Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vanilla116

Jaki olejek lub preparat chroni włosy przed zniszczeniem przez prostownice?Help!

Polecane posty

Moje włosy pusza sie i kreca... Pomocy!!! Prostownica strasznie je niszczy... Potrzebuje waszej rady....

Gość podobno płynny jedwab

Gość duhfg
nie rozsmieszajcie nas tym avonem na wlosy zniszczone prostownica potrzebne sa bardziej profesjonalne kosmetyki, a nie jakis tam avon

niektorym pomaga innym nie.Ja wczesniej stosowalam rozne srodki a i tak musialm co 3 tyg zcinac zniszczone koncowki (codziennie prostuje wlosy:) teraz stosuje to serum i u fryzjera nie bylam 3 miesiace:)) wlosy dzieki temu preparatowi lepiej sie prostuja i nie rozdwajaja

a tak ogolnie rzecz biorac to na zniszczone wlosy nie ma rady-trzeba obciac i nie pomoga tu ,,zadne profesjonalne kosmetyki'':P ale po obcieciu polecam to serum:))

No ale ja słyszałam ze jest taki specjalny preparat ktorym sie pryska wlosy przed prostowaniem i ze wtedy sie nie niszcza.... A z avonu mialam to na zniszczone koncowki i nic mi nie pomoglo............

Gość olus678
fioletowy lakier got2b

Z kosmetyków popularnych niezły jest krem wygładzający Hot Liss L\'oreal, chroni przed wysoką temperaturą i wygładza włosy. Ale jeśli prostujesz codziennie lepiej kup w sklepie fryzjerskim profesjonalny kosmetyk do prostowania włosów, jest tego mnóstwo.

Gość nie ma kawy
Popros fryjerke zeby Ci sprowadziła produkt firmy BabyLiss- Liss Up czy jakos tak sie nazywa. Pryskasz tym spreyem pasma przed prostowaniem. Dłużej się trzymają, nie pusza, chroni przed ciepłem. Ale cudów nie ma prostownica i tak bedzie niszczyć włosy. Lepiej susz na grubej okrągłej szczotce jeśli musisz prostować.Loczki teraz w modzie, wetrzyj wosk w piance, albo jedwab, rozczesz na mokro i zostaw.

Gość wiolkaK
GOLDWELL Nice Balance - warto

Gość dsafasdfas
Najlepiej zrezygnować z prostownicy, to zabójstwo dla włosów.

Gość gość
Ja stosuje na codzień olejek kameliowy, dobrze działa na włosy. Nadaje im blask i je odżywia. Tutaj http://olejek-kameliowy.pl mozecie więcej o tym olejku poczytać.