Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julitkaaa

Moj chlopak idzie dzis na imprezke do kolegi! super! /

Polecane posty

Gość lalala2
lepiej nie bierz z nim slubu! mzoe kolega zaltwil jakie spanienki labo cos ze nie chcial Cie wziasc!

Gość julitkaaa
Wczoraj sie juz nie odezwal nic, nie odpisal, dzis rano przed jego praca puscil mi sygnał! ale jestem zła!!!!!!!

Zachowuj się jakby nigdy nic i nie miej do niego pretensji, nie zrzędź mu. Jak będzie się chciał spotkać wieczorem, to go bardzo, ale to bardzo przeproś, że nie możesz, ale masz inne plany bo się już umówiłaś. I się nie tłumacz z kim i gdzie, tylko wyjdź wreszcie sama z kimś, bez niego. Nie bądź kobietą bluszczem :P

Gość julitkaaa
Tak wlasnie mam zamair zrobic, mam nadzieje , ze kolezanki mnie nie wystawia:) on nadal sie nie odzywa... a jak myslicie, tak obiektywnie z waszego punktu widzenia? zle zrobil, hamsko sie zachowal, prawda? i to ze nie odpisal, ni eodebral, nie dal wogole znac?

Chamsko się zachował, z tym, że najpierw Cię zaprosił, a potem odwołał. To było naprawdę niemiłe. Ale ja nienawidzę, jak ktoś do mnie wydzwania, jak wiadomo, że jestem na imprezie i rozumiem, dlaczego nie odbierał.

Widzisz, on Ci nie odpisuje, bo po co? On czuje, że jesteś na nim uwieszona... że cokolwiek nie zrobi, i tak mu wybaczysz... że jesteś już jego i nigdzie mu nie uciekniesz... że brak Ci odwagi, żeby w razie czego zerwać, bo tak bardzo go kochasz... Zacznij żyć własnym życiem bardziej, bo życie budowane na facecie może się rypnąć w każdej chwili i nie będziesz miała nawet dokąd wrócić. Zajmij się teraz sobą więcej, a mniej nim.