Selina23 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 zastanawiam sie nad zakupem zestawu kosmetykow z allegro ile warto dac za taki zestaw? np 100 kosmetykow avon ??? jaka cena jest dobra? tylko prosze mi nie pisac ze avon to badziewie bo uzywam i lubie tylko zastanawiam sie cza warto i jaka cena jest dobra za taki zestaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki Napisano Wrzesień 3, 2008 zestaw konkretnie masz na mysli daj linka albo cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLUPIA WYMOWKA 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 hmm osobiście lubię Avon. za 100 kosmetyków to licząc tak średnio każdy za średnio 5zl to około 400-500zl zależy tez jakie to kosmetyki prawda. np jak próbek dużo w tych 100 kosmetykach to nie warto a jak pełnowartościowe produkty to warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Selina23 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 hmm nie chce sobie robic konkurencji ale mam na mysli ten zestaw http://allegro.pl/item426805318_mega_zestaw_avon_112_sztuk_polecam.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki Napisano Wrzesień 3, 2008 hmm za taki zestaw to max bym dala 400zl no wiecej napewno nie z drugiej strony nie ma duzo kosmetykow pielegnacyjnych bardziej do makijazu wiec zalezy kto co woli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Selina23 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 no ja max mogę dac tez tak 400-450 zl tyle ze ciągle sie zastanawiam czy potrzebuje aż tyle kosmetyków na raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saffi Napisano Wrzesień 3, 2008 po co ci tyle avonowskiego szajsu? lepiej idż do drogerii i kup to co cijest naprawdę potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pati17041 Napisano Wrzesień 3, 2008 w sumie to troche racji jest w tym ,że wszytskiego naraz nie będziesz używać... ja bym dała tak 300-350 zł. a jeżeli ktoś by mnie przelicytował to bym się nie zmartwiła... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alina111 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Selina23 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 lubie avon nawet pozatym w sumie jest tego duza ale raczej do makijazu nie do pielegnacji wiec mozna poszalec z makijazem, jak pokazalam mezowi to na mnie nawrzeszczal gdzie to bede trzymac juz sama nie wiem, jeszcze sie zastanowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rybenka88 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Lubie kosmetyki z avonu ale balabym sie zamowic z allegro bo moga byc stare albo tracic waznosc, dlatego sprzedawcy robia lubic 'promocje' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Selina23 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 PISZE ZE MAJA 3 LETNIA WAZNOSCI, TA BAKA NAWET WYSLAL MI ZDJECIE KIEDY ZOSTALY WYPRODUKOWANE WIEC WSZYSTKO PASUJE A JEDNAK MAM STRACHA BUU :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolanta Michalska Napisano Wrzesień 5, 2008 Witam Pragnę Państwu przedstawić konkurs w 100% skuteczny. Nie jest to oszustwo czy tez wyłudzenie. Nagrody są skromne , bo wartości rzędu około 40zł ( przeważnie kosmetyki). Codziennie spośród nadesłanych odpowiedzi nagradzamy 3 laureatów. Aby wygrać należy wysłać jednego smsa o treści: AT.KT na numer 91968 ( REALNY KOSZT TO 61gr BRUTTO!!!) Losowanie odbywa się o godzinie 10, 15, 20. To nie są żarty - to prawdziwy konkurs. Serwis obsługiwany jest przez HOT&RED Właścicielem konkursu jest firma HOT&RED wpisana do rejestru sądowego pod numerem : 53607 Kapitał zakładowy: 65.000 PLN Pozdrawiam Menager HOT&RED Jolanta Michalska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach