Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

Do znających się na kompach - pomóżcie!!

Polecane posty

Mam dwa problemy, może najpierw zajmę się jednym, potem drugim :) No więc zainstalowałam sobie MS Office (nie chcę żadnych umoralniających gadek w temacie piractwo) i w folderze mam plik z następującą informacją: \"Patch uzdrawiajacy ;) dziala 100 % Bez patcha pakiet uruchamia się 3 razy, po tym czasie gdy nie zostanie aktywowany przez Internet lub telefonicznie blokowane są funkcje edycji !!! Sciezka do katalogu w ktorym nalezy podmienic plik \"MSO.DLL\" \\program files\\common files\\microsoft shared\\Office10 Oczywiscie nalezy to zrobic po instalacji OfficaXP!!!\" Czyli mam wejść w ten folder i co zrobić - co na co podmienić?? W folderze z tą informacją mam jeszcze jakiś plik o nazwie właśnie MSO.DLL. Co z tym zrobić??

No coś Ty?? :p Ok, wyszłam na idiotkę :) Niechcący nie ten folder otworzyłam i nie mogłam znaleźć :p Trudno się mówi. A zaraz jeszcze pogłębię swój grzech... Dostałam załącznik, którego nie mogę otworzyć. Zamiast \"doc\" ma \"docx\". Przypuszczam, że był napisany w nowszej wersji programu, a starsza którą posiadam nie chce go otworzyć... To możliwe?? Jeśli tak, to co z tym gównem zrobić, bo to bardzo ważny dla mnie plik... Poza tym tak wiem, jestem matołem :p

Gość openoffice jest do bani

Dzięki, ale pozostanę przy swoim programie. Tylko dupa nie mogę i tak tego pliku otworzyć...