Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zmartwiona

Nie wiem czy się z nim przespać

Polecane posty

Mam 20 lat, mój chłopak 21 przyjaźnimy się od roku, jesteśmy razem od 7 miesięcy. Jeszcze z nim nie spałam... On mnie bardzo kocha i nalega, mówi że jak będzie nam dalej dobrze to zamieszkamy razem i się pobierzemy. Ale ja się martwię że jak dostanie to na czym mu tak zależy to przestanie mu zależeć na mieszkaniu czy ślubie...

Gość ...dziwne jest to
slusznie sie martwisz, skoro obiecuje zlote gory to pewnie chce tylko jednego :D

A z drugiej strony maży mi się seks analny i fisting ... A Arek ma takie duże pięści :-)

powiedz coś więcej nt waszej relacji, zwłaszcza jego stusunku do Ciebie, jak Cie traktuje etc, może wydedukujemy czy naprawde Cię kocha (choć jeśli kocha to nie powinien nalegać), czy faktycznie tylko o doopczenie mu chodzi :/

Gość polityka to bagno
a jak juz cie bzyknie to na bank cie zostawi powie ze mu nie odpowiadasz intelektualnie albo cos innego wymysli wazne ze zaliczy ciebie

to był podszyw. przyjaźniliśmy się rok, a potem zaczęliśmy spotykać i jesteśmy razem 7 miesięcy. traktuje mnie dobrze, szanujemy się i kochamy. ale na punkcie pierwszego razu mam małą obsesję, boję się że potem może mnie zostawić

Boję się, że jak mu odmówię, to odejdzie ... Tak jak Mirek, Jarek, Antek, Roman, Stefan, Artur, Piotrek, Darek, Michał, Marcin i inni

Gość żałosny podszywacz... dziecko
wróciło ze szkoły i się nudzi

Gość ejbisi
Przesadzasz... wiesz jak by chciał tylko podupczyć to by już dawno stracił cierpliwość i odpuścił. Ten cały seks to żadne wielkie halo, a z drugiej strony fajny jest wiec co sie przejmujesz. Zobaczysz, bedzie miło :D

Już raz dobierał się do mnie, nie wiem co go wtedy napadło. Na szczęscie miałam Nasz Dziennik pod ręką i dałam zuchwalcowi w twarz. Od razu mu przeszło!

Nie obawiam się seksu, bo dużo o nim czytałam. Boję się tylko, że wybrudzi mi bieliznę. Czy to się w ogóle da sprać?

zaczerniam sobie nick więc koniec zabawy chodzi mi o to że wszystko może się zmienić, teraz gadka o wspólnym mieszkaniu razem, a potem mu się znudzę albo będzie chciał spróbować z kimś innym. on też jeszcze z nikim nie spał