Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makijaz ślubny cena

makijaz ślubny?? cena??

Polecane posty

Gość althea
Po co ci dres w pracy z dziećmi? Trenujesz dziecęcą kadrę olimpijską, czy może wychowujesz nowe pokolenie dresiarzy i dresiarek? :-P Przecież sama pisałaś że masz nowa pracę w branży kosmetycznej. I znowu kręcisz. A co tam w Havanie? No nie mów że już 3 etaty ciągniesz??? Ciągniesz, tylko że co innego:-D Albo przynajmniej chciałabyś, a nie możesz, i stąd twoje frustracje i agresja:-P

Gość patilll
czytam to i normalnie nie da się........dejzi ceny są różne i mozesz pisac jak to u ciebie wygląda ale dlaczego na tym forum ludzi obrażasz? stać cię na coś to oki ale kogo to obchodzi, pytaja o cene jak to u kazdego wyglada a nie o twoje mozliwości finansowe ( a poza tym to od ciebie raczej wiocha zalatuje niż "miastem")...

próba+ślubny=50zł za wszystko miasto to Wrocław

Gość althea
Dejzi to pewnie ten typ co kupuje torebkę Canel i myśli ze nikt nie zauważy, że w nazwie nie ma \"H\" :-P Tak tak, kosmetyki Dlor, Hugo Boos i Adidos, znamy takie szpanery za 2,50 PLN :-D

Gość dejzi69
patill czytaj uwaznie,to na mnie najechali,ja napisalam jakie ceny u mnie,a oni jak zwykle mnie obrazili,wiec nie do mnie ten text koleznako:)

Gość Maaaaarian
Dejzi69 Kiedy czytam twoje posty to poprostu czuję się zażenowana...twoją głupotą, arogancją i prostactwem. Nie potrafisz się wysłowić, piszesz jak typowy "pokemon" - panna z gimnazjum, której brak odpowiedniego zasobu słów. Twoje przechwałki budzą we mnie litość, niczym do zaniedbanego emocjonalnie dziecka, które ktoś raz przytulił i znów porzucił. Dziwię się, że ty jako osoba mająca mnóstwo przyjaciół, wspaniałych narzeczonych (bo jak pisałaś już gdzieś wcześniej - zmieniasz ich co tydzień), wiele ofert pracy (przecież pracodawcy biją się o ciebie), osoba bardzo majętna i wykształcona - przesiadujesz godzinami przed komputerem... Problem polega głównie na tym, że masz rozdwojenie jaźni i jesteś bardzo zaburzona. Powinnaś też wiedzieć, że aby pozwolić sobie na kłamstwa trzeba mieć doskonałą pamięć...niestety jeśli chodzi o pamięć to zauważyłam u ciebie ogromne deficyty. Zastanawiam się tylko jak długo jeszcze dasz radę żyć w tym swoim wyimaginowanym świecie nie robiąc sobie krzywdy. Twoi rodzice powinni być przy tobie bo bardzo potrzebujesz ich uwagi, widać po twoich wypowiedziach, iż nie masz zaspokojonej podstawowej potrzeby twojego wieku - przynależności do grupy. Moja propozycja - zgłoś się do specjalisty i zrób porządek ze swoimi emocjami...

Gość Maaaaarian
A jeśli chodzi o temat przewodni tego topiku: u nas, podobnie jak u większości chyba, za makijaż ślubny kasują ok.50zł, za próbny 35zł. Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode :)

Gość althea
Jeśli ktoś tu na tym forum jest głupi, to tylko i wyłącznie ty, moja droga. Wszyscy już o tym wiedzą:-P Nikt tu nikogo nie obrażał, dopóki nie pojawiłaś się ty. Więc nie rżnij głupa, jeszcze większego niż jesteś.

Gość Maaaaarian
Hmmm... dejzi69 zastanawiam się - czytałaś mój wcześniejszy post? Bo zdziwiona jestem że jeszcze nie próbowałaś mi odpowiedzieć. Może nie rozumiesz słów którymi się posłużyłam? :D

Gość dejzi69
maaaaarian rozumiem,a po co mam komentowac?u ciebie w miescie kosztuje tyle,a u nas tyle-duzo wiecej i nie ma co komentowac,jakie miasto taka cena.im wieksze tym wyzsza-to jasne,a te puste baby tego nie kapuja dlatego znowu drake zrobily:(heh,nie ma co koment.ich jedyna bron to klotnie,wyzwiska ,obelgi i tyry,ale oko za oko:)

Gość sorry ale nie kumam
tak tylko nie widzisz ze tam jest dojazd do klientki wliczony w cene? a my nie mowimy tylko o takim makijazy tylko o salonach do ktorych jak sama pojdziesz to za to samo zaplacisz mniej. mala masz wyobraznie laska i tylko obrazac ludzi potrafisz ale chyba sie tym dowartosciowujesz nie ?

Gość dejzi69
maaarian chyba ty na psychologa,ale slaba ta analiza,niestety nic sie nie zgadza,a w czym klamie czy cos?slucham,podaj przyklad konkretny,a nie mi cos zarzucasz:)hehe,no dalej,jedziesz.od razu widac,ze masz cos z garem.

Gość Maaaaarian
Czyli nie myliłam się... ;)

Gość dejzi69
no,a do salonu to dojechac nie trzeba?nick do ciebie pasuje,bo widac,ze nie czaisz.i co z tego,ze z dojazdem?jak ktos jest z tego samego miasta,to co to ma do ceny,jak wy macie za 35 zl .ogarnij sie laska.chyba nie jedziesz na make up do innego miasta na slub:)hehe,dobre.no,ale popis teraz dalas.

Gość sorry ale nie kumam
a ty swoim stylem pisanie nie lepszy. az zal mi dzieci ktore maja to nieszczescie ze z nimi pracujesz. mowie o tym ze jak masz wizazystke ktora przyjedzie do ciebie to zawsze sie wiecej placi jak za kazde uslugi jesli chcesz je miec w domu. a bys sie zdziwila ile niektorzy sobie za przyjazd doliczaja - wiec sie tu nie pieklij bo nikt nie ma ochote z taba rozamwiac

Gość Maaaaarian
dejzi69, dziecino...tak nieskładnie piszesz, że nawet sensu twoich postów nie można zrozumieć. Usiłujesz mnie obrazić? Moja droga teksty pokemonów typu: "masz coś z garem" mnie wręcz bawią. Takich tekstów używają zaniedbane dzieci, które mają bardzo ubogie słownictwo. Więcej książek moje dziecko, mniej siedzenia przed komputerem ;)

Gość Maaaaarian
dejzi69 Ciekawy wywód. A zdradzisz mi na jakiej podstawie mnie tak szybko sklasyfikowałaś? :D

Gość dejzi69
z mila checia.na takiej samej na jakiej ty mnie:)hehe.oko za oko:)twoje tez nie sa skladne,a ta pani co maluje dojezdza gratis,wiec u nas cena czy to salon czy u siebie w domu roznica moze o 10 zl-tyle za dojaz licza,raczej nie wiecej,wiec jest b.podobna.

Gość Maaaaarian
Nie dość że masz problemy z sensownym składaniem zdań, to widzę jeszcze kłopoty z czytaniem...żal. A twoje posty czytałam wielokrotnie na różnych topikach i miałam wrażenie, że te wszystkie bzdury wypisują conajmniej trzy różne osoby z tym samym nickiem. Stąd zdanie, jakie sobie wyrobiłam o tobie. Zajmij się czymś konstruktywnym, zainwestuj w rozwój swojej osobowości póki masz jeszcze czas. Przed tobą jeszcze sporo lat nauki, nie zmarnuj tego czasu.

Gość CZARNAxxxx
ekhem..czytam te idiotyczne wypowiedzi dejzi i mi jej szkoda... i co robisz sobie makijaz za 150zł i idziesz dzieci pilnowac? heh picujesz sie u kosmetyczki i zakładasz do tego dress heheh brecha ;D

Gość CZARNAxxxx
aha ja jestem z sejn pewnie niektorzy nawet nie slyszeli o tym miescie bo jest małe (okol.augustowa) i w salonach makijaz jest drogi nie wiem jak jest ze slubnym ale taki np.na studniówke ponad 50zł dla mnie to jest drogo bo moge zrobic to sama moze nie tak profesjonalnie ale za free...(stad wniosek mniejsze miasto wcale nie znaczy ze taniej nawet z logicznego punktu widzenia im mniejsze miasto tym mniej salonow a im mniej konkurencji tym drozej...)pozdrawiam.

Gość rzęsa
uderzyła mnie jedna wypowiedź...przekonanie, że makijaż wykonywany w 30 min. jest lepszy niż ten w 1.5 h. Drogie Panie, przecież tworzenie makijażu jest podobne do tworzenia "dzieła" i każdy dobry makijaż wymaga odpowiedniego czasu pracy!!! W 30 minut to sobie można "pociaptać" twarz :) Uważam, że makijaż ślubny w cenie 100 zł jest normą pod warunkiem, że jest profesjonalnie zrobiony i trwały. Uważam, że warto zainwestować:)

Jak makijaż to tylko profesjonalnymi kosmetykami, bo chyba nie macie na myśli kosmetyki z avonu?:) ja idę na kryolan za :próbny- 50, 100 zł w dniu ślubu.

ja bede sie malowala sama-kiedys myslalam nawet o szkole dla makijazystek:) ale wybralam studia:) na szczescie sztuka wykonania makijazu pozostala i wychodzi mi super (ze tak nieskromnie sie pochwale:)) co do jakosci kosmetykow-nie uzywam Diora ani Channel-jest wiele innych porzadnych i tak samo trwalych!

ja płace 50 zł (makijaż + doklejenie rzęsek) próbnego chyba nie robie

Gość goodlook
Witajcie, Przeczytałam wasze opinie na temat cen i bardzo jestem zaskoczona. Wykonuję zawód charakteryzatora od kilku długich lat. Pracuję w firmie w której makijaże ślubne to koszt ok. 400pln. Dodam, że jest to firma działająca na terenie Warszawy i okolic. Usługi realizowane są z dojazdem do klienta. Pracują w niej tylko charakteryzatorzy - osoby po szkołach filmowych, efektach specjalnych. Kufer wyposażony jest we wszelkie produkty do FX oraz kosmetyki najlepszych istniejących marek. Dodatkowo, usługa jest ubezpieczona. pozdrawiam, Marta