Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julitkaaa

Moj chlopak idzie dzis na imprezke do kolegi! super! /

Polecane posty

Gość julitkaaa

Wczoraj wrocil jego kumpel z Anglii, i dzis robia impreze, obiecywal ze nie bedzie sam chodzi ze wezmie mnie, beda tam tez inne osoby, a on pol godz temu zaczal sie wymiguiwac od wziecia mnie ze soba:( super! a jak ja chce gdzies wyjsc to ma megaaa problem i wkoncu nie ide nigdzie..

Gość no ale czego oczekujesz
mamy mu zabronić, czy co? :-0

Gość ale tam bede sami faceci czy
pary tez?

spytaj dlaczego nie chce Cie tam wziąść, może to będzie tylko bal samców:D kobitek nie będzie, jeśli tak to wtedy mozesz gozrozumieć,ale jeśli jest inny powód, marudź do skutku, powiedz mużeTy bez niego nie możesz iść nigdzie bo masz problem,a on sam chce isć.....

Gość ecbifvjmkl
to nic zlego ze chce czasem gdzies wyskoczyc bez ciebie pod warunkiem, ze i ty masz troche przestrzenia dla siebie. nie mozna wiecznie wszedzie lazic we dwoje. fajnie jest miec kawaleczek swojego zycia. jego kumpel wraca. moze to meski wieczor. moze chca pogadac, napic sie, poswinuszyc, porozmawiac o kobietach, zwiazkach...moze beda tam tez inne dziewczyny, ale jego to nie musi interesowac. moze on poprostu chce isc bez ciebie, zeby nie musiec myslec o tym czy sie dobrze bawisz i posiwecic wieczor sobie i przyjacielowi. s[pokojnie.

Gość julitkaaa
No niby ma byc tam wiekszosc facetow, jedna dziewczyna czy dwie.Ale nie musial mnie zwodzic, ja juz sie przyszykowalam na wyjscie, wczesniej wyszlam z pracy, a on zaczal sie migac:( wkurzylam sie. I teraz wiem ze znow jak koledzy wrocili zacznie sie "picie", wieczorki z nimi, a ja pojde na drugi plan, i na nic moje prosby i grozby..

Gość julitkaaa
Ja chetnie bym poszla, ale niestety odkad skonczylam studia, wszystkie przyjaciolki porozjezdzaly sie, a w pracy to juz inne towarzystwo, najczescierj mezatki i raczej nie wychodza nigdzie:(

Gość julitkaaa
:(

Gość znajdz se inne
Najpierw mówi, że pójdziecie razem, ty wychodzisz wcześniej z pracy a on na to, że nie idziesz? Kopa w dupe mu zasuń, ile ona ma lat 12?

Gość julitkaaa
ma 27 lat, jestesmy razem 6 lat, a czasem go nie rozumiem, oddalamy sie chyba od siebie.Dla mnie mimo to ze jestesmy razem tak dlugo w zwiazku, wyjscie z nim jest zawsze przyjemnoscia, a dla niego chyba ucieczka:( przykre to dla mnie. Niby mowoi ze mnie kocha najbardziej na swiecie, za rok ma byc slub itp ale jkaos juz zaczynam myslec ze to tylko z jego strony przyzwyczajenie.a Tak mialam ochote wyrwac sie choc na chwile dzis gdzies:( Bo stale tylko dom, praca, problemy i obowiazki

może napisz mu to co nam, że chciałaś iść z nim, że wcześniej specjalnie wróciłaś do domu,a on w ostatniej chwili odwołuje to wszystko mówiąc że chce iść sam

Gość julitkaaa
Tak zrobie, odezwe sie pozniej, dzieki Dziewczyny!

Gość stanowczo naj-rada
WYJDŹ GDZIEŚ SAMA dzisiaj!! olej go :classic_cool:

Gość julitkaaa
Wlasnie dzwonilam do niego trzy razy, chcialam mu to powiedziec , ale nie odbiera. Na pewno juz poszedl.Ale mnie wkurzyl, nawet nie powiedzial juz nic, ani sie nie odezwal;/

Gość julitkaaa
stanowczo naj-rada >>>> chetnie bym poszla jakbym miala gdzie i zkim:(

Gość julitkaaa
nie odbiera, nie odpisuje. Co robic?

Gość beksaaaaaaaaa84
czyli ma Cie gdzieś......

Gość nie chce Cie martwic
ale przeczytalam to co napisalas i odnioslam wrazenie jakbym ja to pisała...u mnie było podobnie...jego samotne imprezy było poczatkiem końca naszego związku...tak dobrze się na nic bawił

Gość kurcze no jak to tak wyglada
to nie jest dobrze. samotne wyjscia sa ok, jesli obie strony to akceptuja a jak ktorejs polowce jest zle, to w kazdej chwili moze zadzwonic lub napisac i uzyskac odpowiedz ze wszytsko ok. ja to bym sie zwyczajnie martwila gdyby moj Mezczyna nie odzywal sie do mnie podczas wyjscia beze mnie (inna sprawa ze beze mnie raczej rzdako gdzies idzie- zwykle dlatego ze mi sie nie chce). nieciekawa sytuacja i troche gowniarskie zachowanie z jego strony. moja rada- nie wydzwaniaj i zachowaj spokoj, jak bedziesz dzwonic a on w koncu odbierze na rauszu mozesz powiedziec pare slow za duzo. odloz ta rozmowe na jutro, ale postaraj sie zrobic to bez oretensji w glosie. powuiedz ze bylo ci przykro bo nagle zmienil plany na wieczor i nie mialas zadnego planu b a mialas ochote sie rozerwac...i ze zwyczajnie martwilas sie o niego gdy nie odbieral. popros tez by nastepnym razem nie owijal w bawelne bo sie znacie tak dlugio i tyle jestescie w zwiazku ze nie obrazisz sie z powodu pierdoly, o ile da ci szanse na zaplanowania wlasnego wieczoru. spokojnej nocy

Gość julitkaaa
Ja juz tyle razy Go prosilam, ze jak idzie, zeby mi powiedzial, a nie zachowywal sie tak szczeniacko. a potem on cala sytuacje obraca przeciwko mnie ze ja sie czepiam o to ze on od czasu do czasu chce wyjsc do kolegow.A mi nie o to przeciez chodzi, niech idzie , ale niech sie zachowa normalnie, powie mi, napisze w trakcie choc 1 smsa czy odbiezre tel:( nadal nie odbiera, nie odpisuje na moje smsy..Juz nie piosze, bo ez sensu, juz napewno pijany jest i sie swietnioe bawi przepraszam za literowki ale pisze chaotycznie i zdenerwowana jestem:(

Gość nie wierzę...
Kobitka 27 lat a zachowanie smarkuli, po co te telefony? Powiedział Ci gdzie idzie, nie wydzwaniaj!!! Porozmawiaj z nim spokojnie po powrocie...

Ale po co do niego teraz wydzwaniasz, jak już wyszedł na imprezę? Teraz to naprawdę wygląda jak zawracanie dupy :o Wiadomo, chamsko postąpił, ale teraz już jest pijany i ma to generalnie gdzieś. Wyjdź ze swoimi znajomymi od czasu do czasu i też go nie zabieraj... nie wierzę, że naprawdę nie masz z kim. Napisz z jakiego jesteś miasta i na pewno tu ktoś się chętny znajdzie :D

Gość julitkaaa
Ale jak sie jutro zachowac, co powiedziec? Dodam ze juz probowalam kilka razy mu to wytlumaczyc, zenby tak nie robil i nic, jak widac skutki zadne:( Nie dzwonie non stop, zadzwonilam, nie odebral, wiec nie dzwonie bo jak napisalam to bez sensu. Ja mam 25 lat, on 27 On teraz na pewno swioetnie sie bawi, nawet nie raczyl odpisac , nic!

Gość lalala2
i Ty go puscilas? co to za chlopak??? chyba to twoj kolega a nie chlopka