Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwinijka....

Pytanie do prawdziwch facetów...

Polecane posty

Gość Malwinijka....

Mam pytanko do facetów...Kochacie sie i macie wytrysk..i za ok godzinke kochacie się ponownie..To czy Wasz orgazm jest równie silny?? czy przezywacie, to za drugim razem, tak samo jak za pierwszym???Proszę o odpowiedzi...

Gość Heniek Buc
Ja nigdy nie przezywam. To nieladnie.

Gość aliosza
ja osobiście wolę te kolejne. Nie jestem jakimś maczo ale zdarzało się no po 3-4 razy dziennie. faktycznie pierwszy jest szybki i gwałtowny. Ja najbardziej lubię drugi. Zwykle długo się do niego dochodzi. Niby juz jest a czuję ze jescze trzeba popracowac bo krótka chwola przerwy i praktycznie od nowa trzeba zaczynac. Trzeci bywa czasem podobny jak 2 a czasem jak ten 4 czyli juz w zasadzie męczarnia żeby dojśc do wytrysku i niewiele przy tym przyjemności. Dodam że rzadko mogę sobie pozwolić na takie popisy zwykle albo z braku czasu i możliwości albo z braku formy po prostu. Ostatnio też niestety z coraz mniejszej chęci na sex mojej partnerki. Lata mijają szybko.....:(

a ja powiem tak: to wszystko zalezy od partnerki, jesli po pierwszym razie potrafi bardzo podniecic, rozgrzac faceta ponownie to ten drugi orgazm raczej nie rózni sie od pierwszego, choc zapewne jest już nieco mniej spermy :)

Zamin nastę[pi drugi raz to sam stosunek dłużej trwa. A i orgazm jest mocniejszy.

Gość Dop******lam dziś każdemu
i wszystko wiadomo

Gość Prawiczek27
niestety nie moge sie wypowiedziec w tym temacie