Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet999

pytanko do kobiet

Polecane posty

Gość facet999

czy jesli jakis facet by sie o was staral, ale wy odrzucilybyscie jego zaloty, a po paru miesiacach zobaczylybyscie, ze znalazl sobie inna, duzo piekniejsza, to czy stalybyscie sie odrobine zazdrosne? albo co wtedy pomyslalybyscie ?

Gość to zależy
czy mamy cos do tego faceta choć troche czy go olewamy:P

Gość Panienka Vitaminka
Że nie kochał mnie tak bardzo:) tak bym sobie pomyślała. I że już się nieraz sexili:D Ponadto jest różnica w tym co myśli ona i on. Bo jak on ma kompleksy to wszystko nawet drgnienie powieki kobiety bierze za kosz. Taką paronje się leczy u psychiatry.

Gość facet999
szybko sie pocieszyl? niektorzy zmieniaja partnerow co tydzien :P a tutaj facet kochal kobiete, ale ona dala mu do zrozumienia ze nie jest zainteresowana i ciekawi mnie czy jak ona go zobaczy w przyszlosci szczesliwego, z inna, bardzo atrakcyjna kobieta, to co wowczas pomysli ?

Gość facet999
jemu zalezalo bardzo, ale ta kobieta nie byla zainteresowana wiec mogl albo zostac ksiedzem, albo popelnic samobojstwo, albo przestac sie zamartwiac, wziac sie w garsc i znalezc sobie inna....

Jeśli kobieta nie jest facetem zainteresowana to ZWISA JEJ jest obojętna na to, co on tam robi!:) Nic by nie pomyślała, ani by ją to nie zabolało.

Gość facet999
a nie jest mozliwe, ze ta pierwsza kobieta pomyslalaby "hmm.. moze on ma cos w sobie, czego ja nie dostrzeglam?. no bo jak inaczej znalazlby sobie taka dziewczyne jaka ma teraz..."

Gość tak tak tak.
A o czym tu myslec? Ja go nie chcialam, znalazl sobie inna. Nie ruszyloby mnie to.

posłuchaj napewno masz "coś" w sobie każdy ma, tylko jedni to w tobie widzą a drudzy nie. Mogłaby pomyśleć tak jak napisałeś, ale dla niej tego "czegoś" nie miałeś. Wątpie żeby ją to specjalnie ruszyło

17:25 tak to jest możliwie wiele kobiet cierpi na syndrom mety:) Jak się żadna facetm nie interesuje one też nie. Ale jak ona ma jakąś oj..zaczyna się wyścicg! która go zdobęcie, która lepsza! media- ktoś zwykły, ale ma kasę, sławę- wianuszek bab. I rywalizacji, która go będzie mieć dla sibie

A ja mowie ze szlag ja trafi bo taka jest natura kobiet. Np dleczego tak sie dzieje ze jak jest jakis chlopak, przecietny, nikt go nie zauwaza a jak sobie znajdzie fajna dziewczyne to nagle wszystkim laskom sie podoba?...

Gość facet999
no wlasnie mi chodzilo o to co kwiatuszek napisala :) czy atrakcyjnosc tego faceta w jakis sposob wzrasta po tym jak znalazl on sobie bardzo atrakcyjna dziewczyne.. takze w oczach tej ktora kiedys go nie chciala...

Gość olejzpierwszego
dupy lubia czuc ze sa ladne.... dowartosciowywuja sie w rozny sposob... a to sei wydekoltowywuja zeby faceci sie na nich gapili.... albo chca komplementow... albo ez splawiają facetow... w momencie kiedy splawila ciebie musiala sie poczuc jak fajna suczka... kiedys zobaczy cie z ladniejsza cholera ja wezmie... no bo w zasadzie jest dnem

Gość bez jaj ale z majonezem
gdyby mi zalezalo na nim w jakis sposob-byloby mi przykro, ale nie dalabym po sobie poznac nigdy, w koncu to jego wybór i zycie, uznalabym również, że traktował mnie na zasadzie-nie ta to inna...wiec mu nie zalezało

ja mam teraz taka sytuacje i zastanawiam sie jak ona go mogla chciec:)

Gość olejzpierwszego
po samych odpowiedziach kobiet tutaj mozna latwo odczytac ze wkurwily by sie na maxa... oczywiscie nie mozna tego co mowia brac doslownie...

Gość facet999
ok dzieki za wszystkie odpowiedzi