Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

exłajzi

ile Wasi partnerzy sa starsi od Was??

Polecane posty

Gość Antii
Hm a jesli jest strasznie duza roznica wieku to prawdopodobienstwo wzrasta ze na statrosc kobieta zostaje sama.... zamiast cieszyc sie jesienia zycia z partnerem:)

Gość coś dla seksoholików
Seks stulecia Sekret Staruszka :) Na czterdziestą rocznicę ślubu dwoje staruszków wybrało się do swojej ulubionej kawiarenki. Usiedli przy stoliku i zaczęli prowadzić rozmowę: - Pamiętasz kochanie, to tutaj zaprosiłeś mnie ponad 40 lat temu, było tak wspaniale. - A ty pamiętasz jak było wspaniale, kiedy po wyjściu stąd poszliśmy w stronę parku? Kiedy mijaliśmy ogrodzenie, nagle wzięła mnie taka chcica, oparłaś się o płot a ja cię zerżnąłem. - Tak, pamiętam, a może by to powtórzyć? Ja jeszcze mogę, a ty? - Ja też, chodźmy szybko bo już zaczynam się podniecać. Po tych słowach niemal wybiegli z kawiarenki. Całą rozmowę usłyszał przypadkiem chłopak siedzący przy sąsiednim stoliku. Pomyślał sobie, że ciekawie będzie zobaczyć czy faktycznie dwoje staruszków odważy się uprawiać seks w parku. Poszedł za nimi i oto co zobaczył. Babcia podwinęła spódnicę i ściągnęła majtki, dziadek nawet nie fatygował się ze ściąganiem czegokolwiek tylko rozpiął rozporek, oparł babcię o płot i ostro zabrał się do roboty. Na to co nastąpiło potem, chłopak znał tylko jedno określenie: rżnięcie stulecia. Nie widział nigdy czegoś podobnego na filmie, żaden znajomy o czymś takim mu nie mówił no i nie znał tego z własnych doświadczeń. Dziadek posuwał babcię wręcz w fenomenalnym, iście olimpijskim tempie, tempie którego nikt by chyba nie wytrzymał. Byłby to niewątpliwie sprint, gdyby nie fakt, że dziadek pracował przez niemal godzinę nie przestając nawet przez sekundę i ani razu nie zwalniając tempa. Tyłek mu chodził niewiele wolniej niż kolibrowi skrzydełka. Dopiero po ok. godzinie zmęczenie kochankowie opadli na ziemię i ciężko oddychali przez kolejną godzinę. - Jaki jest jego sekret, gdybym ja tak posuwał to nie miałbym najmniejszego problemu z kobietami, muszę poznać jego sekret. - pomyślał sobie chłopak, zebrał się na odwagę i podszedł do wycieńczonej pary: - Przepraszam pana najmocniej - powiedział - ale musze poznać pana sekret. Jeśli potrafi pan tak ostro uprawiać seks w tym wieku, to 40 lat temu musiał być pan wręcz niesamowity! - Synu. 40 lat temu ten pieprzony płot nie był pod napięciem!!!

Gość coś dla nieseksoholików
wild_wind (07-08-2005 11:55:00) Odpowiedz cytując Jeśli jest pozbawiony miłości,jest całkowicie nieseksualny, bo staje się wówczas np. ucieczką od samotności, zadośćuczynieniem, niby gwarancją wierności, głodem pożądania, który chcemy za wszelka cenę zaspokoić, potwierdzeniem własnej seksualnośći , dowartościowaniem się, wyładowaniem złości, zemstą, sposobem na nudę, służy dominacji i kontroli, wynikiem społecznej presji, sposobem na depresję, buntem, wypływa często z poczucia winy.... taki seks sprawia ból , upokarza, rozczarowuje. Jeśli te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szansę stać się czymś pięknym, prawdziwym, pełnym rozkoszy i przyjemności. Stanie się sposobem wyrażania miłości, radości , zachwytu . Znikną niepokoje a seks będzie czymś dobrym, pożytecznym, pięknym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpiękniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:))

Gość uzależniony
a ja tam zawsze wolałem zamiast seksu setkę. A teraz mając 60 zadawalam się 3. setkami.

Gość Antii
do cos dla nieseksoholikow! Brawo:) Dobrze ze na swiecie zyja jeszcze normalni ludzie;D Popieram w 100%

Gość tylko 40 lat różnicy

Gość 2 miesiące
chodziliśmy razem do klasy liceum i w ostatniej klasie nawiazala się nić porozumienia :D rożnica wieku ponad 7 lat jest dla mnie już patologia... ja chce byś matka a on już mógłby być dziadkiem. POza tym faceci szybciej umierają -wychodzisz za faceta 10 lat starszego więc spedzisz z nim 10 lat mniej :D:D:D

Gość uzależniony
do młodych kobiet: ile orgazmów zdolni są wyzwolić u Was podczas seksspotkania Wasi rówieśnicy? Tylko nie kłamać.

Gość Mała89aaaaa
ale o ktorych orgazmach mowisz?:D jest wiele

zalezy ile to spotkanie trwa:P moj chlopak a raczej narzeczony jest w tym wieku co ja:))))i jest bosko

Gość Mała89aaaaaaaaaaa
exłajzi a ile macie lat?

Gość dfsgsg
7lat roznicy:)

Gość Mała89aaaaaaaa
o to gratuluje i zazdroszcze;p

Gość Mała89aaaaaaa
no niestety chyba muszę jeszcze poooczekac;p a niecierpliwa jestem:D a planujecie juz slub?

oswiadczyl mi sie tydzien temu:)) wiec na razie tylko wstepnie:) oficjalne zareczyny z rodzicami jeszcze przed nami:))))

Gość Mała89aaaaaaa
no własnie ja nie wiem czy sie robi jakas taka małą imprezę rodzinna czy jak to wygląda?:D

Gość Mała89aaaaaaa
hihi dobrze;p to napisz bo mnie to strasznie ciekawi:D

Gość uzależniony
Mała89aaaaa ale o ktorych orgazmach mowisz? jest wiele Widzę, że oblatana jesteś w seksie, gratuluję. Skąd takie doświadczenie, i wiedza, czyżbyś była z Agencji? Ale do rzeczy: chodzi mi o ilość orgazmów łechtaczkowych, jakie zdolny jest wyzwolić u Ciebie siusiumajtek.

Gość mój mąż
jest ode mnie młodszy o rok. Nie zauważyłam żeby z tego powodu nie układało nam się w jakiejkolwiek sferze życia. A co do łóżka wcześniej miałam starszego partnera, który był do bani. Nie dał mi ani jednego orgazmu! Na szczęście później spotkałam mojego męża :) Tak więc a ja twoje teorie są kompletnie do dupy.

oczywiscie masz racje MOJ MAZ:) z moim chlopakiem jestem 3 lata i jest extra (jest w moim wieku), kiedys mialam chlopaka 8 lat starszego...wydawalo mi sie ze bedzie zajebi**scie cudownie, niestety okazal sie tak marny w lozku ze gdy sobie to przypominalam poprostu zacyznalam sie smiac:)_hahaah byl do bani!!!!!!!!masakra a uwazal sie za takiego doswiadczonego i UZALEZNIONEGO !!!!!!heheh jednym slowem mozna go bylo okreslic MARNY POPIS:)))))))))dlatego tez drogi uzalezniony nie badz taki do przodu bo ci z tylu zabraknie , juz ja znam takich jak ty, ktorzy duzo mowia a malo robia hahahahhaa pewne jest to ze seks jest udany nie w zaleznosci czy sie ma strszego partnera tylko od tego jaki sie ma staz z nim jesli chodzi o sprawy lozkowe!!!!!! moj mezczyzna poznal mnie juz tak dobrze, ze seks z nim jest najlepsza rzecza pod sloncem:))) i nie zamienilabym go na zadnego starszego oklaptusa:)) pozdrawiam

Gość Mała89aaaaaaa
do uzależniony.. lol pytam bo znam tylko 1 z doswiadczenia hahah xd

Gość do PT Małej
wpisz w google temat Fizjilogia i filozofia seksu a porównasz swoją wiedzę i doświadczenie Twojego mężczyzny z zawartością merytoryczną tego opracowania. Wyraź tu swoje zdanie.