Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIGDY NIE MIJA TAK NAPRAWDE... raz jeszcze

Polecane posty

Wiecie co ja od dwóch dni czytam "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" to taki poradnik dla kobiet mówiący o tym co robić żeby mężczyźni nie myśleli że żyjemy tylko dla nich i kochali nas, bardzo zabawnie napisany :-) Dostałam od kogoś na maila - super jest!

tak,macie racje Oni sa Nasi:) Czekajaca :moze podeslesz i mnie, jesli to masz na mailu.. to moze i ja poczytam:)

Only :ciesze sie,ze pozwolilas mi zostac ciocia Twojej Kruszyki:) dziekuje🌻 jestes madra i twarda Kobietka i na pewno poradzisz sobie,wierze w Ciebie :):)

Tiny sila nie bierze sie u mnie z powietrza. Gwiazdka mi daje sile i On mimo, że Go przy mnie nie ma. To co czuje i wiara w te uczucia , wiara , ze jeszcze bedzie My to tez moja sila. Ja swoje granice przekroczylam juz dawno i naprawde czesto sie sama sobie dziwie, ze jeszcze calkiem sie nie zlamalam. To takie upadanie i podnoszenie sie z nadzieja na lepsze...z nadzieja na stopienie lodu w sercu mezczyzny, z ktorym mnie los polaczyl i rozlaczyl...wiem, ze kiedys los bedzie laskawy i znow nas polaczy...nie wiem kiedy i gdzie..wiem , ze jeszcze bedzie MY :) A teraz jest Gwiazdka i dla Niej warto wyjsc na prosta i dla Niej zyc i usmiechac sie nawet przez lzy :)

Jak chcecie to moge zamiescic tu liste kilku ciekawych e-bookow i jak cos wybierzecie to Wam moge wyslac na e-mail :)

Only--tak,tak,tak i dzieki temu jestesmy Ludzmi,bo kochamy,cierpimy,tesknimy,po prostu zyjemy i czujemy i lepiej byc Czlowiekiem i zyc czasem w bolu niz czlowiekiem bez uczuc i ..........nie zyc,bo co to za zycie?

Witaj Zakochana! jestes oslabiona i stad obnizona cieplota ciala...jedz duzo witamin w naturalnej postaci i odpoczywaj:)

Antonow - Sztuka Bycia Szczesliwym Augsburger David - Sztuka przebaczania Berne Eric - W co grają ludzie Carter & Sokol - Mężczyźni którzy nie potrafią kochać Eichelberger Wojciech - Kobieta bez winy i wstydu Dodziuk_Anna_-_Pokochać_siebie Gray John - Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynają życie od nowa Gray John - Marsjani i Wenusjanki w sypialni Gray John - Mezczyzni Sa Z Marsa Sprobuj Zrozumiec Mezczyzne_pdf.rar Gray John - Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus Has Marek - Rozkwitający Kwiat Lotosu. Energia żeńska w praktyce duchowej Jedliński Krzysztof - Jak rozmawiać z tymi, co stracili nadzieję Les Giblin - Umiejętność postępowania z innymi Louise L. Hay-Mozesz uzdrowic swoje życie.rar Łamek - Sens Życia Louise L._Hay - Lecz swoje ciało Mandino Og - Sposób na lepsze życie Murphy Joseph - Potęga podświadomości Norwood Robin-Kobiety, które kochają za bardzo OSHO RAJNEESH - Duchowa Scieżka OSHO RAJNEESH - Stany Świadomości Osoba miejscem spotkania miłości i prawdy Pietraszek_Marcin_-_Dlaczego_warto_pokochać_siebie Seligman Martin - Jak zmienić swoje myślenie i swoje życie Szczęście we dwoje Szyszkowska Maria - Stwarzanie siebie.rar Teologia małżeństwa Tierney Elizabeth - Doskonalenie miedzyludzkiej komunikacji Tolle Eckhart - Potęga teraźniejszości Tyszka Tadeusz - Psychologiczne pułapki podejmowania decyzjii

Zakochana w Weglu ehhh to niezle jestes oslabiona :( Duzo odpoczywaj , pij sporo i uzupelnij wit. i mikroelementy. Zadbaj Kochana o siebie i wracaj nam do zdrowka jak najszybciej:)

no wlasnie poza tym nic mi już nie dolega, lekki ból głowy nic wielkiego ... only ja p[oprosze te ebooki Gray John - Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus Murphy Joseph - Potęga podświadomości Norwood Robin-Kobiety, które kochają za bardzo sloneczko_25@o2.pl

Only--- sporo tego :-) Ja na początek poproszę: Gray John - Mezczyzni Sa Z Marsa Sprobuj Zrozumiec Mezczyzne_pdf.rar Murphy Joseph - Potęga podświadomości Norwood Robin-Kobiety, które kochają za bardzo Szczęście we dwoje mój adres: czekajaca29@interia.eu

Zakochana w Weglu ode mnie juz poszlo, sprawdz jeszcze raz:) Czekajaca a to ma byc w adresie skrzynki --->>> < /a> ???

Only:troche trudny wybor;) ja moze na poczatek poprosze: -Sztuka bycia szczesliwym -Pokochac siebie -Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynaja zycie od nowa -Mezczyzni sa z Marsa sprobuj zrozumiec mezczyzne

Only--dziekuje Kochana:) 🌻 jak przeczytam,to poprosze o jeszcze-moge?