Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cestmoicaroline69

związek z Muzułmaninem

Polecane posty

Gość P.A.J.
bo jak ktos wczesniej stwierdzil nie praktykujacy, czy tam malo wierzacy chrzescijanin, to mimo wszystko chrzescijanin prawda ? :)

Gość zegnalas ie diiotko
nie mimo wszytsko a Ty sie zarzekalas ze twoj to muzulmanin wiec jednak ta osoba miala racje ywszlo szydloz worka konsekwentnie znowu sie odzywasz, masakra co z toba jest nie tak ??

Gość htytyh
......i spal na stosie!!!

Gość pomstado nieba
no bo my jestesmy czysci,swieci i bez grzechu,ochrzcij lepiej swoja malpe bo po smierci bedzie bladzil!!!znam ich na wylot osobiscie tak ze nie pierdol glupot idiotka,najlepiej idz i zmien pampersa malpeczce

Gość P.A.J.
niech mi jedno z was pokaze kiedy napisalam, ze jest 100% muzulmaninem, no prosze... jest muzulmaninem takim jakim jest i od poczatku otwarcie o tym pisalam jaki jest i jakie ma zachowania, w stosunku do swojej religi. i nie obrazajcie go tylko dlatego, ze urodzil sie muzulmaninem ! prostacy.

Gość laska, jak mowisz ze idziesz
to idz ja tam o nie obnrazam, ale ty powinnas sie zastanowic zanim zaczniesz sie wypowiadac, konsekwencja jest miara prawdy w pewnym stopniu, skoro pieprzysz ze idziesz to rownie dobrze moglas to robic wtedy

Gość jesli to do mnie bo na ten
temat pisalam: miałaś na studiach muzułmanina tylko jest różnica między: a) polską rodziną muzułmańską żyjącą w polsce od lat albo od pokoleń np.: potomkowie tatarów na wschodzie polski b) kolesiem z maroka który przyjechał sam do PL na studia do pracy rodzina a) pewnie jest całkiem normalna i ten ich islam jest taki polsko europejski a pan b) to inna para butów To nie było na studiach w Polsce. tylko za granicą. Ale rodzine poznalam w jego kraju, gdzie jest większosc muzułmanow, cała jego rodzina, sasiedzi, przyjaciele.Wykształceni, kulturalni, sympatyczni ludzie.

Gość No fajny pomysł
ZnamTo "Czesc wszystkim.Czytam Wasze komentarze i zastanawiam sie ilu z was mialo jakiekolwiek doswiadczenie z Arabami?Mysle tu o prawdziwych zwiazkach, a nie tylko znajomosciom z pracy czy tez rewelacjom "ze slyszenia". Ja niestety znam ten temat z wlasnego zycia i mam nadzieje ze to co teraz napisze pomoze chociaz jednej z was.Tak na marginesie to radze Wam nie brac do serca komentarzy, w ktorych ludzie nazywaja Was glupimi, naiwnymi, prymitywnymi idiotkami bo zwiazalyscie sie z muzułmaninem. Ja bylam z NIM przez rok i nie poznalam go na wakacjach w Egipcie (stereotyp) tylko w Irlandii poprzez wspolnych znajomych.Normalny facet z ta tylko roznica ze wiedzial jak traktowac kobiety.Wiedzial co powiedziec, gdzie zabrac, jaki prezent kupic...Nie jestem glupia siksa lecaca na kase albo piekne slowka....zakochalam sie w NIM bo byl wrazliwym, dobrym czlowiekiem...zamieszkalismy razem...religia nie stanowila problemu (on byl ponoc bardzo Europejski)-planowalismy nawet slub, dzieci...Sielanka skonczyla sie w momencie kiedy wyszlo na jaw ze ten kochany, troskliwy czlowiek zdradza mnie od momentu poznania poprzez czaty z innymi dziewczynami (on sam nie uwazal tego za zdrade!!!!).Wyszly na jaw rowniez jego klamstwa (pochodzenie, rodzina,edukacja,itp). I teraz pytanie:jak moglam sie w tym wszystkim polapac skoro to nie byl czlowiek znikad (okazalo sie ze oklamywal rowniez swoich i moich znajomych), dalam mu kredyt zaufania, nie sprawadzalam maili ani telefonu (zsada prywatnosci)...." Co za durny tekst powyżej. Ja miałam do czynienia z Polakiem, moim eks, który postępował dokładnie w ten sam sposób. A urodził się i wychował tu, a nie w kraju arabskim czy innym muzułmańskim. Takie egzemplarze znajdziesz w każdym kraju, a w Polsce jest ich na pęczki dzięki internetowi i poczuciu, że dziś już w ogóle nie trzeba starać się o związek, bo po co, skoro "tego kwiatu jest pól światu", a ten świat jest na wyciągnięcie ręki - a raczej na kliknięcie myszką lub na wystukanie sms-a.

Gość maly motylek2343
do P.A.J (czy jak tam sie zwiesz)----rozumiem, ze bronisz swojego chlopaka, bo to jest twoj chlopak i juz, ale przestan gadac na polskich chlopakow. Sama mam meza Polaka i nie wyobrazam sobie zycia z kims innym!! Co do tych muzulmaninow. Sama przebywam od 10 lat w Niemczech i widze, slysze co sie dzieje. To co oni robia i jak manipuluja ludzmi to jest chore!!ja nigdy czegos takiego nie przezylam tegoo zaklamania!!W pracy najgorsi sa wlasnie oni, bo ladnie pieknie w oczy ci gadaja, a ide do szefa podlizuja sie do niego gadaja na ciebie i tak jest i tego nikt nie zaprzeczy!!Juz tyle historii znam , tyle widzialam, ze zeby to wszystko napisac musialabym siedziec do rana. Nie chce mi sie nawet, bo i tak wiem, ze tobie sie nie przetlumaczy, ale to twoj wybor.Moze jakies wyjatki sie zdarzaja, ale jeszcze nie slyszalam o takim!! Co do autorki piszesz, ze on ci powiedzial, ze "Na pytanie: Czy jesli mialbys do wyboru ożenic sie ze mna, osoba która kochasz, a z jakas muzulmanka , odp ze z muzulmanka, bo religia jest dla niego najwazniejsza możemy byc ze soba ale małżenswo nie wchodzi w gre jesli nie jestem muzulmanka, itp itd ja nie mam nic do jego religi, religia, nie powinna ingerowac z zycie uczuciowe ludzi, jezeli chce to niech ja praktykuje" powiedz mi jak ty mozesz byc az tak slepa??on ci juz wprost powiedzial jak cie traktuje, a ty nadal z nim jestes. Jakby mi gosciu powiedzial, ze mozemy byc ze soba razem, ale ze slubu nici to bym go odrazu puscila w swiat!!to po co wy ze soba jestescie??nie planujecie przyszlosci razem??on juz ci daje sygnal jaki jest, a ty dalej z nim :( oj szkoda, ze ty nie widzisz nic..........

Gość UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DZiewczyna prosze was !!!!!!!!!!!!!!! uciekajcie z tych zwiazkow jak najszybciej!!!!!!!!! nik mi nie powie ze takie zwiazki moga przetrwac!!!!! ja sama bylam w takim zwiazku , ale otworzylam oczy bardzo szeroko i zakaczylam toooo..... po 6 latach!!!!!!! gdzie pzestalam jesc swinke, nastepnie piwko pozniej kolej przyszla na ubranie. kiedy tylko zalozylam krutkie spodenki np dobrze za kolano to byl juz problem!!!! ciche dni przez tygodnie !!!!!!! awantura jak tylko kolega powiedzial mi czesc...jak urodzilam syna i postawilam sie ze bede go wychowywac w mojej religii zaczely sie wieksze problemy...ZDRADYYYY wchodzac na rozne strony internetowe okazalo sie ze moj maz szuka dziewczyny jest samotny itp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kolejnie zaczal mnie bic!!!!!!!! pierwszy raz ok zdaza sie , tak sobie tlumaczylam DRUGI bylam zalamana i do 3 razu nie doszlo!!!!! policja wkroczyla do akcji . wywalilam koleszke z domu ,dziecko widzi raz na tydzien pod nadzorem!!!!! zabralam mu wszystko!!!!!!!! Proze was dziewczyny jest tyle fajnych facetow , nie marnujcie czasu na takich frajerow!!!! ja zmarnowalm 6 lat . ty nie musisz !!!!!

Gość UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do FAJNY TEKST? po twojej wypowiedzi , wydaje mi sie ze bylysmy z tym samym facetem , kurcze te wszystkie historie sa identyczne... Boze dlaczego pozwalasz nam na takie zacmienie... ?????????/

Gość Paulina M.
Bla bla bla... powiem tak : polowa z nas bedzie zawsze niesprawiedliwa, bedzie wrzucala wszystkich do jednego worka, mowiac, ze "wszyscy "oni" sa tacy sami", a druga polowa (bardziej racjonalna) bedzie dalej mowila, (i slusznie), ze nie kazdy jest taki sam. i tak bedzie zawsze.

Gość Ktoś przetłumaczy
Czy ktoś z Was może przetłumaczyć - tum bohat hi gandi bachi ho. Proszę o poważne odpowiedzi. Niestety nie potrafię sama przetłumaczyć a napisał mi to ktoś z kim właśnie zakończyłam znajomość. Pozdrawiam.

Witam! Bardzo proszę o pomoc. Przeprowadzam, krótką (anonimową) ankietę na temat związku europejki z muzułmaninem. Bardzo proszę kobiety, które były bądź są w takim związku o pomoc w zbieraniu materiałów. Pomoże mi to na pokazanie (bardziej realnego) świata islamu. Liczę na solidarność kobiet.Oto link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/92936/wady-i-zalety-zwiazku-europejki-z-muzulmaninem.html Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Gość Ewka34
Tyle jest w Polsce przystojnych mężczyzn a te durne kobiety dalej wiążą się z muzułmanami.Jak już koniecznie musi być obcokrajowiec to każdy Amerykanin,Włoch czy Grek będzie lepszy od muzułmanina pamiętajcie to kobiety zanim będzie za późno!

Gość niestety łechtaczka to nie
paznokieć i nie odrosnie.

14-letnia Berivan nie była w stanie dłużej ukrywać sześciomiesięcznej ciąży i nie chciała zdradzić, kto jest ojcem jej dziecka. Zaczęło się nerwowe wyczekiwanie. Ojciec Berivan nie umiał podjąć decyzji. Jestem zhańbiony, ale jej nie zabiję powiedział. Któregoś dnia spakował się i odszedł. Jego 16-letni syn nie miał skrupułów. Jedna kula przeszyła dziewczynie szyję, druga trafiła ją w brzuch. Dziecko Berivan zginęło wraz z nieletnią matką. 15-letnia Kadriye Demirel z Diyarbakru była w szóstym miesiącu ciąży. Brat zaproponował, żeby poszli na spacer. Gdy tylko minęli bramy miasta, zabił ją nożem. Bracia zamordowali najprawdopodobniej także 24-letnią Gldnyę Tren. Zaszła w ciążę, więc rodzina usiłowała ją zmusić do poślubienia jednego z krewnych. Uciekła z domu, próbowała się ukrywać. W lutym 2004 roku została postrzelona na ulicy w Stambule. Przeżyła. Ze szpitala znów apelowała o pomoc. Wiem, że chcą mojej śmierci, boję się mówiła. Policja nie zapewniła jej ochrony. Którejś nocy znaleziono ją w szpitalnym łóżku z przestrzeloną głową. Jej dziecko trafiło do sierocińca. Zabójcy sióstr jeżeli w ogóle stają przed sądem najczęściej trzymają język za zębami. Rodzina nie przyznaje się, kto podjął decyzję, zabójca w więzieniu staje się nie tylko obrońcą honoru rodu, ale wręcz rodzinnym bohaterem. Według danych ONZ na całym świecie rocznie dochodzi do pięciu tysięcy morderstw „w obronie honoru. Nie tylko w świecie islamu. Występują w Ameryce Południowej, do niedawna zdarzały się nawet w Europie głównie na Sardynii i Korsyce. Jeszcze kilkadziesiąt lat temu w zachodnim prawie obrona honoru była traktowana jako okoliczność łagodząca na procesach zabójców. Francja zmieniła odpowiedni zapis w swoim kodeksie karnym dopiero w 1975 roku, Włochy w 1981, Brazylia w 1991 roku. Pakistan zaledwie od kilku lat skazuje sprawców na śmierć, ale w Syrii, Jordanii i Maroku dla zabójców „honorowych wciąż obowiązuje taryfa ulgowa.

Gość wedrth
dziwnym trafem nie słyszy się o związkach odwrotnych - muzułmańskich kobiet z białymi, które może jeszcze (sic!) przyjęłyby chrześcijaństwo

Gość bo one są zniewolone, że nawet
nie wiedzą czy żyją, biedne kobiety, po modyfikacjach z łechtaczką, obojetne jest im wszystko, a drugie, one nie są ludźmi tylko , inkubatorem do rodzenia chłopców, z którymi prawdziway arab muzułmanin przezywa miłość.

Gość Paulina M.
O ja Cie... Ale wy wszystkie madre jestescie yhm ! i tak ich wszystkich osobiscie, prywatnie znacie, ze faktycznie macie sie co wypowiadac, nie ma co. Ktoras tam bronila i wychwalala, ze jest zona Polaka... A daj Ci boze (w ktorego nie wierze, byc moze Ty tak) szczescie, zeby wszystko bylo dobrze i zebys byla szczesliwa ! tylko zebys za pare lat nie wspominala slow "durnej idiotki z forum", jak Cie ten maz POLAK zdradzi, uderzy, albo zrobi cokolwiek innego za co go znienawidzisz i sie z nim rozwiedziesz. ALE, z serca zycze Ci zeby tak sie nie stalo i mowie szczerze. Ja natomiast nie bede bronic mezczyzn, a tym bardziej chlopcow z naszego kraju, dlatego ze sa pieprzonymi darmozjadami i swiniami. Nie mowie tez, ze Ci muzulmanie sa lepsi, nie. Ale powiedzcie mi tak szczerze, gdzie na tym swiecie nie ma darmozjadow i swin ? Sa wszedzie ! Tak samo, jak i sa dobrzy i uczciwi ludzie. Ale to niestety niemalze wymarly gatunek na CALEJ kuli ziemskiej...

Witam! Bardzo proszę o pomoc. Przeprowadzam, krótką (anonimową) ankietę na temat opinii kobiet, które były bądź są w związku z muzułmaninem.. Pomoże mi to na pokazanie (bardziej realnego) świata islamu. Liczę na solidarność kobiet. Oto link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/93115/opinia-europejek-na-temat-malzenstwa-z-muzulmaninem.html Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Gość czerwonekorale
Paulina dobrze powiedziane ,czy to Polak czy to Arab jedna cholera z tą różnicą że Arab bardziej się rzuca w oczy a Polaka mozna opieprzyć po polsku