Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarny nick zalogowany

nie uprawiam seksu juz z 5 lat

Polecane posty

Jeśli z seksem jest, jak z jazdą na rowerze, to jeżeli potrafisz z jednym, to będziesz potrafiła z każdym. I nie zapominisz jak się to robi

No nie miałem 😭 To u mnie o te 7 czy 8 minut więcej też :D Damulka, z seksem jest jak z jazdą na rowerze. Tego się nie zapomina, i te bzdury z trudnościami przy wracaniu to możesz między bajki włożyc. Wszystko zależy od partnera.

Czarny nick, właśnie, że jak z jazdą na rowerze. Najistotniejsze jest zachowanie równowagi. I można jeździc na zakupy albo brac udział w maratonie. Można też pokusic się o akrobacje. Do każdej z tych opcji potrzebny jest po prostu inny rower. Człowiek nie jest tak skomplikowany. Kilkadziesiąt kilo mięcha i kości. Nie przesadzajmy :D

Moczyć jakieś pół godziny. Nie dlużej. Obydwie nogi - oczywiście. Mało_stanowczy, ja mma dopiero 17 lat! Skąd mnie wiedzieć kiedy są dni płodne.

ojej jak mi was żal:( biedactwa może mogę wam jakoś pomóc?? Dopchnąć jakąś niedopchniętą?? sam mam przerwę abstynencyjną, nie uprawiam seksu od 8.30 około...

Taki film przyrodniczy widziałam - pan modliszek dobieral sie do pani modliszki. W trakcie bzykania, pani modliszkowa odgryzłą mu głowę a on dalej się seksował. Bez głowy!

a skąd miałem wiedzieć że jesteś dziewicą?? nigdy nie spotkałem dziewicy i nie wierzyłem że takie istnieją. Myślałem że to bajka...

seksu ani ani, to ja też od rana seksu ani ani... dokładnie to od 8.30 kiedy to mniej więcej miałem ostatni orgazm

o smokach też słyszałem, a nie spotkałem. Nie wierzę w dziewice, napewno to ściema

prawdę mówiąc to w twoim wieku byłem prawiczkiem, ale prawiczki istnieją na świecie, a dziewic nie ma:) Smoków nie ma- wawelski to legenda i 30cm murzyńskich penisów też nie ma