Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6452154

mój facet nie daje rady od tyłu

Polecane posty

Gość 6452154

mowi, ze ta pozycja bardzo go podnieca i dlatego tak szybko dochodzi. Niestety to moja ulubiona konstrukcja seksulana jak wymyslono hen hen wieki temu :( i co z tym moim kochanym Buchajem zrobic ? :)

Gość siodmy dzien dupy
widocznie jest za malo siny :D:P

Gość 3-4 razy na tydzien jest ok
niech najpierw skonczy moze w klasycznej ,a pozniej za drugim razem niech cie wezmie od tylu, przeciez za drugim razem tak szybko nie dojdzie

Gość Jarek 22
Zwykłe spotkanie z czatu... A ssałem normalnie... Ssałem aż nie trysnął mi w ustach. Kiedy poczułem pierwsze tryśnięcie wziąłem go głębiej, zacieśniłem usta i ssałem baaardzo powolutku. To był mój pierwszy raz więc nie chciałem niczego zepsuć i się udało. Przyjąłem do ust cały ładunek świeżutkiej spermy, ani kropelka nie poszła na bok. A trochę tego było... Jak już miałem wszystko w ustach, wyjąłem go z nich, języczkiem pomieszałem spermę którą miałem w ustach, posmakowałem i odchyliłem głowę do tyłu pozwalając wszystkiemu powolutku spłynąć. Na koniec wziąłem go jeszcze raz do ust i kilka razy ostatnich razy obciągnąłęm go i oblizałem - wyssałem jeszcze kilka kropelek spermy i tak to się skończyło.

Gość 6452154
Osobiście wole, jak od tyłu zapina mnie mój tatełe z rabinem abramem, zapodojac mi wczesniej do pyska swoje serowe narzady