Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bożenka z klanu na niby

Cześć, dziewczyny, czy któras zna francuski?

Polecane posty

Potrzebuję tłumaczenia: bonjour nous vous remercions de votre envoi seuls seront traités à ce jour les dossiers concernant les chanteurs ou chanteuses lyriques et comédiens ou comédiennes UNIQUEMENT nous vous remercions sincèrement de votre envoi

Gość afuj
fuj, wynocha z tymi świństwami na erotyczny :O

afuj-dobre;) ale ja naprawdę potrzebuję tłumaczenia

dzien dobry dziekujemy Pani za przesyłke (za to co wyslalas w sensie) na dzień dzisiejszy zajmiemy sie tylko foldery dotyczące piosenkarzy albo piosenkarek lirycznych i komediowych albo wyłacznie komediowych szczerze dziekujemy za przesylke

Dzięki! :)

Czy mogłabyś mi jeszcze jedną rzecz przetłumaczyć? Jeżeli tu zajrzysz, to prosze, powiedz mi, co mówi kobieta w 18 sekundzie, że oni się śmieją a także co mówi G. Quilico w 0.53. To musi być coś zabawnego i jestem ciekawa! :)

a no i może 0.40 też :)

ło jezu, juz ktos kiedys tu wklejal tego typka z tylu i prosil o tlumaczenie z tego co pamietam to kanadyjczyk tak?

tak, podobno inny akcent, ale może coś da się zrozumiec? ;)

wiec ona ich prosi, zeby zaspiewali cos, "dali próbke", i ona mowila ( z tego co zrozumialam), ze wczesniejszego goscia prosila o pokazanie jak sie pilotuje samolot i czy moze ich poprosic tez o danie probki tego czym oni sie zajmuja. w 18 sekundzie oni sie smieja, ale ona nic takiego nie powiedziala, bo mowi ze prosba do tamtego goscia byla absurdalna i czy jak ich poprosi o to (spiew) to czy to tez bedzie absurdalne i czy moze ich o to poprosic (ostatnie zdanie zanim sie rozesmiali). w 0:53 ten brzydszy typek mowi do tego przystojniaka "no to zacznij" :D bo oni nie bardzi chetni byli do tego spiewania zaraz opbadam 0:40 bo to najmniej zrozumiale dla mnie jest

wiesz co nie bardzo rozumiem co ona tam mowi, a nie chce zgadywac ani mowic czegos, czego nie jestem pewna :(

Dzięki serdeczne 🌻 :D

kuźwa, zagięło mnie to :O jakos do tego dojde w koncu, bo sama nie lubie jak czegos nie rozumiem :O 😠

ale tam kolo 0:40 ona nie mowi nic szczegolnego, bo oni powiedzieli zartobvliwie ze nie wiedza czy moga zaspiewac i ona nalega tak troche, i mowi ze tylko kawalek zeby zaspiewali i cos w stylu co oni rano spiewaja czy cos (tego wlasnie nie jestem pewna). jak poslucham milion razy i sie kapne czy zrozumiem to Ci napisze:P

hihi, dzieki, w sumie cały filmik mi przetłumaczyłas. super! :)