Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .../.../.../

Z blond na brąz. jasny

Polecane posty

Gość .../.../.../

Tak się własnie zastanawiam nad radykalną zmianą koloru - bo tak szczerze zbudziło mi sie już farbowanie na blond ... Z natury ciemny blond , oczy niebieskie ... hmm wczoraj nawet brazową bluzke przyłożyłam do twarzy i w sumie nie było tak źle;) Póżniej skocze jeszcze do fryzjerki i sie spytam czy mnie widzi w innym kolorku- a jak powie ,że tak to do rossmana skocze;) a czy któraś z was ma za sobą już takie przemiany?

Gość .../.../.../
doszłam do wniosku ,że jak zmiana koloru to tylko u fryzjera;/ lepiej na własna reke nie ryzykowac

Gość mazdaaaaaaa
ja wczoraj m farba garnier jasny braz :P troche ciemniej niz na pudelku ale lepiej sie czuje , przynajmniej to nie mysi kolor :]

Gość chcąca to zrobić
jak chcesz uzyskać jasny brąz a farbować włosy będziesz sama to lepiej kup jakiś ciemny blond bo mi najjasniejszy brąz wyszedł jak czekolada. a najlepiej to idź do fryzjera.

Gość aaaa ja
zrobiłam to w tamtym roku. cały czas mam blond (naturalne-ciemny blond) niebieskie oczy. przefarbowałam bo chciałam coś zmienić. i powiem Ci, że drugi raz bym tego nie zrobiła. Chciałam od razu wrócić do swojego koloru, ale chodziłam tak przez miesiąc żeby raz na zawsze odechciało mi się zmieniać kolor. Czasem mam ochotę na jakąś zmianę, ale jak przypomnę sobie, jak się czułam w ciemnych włosach, od razu mi ochota przechodzi :-) pozdrawiam

Gość jfddfj
oj ja jestem po tekiej zmianie i ciesze sie ze juz dawno to za mna, bo jak przypomne sobie odrosty i to ze wlosy i wypadaly garsciami, a potem placz zeby wrocic do mojego koloru - jednak w takim i najlepiej, to ja dziekuje i to co polece t NIE farby pallete!!! co to to nie, nawet nie dalo sie tego rozjasnic o pol tonu u fryzjerki potem a u niej tez raz farbowalam na braz.... aj dobrze ze juz mam za soba tez mam ciemny blond i juz z nim zostane, nie ma to jak naturalne wlosy

Gość upupupupupupupuuppuupupup
up

Gość .../.../.../
dzięki za rady. Ja jeszcze nie wiem co zrobie;) jest taki program na necie do sprawdzania komputerowego... http://ikf.com.pl/kdf/ coś takiego. w weekend sobie zrobie odpowiednie zdiecie i załaduje... tam trzeba smsa wysłać który kosztuje 3,66 i mozna sie bawić do 2 h