Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakane OCZY

TEN FACET JEST NIE DLA MNIE????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość kickaa
o tym samym pomyslalyśmy :-) Czyli bez rozmowy sie nie obejdzie :-)

"dlaczego jej facet na nia krzyczał,gdy płakała!" razokazuje mu, by gasil telewizor.... a wystarczylo ladnie poprosic, by do niej przyszedl.... potem ryczy, by wzbudzic w nim poczucie winy... gdy on ja chce przytulic, ona go odtrąca, ryczac jeszcze bardziej, ze jej nie przytula... autorko - obje sie benzyna i podpal - uwolnisz swiat od neurotycznej kretynki :D ludzkosc bedzie Ci wdzieczna

hehe to mnie tez zjedzie autorka i autorkopodobne - jak je Komiczne okreslil ;) ja tez kiedys, jak bylam mlodsza i glupsza, mialam taki okres fochowania i rządzenia facetem, i zachowywalam sie identycznie i sobie wyobrazam ta sytuacje - ty mu wylacz tv, on -skoro rzuca tekstem, ze nie bedzie robil co mu kazesz - swiadczy o tym, ze nie peirwszy raz mu rozkazujesz - potem twoj bek - on pociesza, a ty znowu ze zle - biedak sam nie wie co robic, a ze nie jest ciota to sie wkurwil normalnie jak kazdy by to zrobil na jego miejscu. ale to oczywiscie moje zdanie, zjeb mnie jak Komicznego :classic_cool:

Gość kickaa
komicznego nie skomentuje,bo szkoda moich slicznych paluszków na takiego samczego prostaka. I zmykam już. Życze powodzenia w tej "powaznej rozmowie",której nie będziemy tak nazywać dla dobra sprawy :-) I mam nadzieję,że oczka już nie są zapłakane :-) Trzymaj się cieplutko.

Turquoise nie zjebie cie, czemu czytasz rozumiesz jak rozumiesz, to towj porblem, musisz troche podszkolic umysl analityczny:) i bedzie oki, hehehehe zaznacze tylko ze nie rozkazywalam mu i nie o to chodzilo.. w moim pytanie

"musisz troche podszkolic umysl analityczny" a mowi to osoba, ktora odpychajac faceta chce by ją prztulił :D:D:D