Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caps lock ctrl

Czuje sie bezuzyteczna, katastrofa

Polecane posty

Gość caps lock ctrl

Moj facet pracuje, ja przez 3lata siedzialam w domu z corka, od 2dni chodzi do przedszkola, ja szukam pracy, poki co nieskutecznie, i mam juz tego dosc:(

Gość tzn. ze
oj uwierz mi moja droga jeszcza dluga droga przed Tobą chyba ze mieszkasz w duzym miescie...inajlepiej jakbys jezyk jakis znala to wtedy w miare łatwiej

Gość caps lock ctrl
zaawansowany angielski, Łódź:(

Gość as w rękawie długim
Kolejna gderająca kura domowa:O

Gość caps lock ctrl
spieprzaj dziadu.

Gość matulenka
znam ten bol doskonale

Gość matulenka
u mnie w mescie nie ma szans na prace a maznie chec sie zgodzic na dalsze dojazdy zareszta on woli jak ja jestem w domu i sie z tego cieszy

Gość oj wiem cos o tym
ja juz 2 lata szukam.... i nic a mieszkam w duzym miescie czasami mam ochote zabrac wszystko i wyjechac.. ale jakos jeszcze mam nadzieje, gdyby moj maz nie pracowal za granica to bysmy chyba ziemie gryzli... moje dziecko sie nie dostalo do przedszkola, bo ja nie pracuje:(

Gość hmm najwidoczniej
bo wy nadajecie sie tylko do domu i tyle

Gość caps lock ctrl
ja szukam tydzien. Mialam juz dwie propozycje pracy za sensowne pieniadze ale dojazdy, ok 1,5godziny dziennie by mnie zjadly;/

Gość tzn. ze
ooooo no widzisz ja tez zaawansowany ang i krk ale nie jestem matką...i znajdziesz prace mysle spokojnie...a co do dojazdów ja tez dojezdzam i zajmuje mi to dziennie ok 1,5 do 2 h...no ale cóż...dla dobrej pracy warto, kasa sie zawsze przyda a poza tym wpis w cv:D

Gość caps lock ctrl
tak. Z domu musialaym wychodzic przed 6ta, a wracac po 19tej. Nie wchodzi to w gre:(

Gość tzn. ze
ja wychodze o 6.05 rano i wracam tak ok 16....

Gość caps lock ctrl
trudno, wezme sieza prasowanie i moze poczuje sie znowu potrzebna. Nienawidze siedziec bezczynnie na tylku, przy dziecku chociaz jest duzo roboty, a teraz.. Co za chory kraj, ludzie chca pracowac i nie moga:o

Gość matulenka
a jak wasi mezowie ?? moj sie cieszy - fakt dobrze zarabia ale ja tez chce do pracy on mnie wysmiewa jak slyszy jakie zarobki moge uzyskac i mowi kobieta bedziesz sie meczyla caly dzien cie niebedzie i jeszcze byle co przyniesiesz do domu

Gość oj wiem cos o tym
ja wlasnie swietnie sie czuje w pracy, na stazu dostalam wyroznienie, a dzieci w szkole za mna przepadaly, ale poprostu nie ma wolnych etatow.. a przeciez nie pojde do sklepu pracowac bo bym tam umarła!!! jestem pedagogigem i wiecie co podjelam decyzje - zaloze prywatne przedszkole:D

Gość caps lock ctrl
do odwaznych swiat nalezy, powodzenia:) Moj maz zarabia na tyle dobrze, ze bez problemu utrzymujemy sie od 3lat z jego pensji, nawet mozna cos odlozyc Wspiera mnie, tzn nie jest dla niego wazne ile zarobie i gdzie bede pracowac, bylebym tylko wyszla z domu do ludzi, bo wie, ze udusze sie sama w mieszkaniu wsrod schabowych, sciereczek do kurzu i proszku do prania.