Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sweer=t Dreams

Co najczęścij gotujecie na obiad ? Tanio i smacznie !!!

Polecane posty

Gość Sweer=t Dreams

:)

Gość rrrrrr
gucio

mialo byc tak jak w prawdziwym nicku :P ja jak totalnie nie mam pomysłu to ziemniaczki z paluszkami rubnymi i do tego kapusta kiszona, czasami tez rosól z serduszkami i żołądkami :) ale tez i kurczak, ktorego on uwielbia... ;) moze macie jakies inne pomysly? ;) dzisiaj np. pierwszy raz zrobilam paszteciki z kapustą i pieczarkami, dziwnie wygladają, ale smakują ;)

no spaghetti tez czesto robie, ale teraz np. jestem caly czas w domu, wiec gotuję codziennie, za jakis czas juz tak nie bedzie, ale teraz to naprawde sie czasami zastanawiam co zrobic zeby to jakos urozmaicic, ale tez nie chce zadnych fantazji, bo chociaz lubie gotowac, to nie lubie spedzac pol dnia tylko w kuchni ;)

Mój sosik do placków robi się tak: podsmażasz mięsko mielone, dorzuasz do tego warzywa (groszek, kukurydza, ogórek kiszony pokrojony w kostkę, trochę czosnku, papryka czerwona i co tam lubisz), dp tego sos do spaghetti Knorra Bolognese, pieprz, sól, inne ulubione przprawy, dusisz jaki.ś czas p-od przykryciem. Smażysz placki ziemniaczane. Na tal;erz rzucasz placuszki, polewasz sosem io dajesz kleksa śmietany - rewelacja!! :D

Gość cxcxccx
zupę pomidorową :)

Gość pan premier
najczęściej nie gotuję ;) jadam na wasz koszt głąby :D