Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cestmoicaroline69

związek z Muzułmaninem

Polecane posty

Gość kto to jest kirgiz
?????

Gość nastepna idiotka do etnej
do PAJ-tak bron, swojej malpeczki,ja akurat mam stycznosc z moslimami codziennie,nie pierdol mi tutaj glupot,to co on robi to tylko idiotka daje sie na to nabrac,jestescie nie caly rok a ty go pod niebiosa wychwalasz,samo to swiadzcy o tym ze jestes do reszty pierd....eta,dla mnie oni wszyscy z jednej cipy wyskoczyli i nigdy nie uwierze ze istnieje wyjatek,sama kiedys do tego dojdziesz,powodzenia z malpa

Gość muzulmanie sa rozni
gdyby ktos z nas urodzil sie w rodzinie muzułamnskiej, tez by nim był, tak jak przez przypadek wiekszosc z nas jest katolikami. tu i tam sa dobrzy i zli ludzie. Mialam na studiach serdecznego przyjaciela muzułmaniana. Nawet cos iskrzyło. Poznalam jego rodzinę - i moglam sie przekonac, ze ( przeciuiez wielel lat po slubie) jego ojciec wspaniale odnosil sie do matki ( ktora zreszta pracowala na uczelni, tak jak i siostra- pelne rownouprawnienie). Facet jest badrdzo porzadny, madry, po doktoracie. Ze wzgledow religijnych rzeczywiscie nie pil, nie palił, obchodzil ramadan, ale nikogo do niczego nie naklanial, to byla jego prywatna sprawa. I fakt, zachowywal ie szlanie opiekunczo, czulam sie przy nim jak ksiezniczka, ale zaobserwowalam, ze tak samo jego ojciec traktuje zone - wiec to zadna sciema. Mimo wszystko balam sie angazowac na powaznie - akurat jestem ateistka a mysle,ze dobrze jest, jesli malzenstwo ma podobne poglady religijne. Znam go wiele lat i nigdy nie mialam mu nic do zarzucenia, wrecz przciwnie, jest ogolnie bardzo lubiany szanowany, tak jak i jego rodzina- to bardzo serdeczni, goscinni ,inteligentni ludzie.

Gość tak oczywiscie
muzulmanie sa rozni, ale wiele zalezy od tego gdzie mieszkaja, i czy faktycznie sa baaardzo wierzacy

Gość kiedys bylam z kirgizem
ze slow mojego A . sama moglam wywnioskowac, ze dopoki jest poza swoim krajem, moze sobie pozwolic na wiecej swobody ale kiedy wroci - wiadomo, rodzina, presja czy co tam ze po prostu wroci ze po prostu sobie znajdzie zone tu niby jakies uczucie do mnie a ciagle porownywanie z jego drugim swiatem sam mowil, ze tam jest inaczej

Gość P.A.J.
po 1sze wypraszam sobie obraz tyczacych mojego partnera, a takze mnie. nie masz prawa pisac takich rzeczy jak to iz jestem pie*******ta ! nie znasz Go i nie znasz mnie, nie wiesz jak jest ! tak samo ja czytajac Twoj post moge oznajmic iz jestes jeb***ty a takze chory psychicznie i masz ze soba jakies problemy, a tutaj mozesz sie wyzyc na ludziach cisnac im i potem lepiej sie czujesz. moze zglos sie z tym do psychiatry ? nie chcialam zeby do tego doszlo, do takiej wymiany zdan, ale chyba jednak zawsze na kazdym forum znajda sie jakies buraki, ktore nie umieja normalnie pisac na temat, normalnie wyrazic swojego zdania jak tylko obrazajac i slac wiazanki. nie wychwalam go pod niebiosa, mowie jaki jest. i nie wyolbrzymiaj. powtarzam po raz kolejny (!) nie wszyscy sa tacy sami, na litosc ! ilu w polsce jest uczciwych facetow ? taki ktorzy zostaja ze swoimi kobietami (TYLKO) do konca zycia ? ilu jest takich, ktorzy predzej, czy pozniej nie zdradza swojej partnerki, zony ? moze garstka... mowicie, ze oni sa tacy tylko tutaj, a jak wracaja do domu, to znowu im sie zmienia. byc moze jest tak w wiekszosci przypadkow, ale podkleslam JESZCZE RAZ, ze nie z kazdym tak jest. On nie chcial jechac do domu, po tym jak jego ojciec nie zgodzil sie na moj przyjazd. powiedzialam mu, ze ma jechac i juz, koniec kropka. wsciekl sie na mnie i powiedzial, ze absolutnie tam nie wroci. porozmawialam z nim i to ja go namowilam, zeby pojechal tam chociaz na 2 tygodnie, poniewaz nie widzial swojej rodziny 2 lata. w koncu sie zgodzil. jeszcze na lotnisku probowal sie wycofac. nie zmienil sie tam. nie zachowywal sie jak wszyscy. zachowywal sie tak samo jak tutaj, choc nie bardzo sie to podobalo jego ojcu, lecz on nie zwracal na to uwagi. kiedy odbieralam go z lotniska, rzucil mi sie w ramiona, rozplakal sie i powiedzial mi, ze nigdy wiecej nie zostawi mnie samej. mowcie co chcecie, to sa wasze zdania, ale ja wiem swoje. nie jest jedynym muzulmanem jakiego znam. znam ich troche, znam ich kulture, nawet te najciemniejsze i najmroczniejsze "tradycje". i wiem, ze sa oszusci, ktorzy tylko czaruja i wykorzystuja, wiem o tym i znam kilku i takich. powtorze wiec ostatni raz... NIE WSZYSCY SA TACY SAMI.

Gość głupoty piszesz kobieto
nie wszyscy, wierzę! akurat Tobie trafił się rodzynek! gratuluję!

Gość Ja jestem w zwizku z muzulman
em juz przeszle 2 lata... Jest to najwspanialszy mezczyzna pod sloncem. Jak w kazdym zwiazku bywaja gorsze i lepsze dni. Pomimo tego,ze jest muzulmaninem ,nigdy nie powiedzial do mnie zlego slowa,nigdy nie uderzyl... Nie zabrania mi niczego. Wiem,ze bardzo mnie kocha,udowadnia mi to codziennie od 3 lat. Jest ze na na dobre i na zle,pomogl mi w wielu trudnych sytuacjach... Co do religi jestesmy ze soba zgodni. On wierzy w swoja,a ja w swoja. Mamy zgodne zdanie i nikt nikogo nie naklania na zmiane. Nasze dzieci zostana ochrzczone,a pozniej same zdecyduja w jakiej religi chcialyby zyc. Ty postapisz jak uwazasz. Jesli czujesz sie przy Nim bezpieczna i szczeslwa,jesli wiesz,ze to ,,ten jedyny,, moze warto bylo by zaryzykowac zmieniajac religie. Nie sluchaj tutaj nikogo na forum,bo sama widzisz z jakimi odpowiedziami sie spotkalas. Z calego serca zycze Ci wszyskiego dobrego. I pamietaj ,nie wszyscy muzulanie sa zli. Ty wiesz najlepiej co czujesz i jaki jest ten Twoj. Ps. Sorry,ze taki balagan w mojej wypowiedzi i ewentualne bledy,ale bardzo sie spiesze. 3maj sie.

Gość a skad wiesz jak sie
tam zachowywal ?? przeciez nie polecialas z nim

Gość no wlasnie skad wiesz
?? moze juz mu ojciec zone wybral hahaha

Gość juiju
paj, zaslepiona idiotko - rodzina twojego faceta pewnie chetnie by zlicznowala te kobiete w imie Islamu i honoru, prawda?:O http://wiadomosci.wp.tv/i,Pakistan-Protest-przeciwko-ulaskawieniu-chrzescijanki,mid,689089,index.html?ticaid=5b4e6#m689089

Gość ooo, właśnie
"Nie wszyscy muzułmanie są źli" To prawda, tylko tych złych jest więcej i na dodatek udają dobrych.

Gość P.A.J.
sami jestescie zaslepieni brakiem wiedzy, stereotypami, oraz brakiem doswiadczenia. no prosze, to powiedz mi, ile tych przecudownych CHRZESCIJAN wymordowalo islamczykow z powodu obrazu religii ? moze nawet nie z powodu jej obrazy, ale z powody tego, ze po prostu sa innej wiary ? nie zliczysz. ile razy toczyly i tocza sie o to wojny ? i zazwyczaj nie rozpoczete przez islamczykow... oni bronia tak samo swojej religii jak i chorzy, bezduszni i zaslepieni chrzescijanie. i maja wedlug mnie, owszem, surowsze i czasami brutalne prawo, ale w wielu przypadkach sluszne. zobaczcie : w naszym cudownie chorym i popieprzonym kraju za kradziez mozna trafic do wiezienia na okolo 2-4 lat ironio... na mniej wiecej tyle samo trafi pier****ny SK****SYN, ktory zgwalci 10 letnie dziecko ! to jest chore ! tam taki czlowiek nie ma prawa zyc ani sekundy dluzej i ja sie z tym zgadzam ! jest jeszcze kilka takich spraw, z ktory jak najbardziej sie zgadzam. chcialabym powiedziec jeszcze tylko 2 rzeczy i wiecej wypowiadac sie nie bede, bo do was i tak nic nie dotrze. jestescie w ogole swiadomi tego, ze owszem Islam, to JEDNA wielka religia, (nie podzielona na jakies chore "RODZAJE" tak jak chrzescijanstwo) ale jest inaczej praktykowana w roznych rejonach ? zachowania muzulmanow bardziej wywodza sie z kultury jaka wynosza z domu i spoleczenstwa w ktorym przebywaja. tak samo inaczej sie zachowuja muzulmanie z wielkich metropolii jak inaczej zachowuja sie tacy ktorzy pochodza ze wsi. tak wiec Irakijczyk, Arab, Pakistanczyk, Turek, Kurd kazdy ma inne zachowania i inne zasady. Inni sa Turcy, ktorzy mieszkaja w Istambule, sa tacy sami jak polacy z Warszawy. Tam nie ma czegos takiego, ze kobieta musi zaslaniac swoje cialo, a wrecz przeciwnie, lataja z cycami i dupami na wierzchu ! a od prostytutek to tam sie roi. Sa romanse, zdrady, sa burdele, kluby, gwalty, narkotyki etc. Inni sa jednak Turcy z wsi. To sa prawdziwi muzulmanie... i nie mam tu na mysli mordercow, terrorystow itd., nie. tam zyja prawdziwi, powazni, zyczliwi ludzie, ktorzy chca w spokoju zyc. teraz zapytam jeszcze o jedno. az sie "boje" waszych reakcji... zejde z tematu jestem ciekawa, skoro tak psiaczycie na muzulmanow, jaki jest wasz stosunek do gejow i lesbijek ? jezeli tak mowicie o muzulmanach, to homoseksualisci, to pewnie dla was nawet nie ludzie... zalosni jestescie.

Gość joikjoi
gej nie robi nikomu krzywdzy w imie swojej milosci do facetow, muzulmanie owsze:O Smiesz powiedziec, ze ich kary sa slusze?:O:O Naprawde jestes tak zaslepiona idiotko? Chcesz powiedziec, ze maja prawo kamieniowac, oblewac kwasem, obcinac rece, zamykac w wiezieniach, bo ktos smie krytykowac ich religie?:O Mam nadzieje, ze nie mieszkasz w Polsce, bo takich idiotek ten kraj ie potrzebuje.

Gość P.A.J.
niestety urodzilam sie i niestety zyje w tym chorym kraju. mam nadzieje, ze juz niedlugo. tak tak, jestem zaslepiona, jestem idiotka... tak tak... i lepiej, zeby Ci H**e posiedzieli sobie za kratkami 3 lata wyszli i dalej gwalcili... no to jest bardzo sprawiedliwe, faktycznie :| wy wszyscy oczywiscie macie racje :) to szczescia wam zycze w "cudnym" kraju !

Ach, to jest to sławetne, muzułmańskie miłosierdzie... :-o Paj, nawet mi ciebie nie żal :) Sama sobie wybrałaś swój los. Za trzy lata pogadamy. O ile będziesz w stanie mówić.

Gość miałaś na studiach muzułmanina
tylko jest różnica między: a) polską rodziną muzułmańską żyjącą w polsce od lat albo od pokoleń np.: potomkowie tatarów na wschodzie polski b) kolesiem z maroka który przyjechał sam do PL na studia do pracy rodzina a) pewnie jest całkiem normalna i ten ich islam jest taki polsko europejski a pan b) to inna para butów

Wspolczuje Ci szczerze. sama jestem w zwiazku z muzulmaninem , ale moj murzynek caly czas mowi o sluzbie , mieszka 1 , 5 roku w Polsce , moze to dlatego. jakos oswoil sie z tym wszystkim.. Owszem mowi , ze chcialby zeby slub byl w jego kraju , ale tez mowi , ze decyzje zostawia mi..

Gość buha hah ha haah h
"stescie w ogole swiadomi tego, ze owszem Islam, to JEDNA wielka religia, (nie podzielona na jakies chore "RODZAJE" tak jak chrzescijanstwo) ale jest inaczej praktykowana w roznych rejonach ?" to są takie same różnice jak między choćby katolikami a prawosławnymi. Zresztą sprawdź sobie wiadomości ze świata i choćby wiadomości z iraku z walk między tamtejszymi odłamami islamu 🖐️ a tak to za wiki :P Religie związane z islamem Wiele religii i ruchów religijnych czerpie i czerpało z islamu różne poglądy religijne. * Religie traktowane przez wyznawców za islamskie i podobnie oceniane przez większość autorytetów religijnych głównego nurtu islamu: o Druzyzm o Alawici o Alewici o Lahori (odłam ruchu Ahmadiyya) tu zdania są jednak bardzo podzielone o Ahl-e hakk (silne kontrowersje nawet wśród wyznawców) * Religie traktowane przez wyznawców za islamskie i oceniane jako nieislamskie przez większość autorytetów religijnych głównego nurtu islamu: o Naród Islamu (oraz 5% Nation) o Qadiani (odłam ruchu Ahmadiyya) o Zakryci o Al-Ahbash * Nieislamskie religie czerpiące wiele (często większość) doktryn z islamu (w kolejności podobieństwa do islamu): o Babizm (a obecnie azalityzm) o Bahaizm o Jazydyzm o Sikhizm * Nieislamskie religie czerpiące niewiele z islamu w których Mahomet uważany jest za proroka: o Kaodaizm o Karaimizm krymski

Gość To dobre. Zwolenniczka muzułma
nów i gejów. Zabawna jesteś laska. Wiesz, że w krajach katolickich to geja najwyżej oplują i zwyzywają. Wiesz co się robi z gejami w twoich ukochanych krajach muzułmańskich? KAMIENUJE tak tak

Gość co z akretynka aaa
a co ma piernik do wiatraka idiotko jestes jakas sama uprzedzona porownujesz geja do muzulmanina bo co ?? a poza tym jaki to ma zwiazek miedzy soba ?? bo ja go nie widzeee

Gość OoneoneoneoneO
pieprzone muzułmany terroryści

Gość kiedys bylam z kirgizem
ja np wiem o czym mowie i nie rozumiem Twqojego rzucania sie Paj owszem nie powiem ze moj A. mnie skrzywdzil ale byl ze mna szczery na tyle, ze wiedzialam, ze pewnych rzeczy nie bede nigdy w stanie zaakceptowac On sie w sumie temu nie dziwil ale On byl muzulmaninem a ten Twoj to chyba jest jednak takim muzuzlamniem jak 90% chrzescijan w Polsce niby wierzy, ale... nie mowie, ze to zle ale nie rozumiem Twojego rzucania sie proponuje wrzucic na luz TWoj wybor, ale nie przekonuj innych do tego kazdy bierze odpowiedzialnosc za wlasne czyny i decyzje

Gość muzułmanie są wszyscy tacy
sami , bo wszyscy mają jedną religię, a ta religia ma swoje zasady. W kraju muzułmańskim , można zostać zabitym, za powiedzenie czegoś złego na Proroka, pamietamy co sie działo po tych nieszczęsnych karykaturach.....po youTube krąży film, jak bardzo mądry pan profesor opowiada jak bić kobietę zgodnie zzasadami wiary, a więc nie wybijać zębów i tym podobne cenne rady......mogę powiedzieć tylko tyle, że mimo, że jestem niewierzący, codziennie dziękuję Bogu, że nie urodziłem sie muzułmaninem, a w tym "chorym kraju", jak pisze ta nawiedzona wariatka P.A.J.

Gość MILCZEJUZBOSZLAKMNIETRAFIA
NIE WSZYSCY SA TACY SAMI,to wlasnie slysze od kazdej dziewczyny ktora jest z muzulmaninem,lub-MOJ JEST INNY,stary tekst ,ale ja sie nie nabieram na takie gadki,juz mi nawet nie jest was szkoda,brak slow,kiedys kazda z was ktora jest z muzulmaninem wspomni moje slowa,te co tutaj sie rozpisuja i jak bronia swoje malpiatka sa zalosne,dla mnie jestescie zwyklymi szmatami,ktore nie moga miec normalnego faceta,albo grubaski albo brzydoty,mozecie nawet ksiazke o nich napisac ,to i tak nic nie zmieni,mozna by was nazwac zoofilkami,bo kto normalny rucha sie ze zwierzeciem,no ale to wasz wybor,moze zabierzcie swoje zwierzatka tam skad przybyly,z Europy WON

Gość MILCZEJUZBOSZLAKMNIETRAFIA
I DO TEJ PAJ-PEWNIE NA WYSPACH PRZEBYWASZ,CO TLUMACZY WSZYSTKO

Gość P.A.J.
a ktora z was nie mowi "moj facet jest inny niz wszyscy, nie jest draniem jak reszta" ? ja tutaj nikomu nie narzucam tego, zeby zmienil swoje zdanie, absolutnie. ale zeby nie pisali takich rzeczy i nie obrazali innych, nie znajac ich, a tylko znajac opowiesci o nich, a dokladniej o ich religi. patrz, a moze Cie zaskocze... cale zycie siedze w tym zasranym kraju, raz tylko bylam we wloszech i chorwacji. i ani razu nie powiedzialam, ze moj facet jest 100% muzulmaninem. nie jestem pewna czy jest chociaz 10%... moge sie tylko do was usmiechnac :) i napisac : hahaha, choc znacznie wolalabym zasmiac sie wam w twarz. zegnam Panstwa najmadrzejszych, najlepiej doswiadczonych i wszystko wiedzacych. tych "czystych" i bez grzechu, niemalze swietych. :)

Gość zegnalas ie diiotko
juz 3 razy wiec moze w koncu zamnkij te paszcze przed chwila pisalas, ze jest muzulmaniem, teraz twierdzisz, ze moze w 10 % gratuluje konsekwencji i tym bardziej sie dziwie jak mozesz zwodzic inne dziewczyny