Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fantazyjny

Moja fantazja o pieszczeniu kobiety, sugestie mile widziane

Polecane posty

Gość Fantazyjny

Witam, opisze moja fantazje o tym jak piescilbym kobiete oralnie, czekam na propozycje, jakies ciekawe pomysly, sugestie co mozna zrobic lepiej i co dodac :) Lezac kolo niej zaczal bym glaskac jej brzuch, bardzo delikatnia drapac, posuwac sie paznokciami do gory pod same piersi i spowrotem w dolne czesci brzucha... pozniej zaczal bym calowac jej piersi, najpierw delikatnie samymi ustami, potem z jezyczkiem i lekko zasysac, ale najpierw dookola, potem coraz blizej sutkow, i zataczalbym w okol nich jezykiem coraz mniejsze koleczka...na koniec powolnymi ruchami zachaczal bym jezykiem o sutek, przyspieszyl i w koncu szybkimi ruchami draznil bym tylko jego koniec.... na koniec bardzo mocno ale powoli jezdzilbym po nim jezykiem, i delikatnie zebami, tylko na tyle aby ledwo je poczula... Zszedlbym nizej calujac wszystko po drodze, az do nog, ale pomijajac jej cipke. Zaczalbym od dokladnego calowania ud, najpierw z przodu a potem od wewnatrz coraz to bardziej zblizajac sie do docelowego miejsca :) Palcem zataczalbym wielkie kola po cipce, ale jeszcze jej nie dotykajac, tylko przez wzgorek i pachiwny... potem bardzo powolnym i tak delikatnym ze ledwo wyczuwalnym ruchem przejechalbym cala kreske zaczynajac od dziurki po sama gore... i tak kilka razy, az w koncu zatrzymalbym sie przy dziorce, i zaczal bym zataczac tam koleczka, jednoczesnie zaglebiajac sie troche w szparke, tak jedynie na centymetr... przesunalbym palec do gory bardzo powoli, ale zatrzymalbym sie przed lechtaczka, potem jeszcze raz mocniej i mocniej. Wszedllbym palcem w pochwe bardzo powoli, cofajac sie a z kazdym kolejnym wlozeniem troszeczke glebiej. Gdy bylbym juz gleboko zaczalbym nim krecic po wszystkich sciankach... a na koncu powoli wyjal mocno naciskajac na gorna scianke... Po chwili moj mokry juz palec przejechalby mocno po calej szparce od samej gory, bardzo powoli, silnie naciskajac... potem spowrotem do gory, zaczalbym draznic lechtaczke ledwo wyczuwalnym dotykiem, na samym koncu skorki ktora ja okrywa, powoli a potem bardzo szybko.. potem coraz wolniej i zwiekszajac nacisk, w koncu zataczajac bardzo powolne okregi, sielnie naciskajac i ugniatajac ja Potem zaczalbym calowac cipke po bokach, zaraz przy nogach, oblizujac ja, jednoczesnie trzymajac palec w jej srodku i masujac gorna scianke.... Pozniej wyciagnal bym palec, i jak na poczatku palcem tak teraz jezykiem przejechalbym z samego dolu na gore, tak kilka razy, za kazdym razem lekko zaglebiajac sie jezykiem w dziurke i oblizujac do okola.... w koncu zatrzymal bym sie na lechtaczce, wykonujac bardzo szybkie i delikatne koleczka.. potem z gory na dol, i na boki... caly czas leciutko.... pozniej kilka bardzo mocnych pociagniec z dolu do gory, naciskajac jezykiem na lechtaczke bardzo mocno... ssal bym wargi sromowe i przejezdzal po nich ustami... w koncu przyssalbym sie do lechtaczki... kilka razy, coraz mocniej, ale bez udzialu jezyka... gdy kobieta bedzie juz cala nakrecona... zasse mocno lechtaczke, do cipki wejde dwa moje palce, co chwile naciskajac i jezdzac po gornej sciance pochwy... a w buzi do akcji wejdzie moj jezyczek mocno pocierajacy lechtaczke w duzej ilosci sliny.. i meczyl bym ja tak az dojdzie, a w szczycie posuwalbym ja palcami do samego konca, a jezykiem wykonywal wolniejsze pociagniecia po lechtaczce w rytmie jej skurczow...... po wszystkim jeszcze przez minutke delikatnie oblizywalbym cala cipeczke, szczegolnie na wzgorku lonowym i na krawedzi warg... co o tym sadzicie ?

Gość anna mariiia
nie czytam wiecej kafe:(

Gość kate ms
A ja chcę więcej :P Zazdroszczę Twojej kobiecie ;)

Gość tak szczerze
a czemu tak sie uparles na gorna scianke pochwy?ja mam wiecej czucia na dole...dodac mozesz jeszcze wsadzania jezyka do pochwy i krecenie albo wsadzania i wyciaganie...i uwaga z paznokciami...nie wiem czy masz doswiadczenie czy nie..ale najbardziej mnie wkurwia,jak koles nie wie gdzie jest lechtaczka i mi zaciska ujscie cewki moczowej... poza tym po przeczytaniu poniektorych topikow na kafe powinienies wiedziec,ze teraz rzecza jak najbardziej naturalna jest masaz miesni okreznicy,palcem,jezykiem,a co poniektorzy nawet wkladaja jezyk do srodka...jak kto woli

Gość LadyScarlet
mmmm :) może jakiś gadżet do tego np. piórko :)

Gość LadyScarlet
A Jeżeli dziewczyna nie jest jeszcze doświadczona albo bardzo skrępowana to myślę, że numery ze stymulowaniem drugiej dziurki nie jest najlepszym pomysłem.

Gość MarioooOlka
Ochotę tylko robisz :P gdzie się podział mój facet

Gość Mezatka74
Szkoda, że mój mąż traci czas na jakieś bzdety, zamiast wymysleć właśnie coś takiego... a najlepiej zrealizować

Gość nie no przegralam zycie /
Aż wstyd się przyznać, ale od początku lipca się kochałam i doszłam czytając Twoje opowiadanie :/. Jeny, porażka -.-'

Gość nie no przegralam zycie /
Tam miało być: "od początku lipca się nie kochałam"

Gość maaartusia
co znaczy skrót TLTR ? :) jakieś tajne erotyczne powiedzonko ? :)

Gość Fantazyjny
Mam, i za jakis czas zrealizuje, poki co jestesmy ze soba niedlugo, a dziewczyna jest niesmiala troche :)

Gość Arnulka
Bardzo miłe :) napewno się ucieszy

Gość LadyScarlet
Opowiedz jeszcze coś :P:P:P

Gość tylko uważaj z tym
bardzo mocno, zeby potem moga swobodnie siadac :D

Z mojego punktu widzenia za dużo błędów, za dużo literówek i brak polskich znaków. Jest pewna subtelna różnica pomiędzy \"ją\" a \"ja\", mniej więcej taka, jak pomiędzy \"laska\" i \"łaska\". Nie doczytałem do końca. I ja pisałbym (tak, razem) w czasie teraźniejszym. Wchodzę, liżę, całuję i nie jakiejś wirtualnej kobiety ale Twoje, Ciebie, Tobie itd. Prosiłeś o opinię - no to masz :)

Gość Fantazyjny
Tak tylko moim zamierzeniem nie było napisanie fajnego opowiadania a dogodzenie dziewczyny, i to nie mialo byc dla Was, tylko chce jej jak najlepiej dogodzic.. po prostu konsultacja :)

Gość to bez sensu jest
takie planowanie. Masz się wsłuchać w nią, i robić to na co ma ochotę, odczytywać znaki itd, a nie próbować udowodnić sobie, jakim jesteś dobrym kochasiem.

Gość pauliimkaaaaaa
Z TYMI MOZNYMI PIESZCZOTAMI SAMEJ LECHTACZKI TO UWAZAJ!!!!!! owszem troche mocniej czasami, ale z calej sily????? przeciez to kuresko boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pauliimkaaaaaa
pozatym reszta super :D szkoda ze tak wielu facetow nie umie naprawde zrobic dobrze kobiecie:(