Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna homo

faceci ktorzy wolą male piersi wykazuja sklonosci homo...

Polecane posty

Gość dziewczyna homo

napisala jakas genialna Basia. No kurrrr , wiec ja za partnera mam homo, bo mam malutenkie piersi? Idz kretynko, walnij sie w leb .Tak moze napisac osoba, ktorej jedynym atutem jest cyc. Grrr

Gość basia_2885
Kobieto,czytaj ze zrozumieniem SKŁONNOSCI homo- to cos innego niz. BYC HOMO! Słowa (faceci, którzy wolą małe piersi wykazują skłonności homo),które napisałam wcześniej to nie mój wymysł tylko TO jest potwierdzone badaniami:) Ps., który prawdziwy facet woli pieścić „deskę"? Czy Twój facet naprawdę lubi twoje piersi, a może inne Twoje atuty? Ps2. poczytaj książki np. Anny Dudzik...

Gość i znowu wojna
między dużym a małym cycem :O Jakie to już NUUUDNEEE!!!

Gość basia_2885
ajron chlopcze masz problem, moze tez jestes z tych , ktorzy wola meska klate u kobiet niz piersi ? :)

Gość basia_2885
Ja mam wielkie cyce i nigdy mi żaden chłop nie odmówił, gdy zaproponowałam, że zrobię mu lodzika :)

Gość bańjamin franklin
mam gdzieś jakie są cycki, Pupa kobiety to mój fetysz!!!!!!!!!

Gość basia_2885
Basiu podszywaczko- gratuluje :)

nie mam problemu, zwyczajnie wolę ładne, nieduże piersi od zwisających wymion z sutami jak wentyle od kamaza :) a słyszałaś, że podobno laski posługujące się na forach nickami z dopisanymi na końcu czterema cyferkami to koorvy i dyskotekowe lachociągi? też naukowo potwierdzony fakt :)

Gość dziewczyna homo
idz Basia sprzeprzaj razem z Anna Dudzik, bo jebnieta jestes i tyle. Pseudo pierdoly wyczytane i dorobilas sobie teorie, ze Ciebie porzadaja tylko prawdziwi mezczyzni, bo masz cyce. A za duzymi piersami lataja tylko mamisynki, wiec sie nie ciesz:P Glupia jestes ale mimo wszytsko zycze CI udanego

Gość dziewczyna homo
no i przez Ciebie robie literowki. Pewnie brak mi jakiegos innego hormonu kobiecego:(

Gość Dop******lam dziś każdemu
wojna cyców :D

Gość basia_2885
ajronie widac ze jestes prostakiem nawet nie potraisz z kultura odpisac hes :)

Gość do Ciebie oooo
Ajron Men>>>>> widomo że duże zwisające cyce nie są fajne , ale który facet chciałby mieć deske za dziewczyne???? żaden normalny ! autorce chodziło o to że ma pestki zamiast cyców. Normalne pirsi to taki odstające, odznaczające się które facet może wziąść w rękę popieścić i każdy normalny facet się z tym zgodzi ! ani wielkie wymiona anie cyc jak u faceta !

Gość dziewczyna homo
no zesz kurwa mac, moj facet ma deske za dziewczyne i jakos mnie chcial! A czy to jest moja wina, ze mam male? i co, ze wzgledu na swoj biuscik mam byc skazana na samotnosc? poza tym mozna dyskutowac , ze mojemu podobaja sie wieksze piersi, ale skoro jest ze mna to nie mozna sugerowac ze jest nienormlany i ma sklonnosci homo.

Gość basia_2885
dziewczyno homo napewno brak CI hormonu jakiegos skoro wygladasz jak chlopiec z pipka :) co do teorii nie dorabiam zadnych...

Gość do Ciebie oooo
to widocznie jego fetyszem jest tyłeczek :)

Gość basia_2885
ajronie nie bardzo :)

Gość Dop******lam dziś każdemu
a tak przy okazji co ma zrobić żeby urosły czy bez to nie kobieta

Gość basia_2885
dziewczyno ale my nie polemizujemy o Twoim biuscie... tylko o facetch z pewnymi sklonnosciami :)

oj basia, nie wstydź się, dyskotekowe lachociągi z cycochami do pasa i brodawami o powierzchni 3 metrów kwadratowych każda też są na świecie potrzebne :)

Gość basia_2885
ajronie owszem roznica...

Gość dziewczyna homo
a Tobie brak inteligencji i kultury. Wyobraz sobie, ze bralam hormony ale taka moja natura, ze mam kragla pupe, szerokie biodra , super wciecie w pasie i mikruci biuscik.Geny. I szlag mnie trafia jak wypisujesz takie farmazony. ..zeby podbudowywac swoje ego buistem

Gość do Ciebie oooo
Ajron Men>>> "malutkie" czyli brak :p Chodzi mi o to że facet który zwraca uwagę na piersi zawsze wybierze te większe, jędrniejsze - lepsze....ale że faceci różne fetysze mają jeden zwróci uwagę na piersi, inny na tyłek a jeszcze inny na stopy :)

Gość dziewczyna homo
no wiec dyskutujesz tez o moim facecie i Jego skłonnosciach, prawda?