Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

Znowu się naprułam...

Polecane posty

Gość desiree daj fotkę w bikini
nie to, żebym wykorzystywał fakt, że jesteś pijana ;)🖐️

Moja fotka w bikini już była na kafe przy jakimś temacie o strojach kąpielowych :) A ostatnio obiecałam Wielbicielowi 70B, więc niedługo i tak się pojawi, czy będę trzeźwa, czy nie :D

Gość a kiedy była
i gdzie??? ;)

Jakbym znalazła, to wysłałabyjm mu linka i nie myslała o wstawianiu owych :) Sprawdzaj kafe, a gdzieś się pewnie poawi :) Ale zby nie byo - mam małe cycki...

Mój najbliższy kumpel został porzucony i potrzebował babskiego punktu widzenia i towrzystwa do falszki... Widać nie tylko facecie ą chamami...

Oj okazja tego wymagała, nic się nie stacza :) Ogólnie to nie mam problemów z nudą mimo braku chłopa. tylk disiaj tak jakoś...

No jeszcze nie poszłam... Za każdym razem, jak się żegnam, to koś się odzywa :) Jakie tajmnice??

O flaczku?? ;) Na konkretne pytania moge odpowiedzieć, sama nic sensownego dziź nie wymyśłę...

Literki mi się mylają, ale chyba da się zrozumieć, co?? Teraz było dobrze?? :) Mogę się bardziej skupić na klawiaturze :D

Ja i tak nie powiedziałabym nic, czego nie poweim na trzźwo :) Ale w zadadzie to chce mi sie sapć, więc jeszcze raz DOBRANOC :D