Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna homo

faceci ktorzy wolą male piersi wykazuja sklonosci homo...

Polecane posty

Gość wysmiewczyni
O nie prawda, prosci mezczyzni o prostym nie skomplikowanym rozwoju umyslowym maja w naturze proste zachowania genetyczne. Czyli prosty rozwoj majacy na celu podtrzymanie gatunku i tak widzac kobiete z wielkimi cyckami maja proste zachowania na mysli bo kojarzy im sie to z kopulacja. Czyli ich rozwoj ogranicza sie tylko do postrzegania kobiety jako partnerki do kopulowania a tym samym przedluzania gatunku. A mezczyzna ktory ma wyzszy poziom rozwoju nie skupia sie tylko i wylacznie na kopulacji ale rowniez na innych atutach potencjalnej kobiety. Tak wiec ja wole jednak mezczyzn ktorzy wola normalne piersi a ich wielkosc nie jest wyznacznikiem kobiety. A ja glupia kiedys tez myslalam ze mam super fajne duze piersi a dla podkreslenia "duzego" efektu dodatkowo biustonosz usztywniany a do tego najlepiej wypychajacy biust i za maly rozmiar bo wtedy wiecej odkrywal. A pozniej sie dziwilam dlaczego trafiaja mi sie tacy idioci zawsze? No idkad poznala owczesnego wowczas chlopaka on zmienil moje myslenie i naprowadzil mnie na odpowiedni kierunek. No i teraz ma cudownego chlopaka ktoremu jest wszystko jedno jaki bym miala biust. No a ja moglabym miec mniejszy teraz bo latwiej kupic odpowiednia bielizne no i ubrania lepiej dobrac. Oj teraz naprawde ja juz nie przywiazuje wagi do tego zeby miec duzy biust bo wiem ze mojemu mezczyznie nie zalezy na tym i tak by mnie kochal, a ceni u mnie inne wartosci.

Gość dyliżans28
dziewczyna homo no jak faceci mysla, ze male to C , to sorry:/ no i tu masz przykład. zobacz sobie cycki na tym filmiku i komentarza "fajne ale małe" :-O http://www.smog.pl/wideo/19487/chcesz_zobacz yc_jej_piersi/

spoko w sumie rozumię o co Ci chodzi ale nie zgodzę się z Tobą :) Powiem Ci, że facet podświadomie patrzy najpierw na tzycki albo dupkę, albo na odwrót, a potem na resztę :) znaczy to, że są to przymioty oceniane jako pierwsze. Co z tego że ma fajne tzycki i do tego fajna pupę jak ogólnie jest pasztetem, wali jej z paczy, albo pozostawia po sobie fetor :) można założyć worek na głowę, albo zatkać nos, ale czy tak naprawdę o to chodzi ?

Gość dziewczyna homo
Powiem, ze mi zawsze mowiono, ze mam piekna figure ( nie jestem narcyzem:) , dlatego bo jestem wysoka , bardzo podkreslona talie i kragle biodra. OK przyznam sie, ze wolalabym miec wieksze piersi, aby poczuc sie pelnowartosciowa kobieta. Teraz ide ulica i lapie dola na widok bogato obdarzonych gimnazjaklistek, ktore na dodatek podkreslaja swoje atutay jak tylko umieja:/

Gość dyliżans28
zgadzam się, z tym że nie są to małe piersi :-) a komentujący piszą "fajne ale małe", potem piszą na kafe, że lubią "małe" a laski 75A myślą, że to dotyczy ich biustu

Gość dziewczyna homo
no ok, tutaj faceci moze nia maja pojecia , ale moj mezczyzna wie o jakie male mi chodzi. Czyli o wlasne. Byc moze nie chce mi sprawiac przykrosci , pewnie wolalby wieksze. NO ale co zrobic, niesprawiedliwosc na tym swiecie

Gość basia_2885
nikt nie jest idealny przeciez...

Gość dyliżans28
mi też się te nie podobają, już teraz są jakieś dziwne ale te są akurat większe niż duże moim zdaniem

Gość dyliżans28
sir_kyllan a te poprzednie Ci się podobały? no widzisz, a to właśnie średnie/duże kobiece piersi były. tylko faceci określają je jako małe :-O

Gość ciekawe stwierdzenie
heheh moze cos w tym jest :) ja uwielbiam małe piersi u kobiet bo sa słodkie , miilutkie w dotyku i lłatwiej sie nimi bawic :) ale nie powiem 15 lat temu stalo sie cos i zauroczyłwem sie mega wokalista zespołu :) . Kocham tego człowieka do dzis bo zmienil moje zycie o 180 stopni i oddałbym zycie za te osobe . Wiem ze jestem gotowy wiele zrobic dla tego goscia :) i wiem ze moj poped jest tylko do niego . Czyzbym był Bii ? ale to tylko do tego wokalisty ktory tak zmienil moje zycie a lat mam juz 30 :)

Gość hahahah...
nie dość ze pedał to odkopał wątek z czasów kiedy miał 25 lat :D:D