Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bena.........

czy uroda mozna zdobyc faceta

Polecane posty

Gość bena.........

Gość jasne ze mozna
zdobyc i zatrzymac

mozna .... tylko trzeba sobie zadac pytanie co dalej ???? a tu juz bywa roznie...rozowe lica juz nie wystarczaja i co wtedy..?Zdobycz odchodzi...:O:O:O

Gość JanPytalski
Debila i owszem można

ech mozna . jesli jestes naprawde piekna to dla kogos mozesz byc idealem i ten ktos moze Cie kochac i wielbic do konca zycia za to jak slicznie wygladasz

cobhc ech mozna . jesli jestes naprawde piekna to dla kogos mozesz byc idealem i ten ktos moze Cie kochac i wielbic do konca zycia za to jak slicznie wygladasz ...to lepiej sobie obraz zawiesic na scianie...taniej wyjdzie... jeszce nie słyszałem o idealnym zwiazku opierajacym sie na samej urodzie:O:O:O toz to jakas baja chyba:O

heh no ja akurat slyszalem o takiej akcji ,ale nie wiem jak to tam z nimi dokladnie jest

Gość ju......
mozna

Uroda nie wystarczy.To tylko pierwsze wrażenie.Na początku,widzimy osobę,więc tak,ale później już nie wystarczy.

aj tam gadanie jakbym spotkal swoj ideal z wygladu to moglbym z miejsca prosic taka panne o reke

Gość ju......
niekoniecznie. facet moze urodziwej pannie przypisac pozadane przez niego cechy i naprawde bedzie je w niej dostrzegal. zreszta, czy ktos pisal, ze chodzi o urode wylacznie? a moze przy okazji.

Gość JanPytalski
facet moze urodziwej pannie przypisac pozadane przez niego cechy i naprawde bedzie je w niej dostrzegal. :D :D :D

wielokrotnie słyszałam (znam niektóre z tych par) przypadki, w których facet zwyczajnie zauroczył się w kobiecie dlatego, że baaaaardzo mu się podobała, była śliczna itd.... i to był bardzo silny bodziec, który go przy niej początkowo trzymał.. no i potem zaczynał się schodek - jeśli panna oprócz oczywiście tego że wygląda nie reprezentuje nic sobą facet w końcu stwierdza że nie ma sensu tego ciągnąć, ale częściej zdarzało się tak (w znanych mi przypadkach) że poznająć bliżej te dziewczyny zakochiwał się w nich i pozostał już z nimi bo pokochał.. wtedy to już one mogłyby nagle \"zbrzydnąć\" a i tak facet już kocha - nie zostawi... takie to pokręcone, ale pewnie nie jedna osoba z Was zna taki przypadek :)

To zależy od faceta( jego wieku ,doświadczen zyciowych,a co za tym idzie świadomości swoich potrzeb i tego czego oczekuje od kobiet.ale generalnie to wiecej niz polowa sukcesu..

cobhc aj tam gadanie jakbym spotkal swoj ideal z wygladu to moglbym z miejsca prosic taka panne o reke a ja by sie okazał histeryczka i jaka introwertyczka z zaburzeniami swojego ego ? to co wtedy ..??? dziekuje za panne z ładna buzka skoro bym sie z nia meczył:O:O:O

sadze ze jakos bym to przebolal chociaz wolalbym zeby byla zupelnie inna jesli chodzi o charakter

Zgadzam się - można zdobyć, ale zatrzymać niekoniecznie. Niedawno poznałem piękną kobietę, spotykaliśmy się nieco ponad miesiąc, parę razy doszło do seksu, ale co tu dużo pisać, charakter to ma do dupy. Najgorsze jest to, że się chyba we mnie zakochała i nie wiem czy kontynuować tą znajomość wyłącznie dla seksu.

myslisz sie ja jestem wartosciowy i mnie mozna zdobyc uroda :D

Ja uważam, że uroda to nie wszystko ale jeśli kobiete posiada wiele pozytywnych cech a jest brzydka to też nie wszystko.

Jak facet ma na pierwszym miejscu u kobiety charakter i spotyka się z panną która ma wiele zalet a jej wygląd pozostawia wiele do życzenia to będzie jej miał niedosyt i będzie się oglądał za inną a nawet może ją zdradzić. Brak dobrej osobowości to duży ubytek ale brak urody to też nie mały.