Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatkalala

Nudny seks w związku

Polecane posty

Gość agatkalala

Po ok. roku - dwóch partnerzy przestają mnie podniecac seksualnie. Też tak macie? Mam szansę na skok w bok. Może to jest rozwiązanie? Ale jak tak żyć?

Gość skok w bok nie odmieni
seksu w twoim zwiazku:o

Gość agatkalala
Ale ja każdym partnerem się nudzę, więc może tylko to mi pozostaje??

Gość aaa lll faaaaa
eh ja jestem z moim 2 lata, i zrobilam skok w bok nie spalismy ze soba,ale dotykalismy calowalismy i... zaluje. dlatego,ze teraz tesknie za tamtymi pocalunkami dotykami za tamtym moim podnieceniem, teraz w zwiazku moim w seksie jest jeszcze gorzej... od ponad roku brak orgazmu...poporstu nie podnieca mnie wogole...do tego przytyl.. :(

Gość agatkalala
Mam mozliwosc stalych spotkań na seks z partnerem, z którym jest mi suuper w łóżku, jednak nie chcę z nim być. Az się dziwie, że to piszę.

masz trzy rozwiazania: a) powiedz partnerowi ze cie nie podnieca i wspolnie znajdzie wyjscie b) idz do seksuologa albo psychologa bo skoro z kazdym tak masz tzn ze problem lezy w Tobie c) zostaw tego faceta, bedziesz wolna, niezalezna i nie bedziesz musiala robic z siebie dziwki

Gość pewnie jakaś kłoda
i nudzi jej się już leżenie

Gość agatkalala
Nie zostawie go, mamy dziecko, planujemy przyszłość, ale on ma mniejsze potrzeby seksualne niz ja. Inny partner jest na wyciągnięcie ręki i kusi...

Gość aaa lll faaaaa
energiczna --> nie powiedzialam mu tego wprost tak jak tu on sam zaulwazyl ze juz mnie nie podnieca, zreszta nie wiem jak to sie stalo,ze kiedys kochalismy sie dlugo a teraz on zachowuje sie jak na poczatku swojej przygody seksuwalnej i po chwili dochodzi...ciesze sie,ze tak go podniecam,ale ja wtedy ty bardziej mam dosc :| rozmawialismy tez o tym ze przytyl on pracuje nad tym... tyle,ze on po prosu mi sie juz nie podoba :( jestem mloda i zmienilam sie w ciagu tych 2 lat... myslalam o tym,ale jest nam swietnie ogolnie...tylko sex wiec nie wiem czy zrywac. a co do tematu głównego...na twoim miejscu nie zdradzala bym bo nie zranisz tylko jego ale rowniez siebie, ja do teraz mysle o moim bylym kochanku do tego jego tez zranilam eh ciezka sprawa a nie mam komu sie zwierzyc :|

Gość agatkalala
Mój przytył 30 kg, wogóle nie jest atrakcyjny, czasami wręcz odpychający. Asuper mięsko jest za rogiem, tylko psychicznie chyba tego nie wytrzymam.

Gość agatkalala
A która z Was by z czegoś takiego skorzystała? Drugi facet - tylko na sex?

Gość w.w.w.
a ja mam teraz takiego co chodzi za mną i mnie męczy żeby chociaz raz i zebym to dla niego zrobila :) humor poprawia jak cholera, ale no way. jak sie ma facet to sie ma. chcesz innego - zostaw obecnego. trzeba miec troche odwagi cywilnej i odpoweidzialnosci.

Gość aaa lll faaaaa
agatka wiesz... jedno spotkanie i moj jeden znajomy też by pewnie na to poszedl, ale ja bym nie chciała zreszta dla mnie seks musi wiązać się z uczuciem... wiadomo,ze patzre na niego jest przystojny szczuply...slodki ale jestem zajeta.. no nic trudno..

Gość baby som gupie i smierdzom

Gość aaa lll faaaaa
wlasnie kobiety takie sa... zawsze mowilam,ze faceci to swinie, a my duzo bardziej ranimy.

Gość wy nie robicie nic innego
tylko ranic potraficie:o

Gość Edek R.
Nie od dziś wiadomo, że koniety to wory do spuszczania się