Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dagmarka24

Wakacje na Krecie

Polecane posty

Witam wszystkich! Za kilka dni wyjezdzam z mezem i dzieckiem na Krete! Zastanawiam sie co warto by bylo tam zwiedzic? Dodam, ze dziecko ma 8 m-cy, wiec nie wszystkie atrakcje wchodza w rachube:) Czy ktos z was byl kiedys na Krecie? I jesli tak to co polecacie do zwiedzania? Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość no i czego
nie byliśmy na żadnym krecie, zoofilia jest prawnie zakazana :O

Gość 76fantastyk
ty chyba masz najeb--ne z zazdrosci Kreta jest sliczna, tylko zwiedzanie z malenstwem odradzam

ja bylam w egipcie bez dziecka po pierwsze upaly ,wiem ze na krecie rowniez jest ualnie ale nie az tak jak w egicie ,pozatym sam przelot samolotem to vszok dla takiego malego dziecka ,jak lecielismy to dzieciaki ryczyly ,tak ich uszy bolaly ...pozatym uwazam ze dla takiego maklego dziecka jest to zby meczace.Nie mowiac juz o tym ze wakacje z dzieckiem to nie wakacje bo non stop trzeba sie tym dzieckiem opiekowac...dla mnie to jest chore zabierac takie dziecko -po pierwsze dziecko nie ma z tego zadnych przyjemnosci tylko udreke,jest udrkea dla rodzicow rowniez a po 3 i tak nic nie bedzie pamietac bo jest za male!! ale sa tak tepe niektore matkore matki ze nie rozumieja pewnych spraw

Chce rowniez wynajac samochod! Wiec z dojazdem raczej nie bedzie problemu:) Chodzi mi tez o wycieczki statkiem! Wiem, ze wyspy raczej dookola nie oplyne, bo linia brzegowa ma ponad 1000 km, ale byc moze mozna poplynac do innych greckich wysp?

nie musze zazdroscic bo w przyszlym roku planujemy Malediwy ,a na krecie bylam i szalu na mnie nie zrobila

Nowa i to dla Ciebie powody zeby kogos kogo sie nie zna nazywac pojebanym? Egipt to nie Kreta! Afryka to nie Europa! Lot trwa zaledwie 2 godziny, hotel jest w spokojnym miejscu, przystosowany dla malych dzieci, We wrzesniu nie ma juz takich upalow!

dla mnie wakacje z dzieckiem to nie wakacje;) a jak lubisz sie mordowac i dziecko rowniez twoja sprawa...

1. na kresie zdecydowanie nie jest tak upalnie jak w egipcie 2. przelot samolotem - sprawa nieprzyjemna rowniez dla wielu doroslych. I co? z tego powodu gremialnie mamy rezygnowac z wakacji? 3. męczace - tryb zycia tak malego dziecka jest mniej wiecej taki samo niezaleznie od lokalizacji, wrecz uwazam ze im mniejsze dziecko tym lepiej, najgorzej jest podrozowac z dzieckime malym ale juz kumającym - takie sie meczy i na dodatek ciągle pyta \"czy jeszcze daleko\" 4. udreka dla rodzicow - to juz chyba od rodzicow zalezy Nowa - jesli chcesz być zgryźliwa, bo wszyscy Ci tu jadą, rozumiem, ale nie strzelaj chociaz na oslep :) autorko - sorry, nie bylam na Krecie rezydent na miejscu powie ci dokladnie co warto zobaczyc i co mozna robic z dzieckim a co lepiej sobie odpuscic

w zadnym badz razie nie chce byc zgryzliwa ,ale ja np .nie wyobrazam sobie jechac na wczasy gdzie sie wypoczywa zabrac moja corke ,ktora co chwile chce jesc/pic,to przebrac ,to jest marudna...w nocy budzi sie i trzeba znia spac bo placze...wszystko zniose ,ale na wakacjach? niee .Wole zostawic u rodzicow i miec spokoj ,wiem ze dziecko bedzie mialo dobra zabawe z dziadkami i ja bede miala rowniez na wycieczce...chyba ze twoje dziecko jest mega grzeczne.

Jest mega grzeczne:) Ale pisalas, ze nie bylas Kreta zachwycona! Zwiedzalas cos? I czemu Ci sie nie podobalo?

rozumiem twoj punkt widzenia ja lubie np. podczas wakacji zorganizowac sobie 2 wycieczki, najpierw we 3 a potem we 2 zeby odpoczac naprawdę ale to naprawde kwestia indywidulanych upodoban i cierpliwości a nie pojebania

Gość 76fantastyk
nowa idz na formu dla wyrodnych matek, tu nie mcie wspolnych tematow dzieci sa po to zeby byly przy rodzicach!!

Gość 76fantastyk
:) udanych wakacji