Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k510i

sama

Polecane posty

Gość a robiłas mu loda/
co do zaczepiania facetów powiem tak Mezczyzna ma instynk łowcy i woli sam cos upolowac i zjeśc nawet jak ten połów bedzie łatwy.Także narzucacc sie chyba nie ma sensu.Lepiej przyciagnąc go jak magnes swoimi wdziekami, wiec trzeba je wyeksponowac

tez tak sadze wlasnie ..nie chce zeby pomyslal sobie ze jestem napalona desperatka....bo tak nie jest..poprostu chcialabym go poznac...

chyba usmiech sam wystarczy by dac mu sygnal zeby przystapil do ataku....

Gość a robiłas mu loda/
nie wystarczy i nie licz na konkretnego, mówiłem ci abys sie wyeksponowała o ile jest co:)

Gość i jeszcze dla mnie dla mnie
dzielka ja tez mam podobny problem...zastanawiam sie czy nie zagadac z chlopakiem na nk. ale boje sie ze wyjde na idiotke. w realu trudniej bedzie mi go poznac. rzadko go widuje i jestem niesmiala:(

no wlasnie ja tez sie boje ze wyjde na idiotke ale caly czas tylko mysle o nim i juz mnie to dobija...nie wiem wogole co mozna komus kogo sie widuje przelotem codziennie powiedziec...

ale sama powiedz co jest gorsze ...trwanie w takiej nieswiadomosci czy moze cos by z tego wyszlo czy przez chwile poczuc sie glupio ale bynajmniej wiedziec na czym sie stoi...

dlatego jesli masz okazje do niego apisac to zrob to...ja takiej mozliwosci na nk nie mam ...bardzo tego zaluje...

Gość nk blu
wyjedz za granice. Tam na pewno kogos znajdziesz i nie mam tu na mysli murzynow czy arabow:D

masz racje, ale trudno jest sie przelamac:( caly czas po glowie mi chodzi co on sobie pomysli jak to zrobie. a jak oleje? bede sie czula jak kretynka:O chociaz z drugiej strony nowy semestr zaczyna sie za miesiac i niedlugo rozjedziemy sie do innych miast

wiem ze to trudne alejakos delikatnie daj mu znac zebyscie sie moze umowili na spotkanie ..nie pisz wprost ze tobie na nim zalezy bo to moze go wystraszyc...najpierw zaproponuj jakies spotkanie moze po szkole zebyscie gdzies sie wybrali...

szkole to juz skonczylismy pare lat temu:) wiem, ze moj problem jest troche niedojrzaly. mieszkamy niedaleko siebie i myslalam ze moglabym zagadac pod pretekstem poznania ludzi z osiedla...

czasem trzeba samemu zadzialac bo ci faceci sie ociagaja....:)dlatego pomysl co masz do stracenia...bo jeeli dorze zrozumialam to za miesiac juz go nie bedzie...

nie chcialabym zeby on od razu sobie pomyslal ze na niego lece, jak podam taki powod to chyba tak nie pomysli? na razie chcialabym z nim byc na neutralnej stopie a potem by sie zobaczylo;) dzieki dzelka:) 🌻

nie masz za co dziekowac tylko pomalu urzyj swoich wdziekow i dalikatnie go zwabiaj:)))

nie bylam zdecydowana czy to zrobic ale teraz juz wiem ze warto zaryzykowac:)