Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanthia

brak orgazmu

Polecane posty

Gość samanthia

No.. to jest mój problem.. nie mogę nie wiadomo jak bardzo mój chłopak by się starał, nie mogę dojść.. zawsze jest prawie. ale tak na prawdę to ja nie wiem czy prawie bo nigdy orgazmu nie miałam. Może mieć a to wpływ to, że późno zaczęłam uprawiać seks(czyli mając 21 lat) ?

Gość toffikk
a może wolisz kobiety?

Gość dka
mam tak samo, orgazm mialam 2 razy i to przy pieszczeniu palcami :O tez mam takie uczucie że prawie dochodze i nic

Musisz najpierw sama nauczyc sie osiagac orgazm. Wkladaj sobie do pipska reke albo inne przedmioty, pocieraj mocno łechtaczke i bedzie dobrze. Facet tego dobrze nie zrobi, bo on mysli o tym zeby pojeabac i sie spuscic, a nie zy ci bylo dobrze, bo ma to w dupie. Przeanalizuj tez swoje zycie, skad niemzosnosc szcztowania. Moze jestes ofiara gwaltu, brtalnego stosunku. Zastanow sie.Przeanalizuj. Moja znajoma z pracy tez miala ten problem,ale okazalo sie ze padla ofiara gwaltu zbiorowego i uraz zostal. Jak u ciebie tak samo bylo, bedzie trudno,ale trzeba wierzyc i probowac.

Gość samanthia
nie.. to nei jest tak, że wolę kobiety.. on mnie pociąga, uwielbiam się z nim kochać.. ale po prostu nei mam orgazmu

Gość samanthia
ixipixi, nie byłam ofiarą gwałtu, ani molestowania. kiedyś czytałam, że osoby, które późno zaczną współżycie mogą mieć z tym problem.. więc możliwe dlatego ja go mam. a mojego partnera interesuje to, żebym doszła, stara się.. więc na pewno nie jest tak, że chce się tylko spuścić, jak zostało to ujęte

Jesli byla gwałcona to przeciez nic sie nie stanie jak sie przyznasz. Przeciez nikt po ip nie dojdzie,ze chodzi o konkretna osobe. Najwazniejsze to wyrzucic to z siebie, przemóc sie. Mary z przeszlosci znikna

Gość samanthia
ale jak mam się przyznać jak gwałcona nie byłam. jakbym była napisałabym

Samanthia, orgazm nie jest najważniejszy. Jeżeli lubisz się kochać ze swoim chłopakiem i wasze współżycie jest dla ciebie satysfakcjonujące, to wszystko jest OK. Nie traktuj seksu zadaniowo (MISJA: osiągnąć orgazm) bo to powoduje stres. Rozluźnij się.

późne zaczynanie uprawiania seksu to wiek około 30 lat a nie jak ty 21 Nie przejmuj sie tym a staraj się używać podczas stosunku i gry wstępnej więcej fantazji seksualnych