Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soft beige

jak regulować brwi?

Polecane posty

Gość soft beige

czy reguluje sie brwi tylko "od dolu" czy takze nalezy regulowac gorna ich czesc?

Gość soft beige
uppppp

zazwyczaj regulujemy dolną część brwi ale gdy są bardziej "krzaczaste" to również w tych miejscach aby łagodnie rysował się ich kontur i pamiętajmy że brwi powinny rozpoczynać się od kreski poprowadzonej od wewnętrznego kącika oka/płatka nosa a kończyć w miescu kreski poprowadzonej od płatka nosa/zewnętrznego kącika oka, najlepiej kształt brwi podkreśla się cieniem niwelującym przerwy między włoskami oczywiście musi być w odpowiedniej kolorystyce

ja zanim wyrwe jakakolwiek brew najpierw ja odginam pęsetą aby zobaczyc jak bedzie wygladlo po jej usunieciu. Taka metode sobei opracowalam, bo zauwazylam ze jak wyrywalam tak po prostu to okazywalo sie ze efekt byl zupelnei inny niz oczekiwalam:) teraz pytaja sie mnie znajome czy do kosmetyczki chodze na wyrywanie:) No i jak poprzedniczka napisala ja podkreslam brwi cieniem do powiek, albo ostro zakonczonym aplikatorem albo malutkim pedzelkiem w odpowiednim dla siebei odcieniu, wyglada to naturalnie, kredka nie polecam