Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k510i

sama

Polecane posty

22 lata i wciaz sama jestem..wszyscy mowia ze taka ladna dziewczyna a bez chlopaka...nie wiem czy to prawda bo uroda to rzecz wzgledna...nie wiem czemu tak jest ...podoba mi sie pewien chlopak ale jakos nie moge go ostatnio spotkac zeby do niego jakos zagadac..a wierzcie mi ze to dla mnie wyzwanie bo raczej nie smiala jestem...ale teraz chce pokonac ta niesmialosc bo juz mam dosyc tych samotynych wieczorow...

Gość a robiłas mu loda/
ładna może bo to rzecz gustu ale czy zgrabna?>????

Gość a robiłas mu loda/
jezlei masz minimum 170cm max 55 kilo i pomiary 75C/60/80 to jestes laska zgrabna w innym razie nie

rozumiem Cię- też jestem sama, z tym, że ja nie mam odwagi żeby zagadać :P Mam nadzieję, że chociaż Tobie się uda :D

wiesz ja tez nigdy nie mialam ae chyba czas to zmienic.narazie mama taki zamiar ale jak bedzie to nie wiem..moze narazie zaczne od zwyklego "czesc" jeli on bedzie chcial to pociagnie ta rozmowe a jak nie to nie bede po raz kolejny zyc zludzeniami i marzeniami o nim bo juz wiem ze takie cos nie ma sensu...

Gość a robiłas mu loda/
dolny wymiar mozna poniec max 90cm w dupie:) wiec ile masz?

Gość a robiłas mu loda/
głupia jestes!!!! facet patrzy tylko i wyłacznie na ciało , dupa cycki ogólnie figura, kragłosci bez deformacji linia i dealne kształty przykro mi to stwierdzic sam jestem facet ale taka jest prawda

w takim razie życzę Ci powodzenia i odwagi :) i trzymam kciuki żeby sie udało

nie jestem gruba..wy faceci to jestescie okropni tylko wyglad dla was sie liczy...a przeciez on ciagle sie zmienia...

Gość a robiłas mu loda/
to prawda dzelka tylko wyglad!!! a jesli wyglad sie zmienia to i kobiete sie zmienia:) oczywiscie jesli sie zmienia na ten niekorzystny)

i chyba to sie nigdy nie zmieni...ale przeciez sa faceci ktorzy lubia kobietki z cialkiem...ja luie jak facet ma brzuszek do ktorego mozna sie przytulic...bo kosci wcale nie sa mile w dotyku...

Gość a robiłas mu loda/
tłumacz sobie:) nie ogladasz tv?? nie widzisz kto kreuje takie figury??? nawet jak facet zechce taką to pewnie dlatego ze inna go nie zechce ale i tak zawsze bedzie marzył o takiej idealnej

marzenia marzeniami a zycie je werefikuje...mi tez sie marzy przystojny wysoki brunet o brazowych oczach ale wiem ze takiego to raczej nie mam szans spotkac w swoim zyciu ale to nie znaczy ze bede z innym tylko dlatego ze "taki sie trafil"...wyglad jest wazny...kazdy ma swoj gust..teraz jednak wiem ze nie nalezy szukac idealu tylko kogos z kim bedzie sie mialo czec wypic herbate w chlodny dzien i miec z nim o czym pogadac...

Gość a robiłas mu loda/
waze tez aby być dobra w łózku to tez trzyma faceta:) wiesz multipleksowa:) wszystkorobiaca:)

Gość a robiłas mu loda/
no widzisz wiec nie jest tak popracowac nad wyglądem i figura i bedzie git wiekszośc facetów nie patrzy na szare myszki

Gość a robiłas mu loda/
heheh chciałem napisac wyżej "wiec nie jest tak źle"

a faceci wogole lubia jak dziewczyny ich zaczepiaja ich na ulicy...

Gość a robiłas mu loda/
aha i jeszcze jedna smutna wiadomość statytycznie na 100 polaków przypada 110 polek