Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalaa

Najśmieszniejsze rzeczy jakie kiedykolwiek słyszałyście...

Polecane posty

Gość lalalalalalaa

w domu, pracy szkole, od znajomych szefa, rodziny. Zabawne wpadki, przejęzyczenia zabawne itp. proponują stworzyć nowy topic :) Moja koleżanka kiedyś w sklepie powiedziała: ile kosztuje napój za złotówke?'' heh ale było zianie :) Teraz wy :)

ostatnio byłam w sklepie meblowym i moja mam upatrzyła sobie stolik, który mnie sie nie podobał. i ona sie mnie pyta co mi sie w nim tak bardzo nie podoba. na co jej odpowiedziałam: 'wiesz co, gdyby on nie był taki brzydki to byłby nawet ładny'. :D

kolezanka opowiadala jakk byla na slubie. Pan mlody byl mega zestresowany i wygladal jakby mial zaraz zemdlec. Przed przysiega ksiadz zapomnial jak ona ma na imie, a musial podyktowac mu \"Ja, Piotr...itd\" i pyta go wiec : \"Jak panu na imie?\" pan mlody: yyy????? ksiadz: Jak panu na imie!!?\" pan mlody...chwila konstrenacji i wypalil biedny wystraszony \"Panu na imie Jezus\".

Gość safrajksa
moja qmpela na lekcji angielskiego zapytana jak długo bedzie leciała samolotem z Warszawy do Paryża odpowiedziała ,,two days''. miało być ''two hours'' :) ;p

Gość kalafior hehe
żona powiedziała \"idz po zakupy\" :)