Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaweronika

31 tydzień ciąży czuję się jak wielka kula -

Polecane posty

Gość magdaweronika

witam chciałabym się dowiedzieć dziewczyny jak się czujecie na tym etapie, czy macie podobne odczucia

Gość klkaowska84
ja sie tak czulam, urodzilam w 38, nie ale juz na tym etapie nie wstalwalam z lozka, a do tego spojenie lonowe zaczelo sie rozchodzic... mama podnosila mnie z lozka do toalety,,nikomu tego nie zycze, zobaczysz jak szybko zleci... pozdro

Gość godzina 0
ja jestem w 35 i też mi jest bardzo ciężko szczególnie wieczorem dużo przytyłaś?

Gość magdaweronika
witajcie przytyłam już jakieś 17 kilo i na prawdę boję się o to ile jeszcze przytyję do rozwiązania bo ta waga tak leci że nie jestem w stanie zapanować nad tym a najgorsze że ostatnio jakoś apetyt mi dopisuje:-)

Gość godzina 0
to sporo ale pocieszające jest to że teraz będzie trochę chłodniej i jakby lżej sie toczyć. mi zostało jeszcze 5 tygodni ale jakoś się ciągnie. jesz wiecej slodkiego czy wszystko ci podchodzi? bo ja mam straszna ochote na slodkie ale mam cukrzyce ciazowa i nie moge:*(

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin