Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabetagama

ginkolog?!

Polecane posty

Gość alfabetagama

mam pytanie (jeszcze nigdy nie bylam u ginekologa)- czy przed wizyta depilujecie sie w miejscach intymnych? kolezanka mnie nastraszyla, ze nie wolno i trzeba miec za przeproszeniem dlugie klaki;/ ja jestem tam "gladka" i boje sie isc. napiszcie prosze jak wy chodzicie, czy depilacja to problem? pozdrawiam

jeśli chodzi o depilację to gin może Cię co najwyżej ochrzanić za to, ponieważ włosy tam stanowią barierę ochronną i jeśli się golisz narażasz się bardziej na zarażenie różnymi bakteriami, dlatego nie powinno się całkowicie golić i wielu ginekologów potępia całkowite golenie

Gość alfabetagama
pomozcie:(

Gość alfabetagama
to lepiej troche zapusic wlosy?

wiesz, wszystko zależy na jakiego gina trafisz, ale większość uważa, że nie powinno się golić całkowicie w czym mają rację... jak zapuścisz i tak będzie widział, że je goliłaś więc musisz zaryzykowac i pójść, wiesz conajwyżej zwróci CI uwagę a może i nic nie powiedzieć

Gość alfabetagama
pojde do kobiety, moze nie bedzie sie czepiac

Gość alfabetagama
i dziekuje za pomoc:)

Gość *** * ** ** ** *** *** *** ***
absolutnie olej sprawę włosów!! jak ci ginekolog zwróci uwagę w sposób nieprzyjemny to będziesz wiedziała, że to nie jest odpowiedni lekarz i poszukasz innego. włosy na łonie to twoja prywatna sprawa i lekarz może Ci jedynie delikatnie powiedzieć, że uważa ich wygalanie za szkodliwe dla zdrowia. absolutnie nie ma prawa Cię za to ochrzaniać ani nic. chyba bym zwariowała jakby się przed wizyta u ginia zastanawiała czy mam odpowiednią "fryzurę".

Gość podszyweeee
nie chodzic

Gość ja wiem i powiem
Ludzie :| Ja się golę od długiego czasu, i nigdy nie miałam problemow z infekcjami zadnymi. Grunt to higiena a nie to czy jestes tam gladka czy nie. Co za kolezanka brr

Gość katakumba
to co robisz ze swoimi włosami to tylko twoja sprawa, nikt nie ma prawa cię ochrzaniać, to jakieś bzdury. Ja golę się os dabrdzo dawna i jakoś do tej pory moja ginka (z którą mam świetny kontakt) nie zwróciła mi uwagi. A tak na marginesie, włosy łonowe to nie jest żadna bariera ochronna; poczytajcie sobie na ten temat to będzie wiedziały do czego służą; podobnie jest z włosami pod pachami.

Gość mala_migotkaaa
Ja zawsze chodzę na gładko, szczerze mówiąc to wstydziłabym się iść nieogolona... :P A byłam już u kilku ginekologów, zarówno kobiet jak i mężczyzn, i żaden nigdy nie robił mi z tego powodu problemów. Nie martw się tylko idż!

Gość alfabetagama
dziekuje wam:) juz myslalam, ze bede musiala zarastac, a nienawidze tego

Gość k r e t y n k i

Gość wikitra
tylko facet:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! baby sa niedelikatne