Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona19999

problemy żołądkowowe

Polecane posty

Gość ona19999

Mam problemy żołądkowe prawdopodobnie wywołane stresem, ale niekoniecznie [nasilają się tylko podczas stresu]. Zawsze rano ssie mnie w żołądku, nawet jak coś zjem, to czuję że to siedzi, czasem przelewa mi się w żołądku, bulgocze....Próbowałam brac leki na zgagę, nadkwaśnośc, biorę len w tabletkach ale to raczej nie pomaga....co to może byc, jak temu zaradzic...żeby czuc się normalnie a nie siedziec jak na szpilkach, zwłaszcza w godzinach porannych? co jeśc a czego nie..

Gość dudeczka81
ja ma to samo tyle ze wiem ze to nerwy... zawsze jak sie czyms stresuje, a stresuje się caly cas, bo niestety taki mam charakter to 1'10 i kibel albo zygam;) zazdroszcze tym , ktorzy zlewaja wszystko, zero stresu, luzik..... wiem tylko ze przejebane takie zycie, bo caly czas boli brzuch i wszystko podchodzi do gardla:/

Gość rwer
niby mówią że jest pozytywny stres, mobilizujący..g... prawda. wolę zrelaksowana przejść przez życie niż zamartwiać się każdym drobiazgiem

Gość wg mnie stres NIGDY NIE JEST
pozytywny:oNienawidzę go,chciałabym byc wyluzownaa,zero stresu a nie zawracać sobie dupę każdą pierołą:(