Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakane OCZY

TEN FACET JEST NIE DLA MNIE????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość zapłakane OCZY
tak mieszkamy

Wyjedź. Chłopak też będzie miał przy okazji czas trochę się zastanowić

Czyli to się zdarza często? w takim wypadku to masz podwójny orzech do zgryzienia, bo skoro jest Ci z nim źle to raczej nie ma to większego sensu. Zadaj sobie pytanie jak Ty się przy nim czujesz przez większość czasu. Wyjdź od tego, jeżeli okaże się, że znacznie więcej tych złych dni niz dobrych to masz odpowiedź

Gość zapłakane OCZY
wlasnie musze to sobie dobrze przemyslec, wyskoczyl juz do mnie zglupimy testami to mnie boli. ale tez czesto jest dobrze i jestemwtedy szczesliwa.

" wzial mnie przytulil, a ja pwiedzilam by mnie zostawil(no tak czasem mamy , ale chcialm by mnie utlil)" jebnieta debilka :D:D

Gość zapłakane OCZY
pojebany to ty jestes komiczne, hehe, znany debil z kafe

Gość zapłakane OCZY
ale mniejsza z tym... hehe

mniejsza z tym... popisz sobie ostro i popłacz w spokoju, bo w domu znow opierdol za to dostaniesz :D

Gość zapłakane OCZY
polaola a ty jestes szczesliwa w zwiazku?

Pola jest bardzo szcześliwa, w z związku z tym, że nie ma nikogo :P kto by sie na nią wydzierał :P

dobrze, ze przestalas pisac... bo jeszcze facet przeczyta i w domu bedzie opieprz niezły i kolejny wieczor wrzaskow :P

Gość kickaa
komiczne,wez przestan... To idiotycznie brzmi,to co zacytowałeś,ale my kobietki tak mamy czasem. A wasze móżdżki tego nie potrafią pojąć.

Gość zapłakane OCZY
kicka, aty jestes szczesliwa ze swoim, masz czasem tak ze masz dosc tego ziwazku, ze to jednak nie ten?

Gość zapłakane OCZY
kicka nie marwt sie:), ten debil na k... na mnie nie dziala. Jest psychiczny i tyle, anwet nie wysilam sie i go nie czytam:).

Gość spoko komiczne
to jeden z forumowych bajarzy-mitomanów. 😴

bo nasze mózgi mysla logicznie... i nasz humor, nastawinie do swiata i poglady nie sa uzaleznione od dnia cyklu...

Gość zapłakane OCZY
KOMICZNEEE ma porblemy ze soba facet, brzydki jak noc, komplesky, niech zwali se konika i mu przejdzie, hehehehe

Zapłąkana, Ty się po prostu musisz trochę nauczyć jeszcze, a wpisy Komiczne potraktuj jako dobry odnośnik punktu widzenia mężczyzny. Serio, serio

Gość zapłakane OCZY
polaola, nie odpowiedzialas mi na pytanie???

Ej, ten ostatni wpis to Twój??? A ja myślałam, ze z Ciebie taka wrażliwa dziewczynka, która wyszła spod opiekuńczych skrzydeł mamusi i tatusia i po prosu nie ma pojęcia jak żyć z mężczyzną .. :D

Gość zapłakane OCZY
moj polaola, moj:) oj ja nie taka miekka, ja twarda ostra baba, czasem tylko ciezkie dni jak kazdy:)

Zapłakana, były okresy, ze byłam szczęśliwa w związku, ale potem mi się odmieniło, gdyż doszłam do wniosku, ze chcę czegoś innego. Dodam, że nie histeryzowałam podejmując tę decyzję ...

Gość zapłakane OCZY
czyli teraz jestes polaola sama czy poznalas kogos??

Gość zapłakane OCZY
ja tez mysle nad taka decyzja, nie wiem moze tylko na przyajciol sie nadajemy:), nie mozemy skleic, tzn ze jak ja mam dola, to on cholerka tez bąka cos, a powinno byc ze raz jedno raz drugie:), ale bywa jak wyba, i to chyba za bardzo nie gra, nie idzie sie zgrac

Gość więc po co to wszystko
>>>bo nasze mózgi mysla logicznie... i nasz humor, nastawinie do swiata i poglady nie sa uzaleznione od dnia cyklu... a od czego są uzależnione u Ciebie Komiczne?

Gość kickaa
zaplakane oczy ----- Tak ogólnie rzecz biorąc jestem szczęśliwa. To znaczy,nie chcialabym zakonczyc mojego związku,bo wiem że można to zmienić,ulepszć,dopracować,i takie sytuacje nie będa się zdarzały. Wiem,bo od kiedy się pilnuję,i więcej rozmawiam z facetem - tak po prostu,szczerze,żeby nie musiał się domyślać niczego,jest lepiej. Jeszcze nie idealnie,ale o wiele lepiej. Bardzo go kocham,i pewnie że mam takie dni,szczególnie po kłótni,że zastanawiam się czy nie zostawić tego w pierony,i myślę że to nie to,że on jest taki okropny,bo zrobił coś tak,coś tam. Ale rzecz w tym,że on na zdrowy,a raczej męski rozum,nic strasznego nie robi. A że coś powie,że jestem jakaś tam... No powie czasem. Ale wynika to ze złej komunikacji.Niedopracowanej. Dlatego zamiast zmieniać chłopaka,którego kocham tak bardzo,i który mnie kocha,wolę popracować nad naszym związkiem,który przecież może być idealny.

Polcia - nie tłumacz... są pewne kobiety, ktore pojmuja ocb od poczatku, inne ucza sie tego z czasem, ale wiekszosc nigdy nie zrozumie jak życ z facetem... autorka tego tematu nie jest w stanie pojac, ze rozkazywac facetowi i bawić sie w gierki typu "gdy mowie odpieprz sie ode mnie, tzn ze chce bys mnie przytulil" sa dobre w wieku 18 lat, albo gdy ma sie faceta, ktory jest totalną ciotką

Gość zapłakane OCZY
to sie zaczernilam:) kobitki

"a od czego są uzależnione u Ciebie Komiczne?" u mnie są stałe i wynikaja z całoksztaltu doswiadczen życiowych... a u was przed okresem jest inaczej, w trakcie jest inaczej, po okresie jest diametralna zmiana i macie na to jedna odpowiedź - chcecie zrozumienia i akceptacji, same nie oferujac ani grama tych cech