Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monix88

GDZIE BYLISCIE NA WAKACJACH?

Polecane posty

Gość monix88

i jaki to był koszt za 1 osobę??? ja byłam z moim facetem w Rzymie/ 7dni/samolotem , koszt za 1 osobę 2200 zł.

Gość megaraaa
z moim chłopakiem Egipt/14 dni/oczywiście że samolotem/łącznie z wycieczkami typu zwiedzanie piramid i rejs po Nilu, koszt za 1 osobę 2800zł

Gość do meegara
jestes?? musze z toba pogadac!!

Ja codziennie wędrowałem z mojego pokoju do sąsiedniego pokoju gdzie stoi komputer. Dystans wynosił około 6 metrów. Było ciężko ale udało się.

Gość tomek romek bee
w Łebie, pociągiem dojazd ,12 dni,pogoda z d u p y, i kurwa mac za osobę 1700zł...

Dla mnie najwznioślejszą chwilą jest cotygodniowa Msza Święta.

Gość megaraaa
jestem

Gość molifia
Grecja, 14 dni na plaży w sezonie,hotel ****,3 wycieczki fakultatywane, za osobę 2300zł

Gość truskawkowa malinka
ja bylam 2 tyg na kanarach, koszt dla dwoch osob lacznie z pamiatkami, wynajeciema auta, zakupami itd: 6500

nigdzie nie bylam:O mam morze pod nosem, a ja nawet tam sie nie wybralam:O

Gość eva long1987
z moim pysiem na Krecie, 7 dni, hotel ****, tanie linie lotnicze, bez zniżek to wyszło 1900zł za osobę

Gość fuerteventura
7 dni, przed sezonem, HB, 1420 zl od osoby

Gość szalonooka meg
Tunezja, 14 dni, hotel *****, 3500 zł za osobę

Gość do meegara
ty piekna opisz troche o tym egipcie bo lece za 2 tyg albo masz moze gg???

Gość megaraaa
na uicach syf i brud, piramidy wcale nie takie wspaniałe, wielbłądy śmerdzą, trawa i haszysz dostępne na każdym rogu

Egipt to kraj arabski. Religią dominującą jest islam. Egpit uzyskał niepodległość od Wielkiej Brytani w 1922 roku. W drugiej połowie XX wieku stoczył trzy wojny z Izraelem - w 1953, w 1967 i w 1973. Kraj cechuje się obecnie polityczną i gospodarczą stabilnością. Od czasu do czasu islamscy radykałowie dają o sobie znać organizując zamachy bombowe w kurortach na wybrzeżu Morza Czerwonego. Egipt ma bogatą historię. Będąc w Kairze (Al-Qahira) warto odwiedzić kairskie Muzeum, a także zobaczyć piraidy w Gizie leżącej około 10 kilometrów na południowy-zachód od centrum Kairu. Warto też udać się w rejs promem w górę biegu Nilu - można zobaczyć żyjące na brzegach rzeki ostatnie żywe krokodyle nilowe, tuż przed tym jak trafią do sklepów odzieżowych. Oczywiście polecam też zwiedzić okolicę Doliny Królów (Biban al-Muluk) w głębi kraju, gdzie chowano faraonów i innych dostojników państwowych w okresie starożytnego Egiptu.

Gość luluk
rok temu byłem w egipcie, hotel *****, trawę obsługa hotelowa sprzedawała, ogólnie luzik

A czy ktos był z was na Majorce, wybieram się tam pod koniec wrzesnia, chciałabym coś więcej wiedzieć w tym temacie :) Dziękuję 🌼

Gość morgan136
jeśli któryś z facetów zainteresowany jest wyjazdem z kolegami w celu zaliczenia napalonych cipek polecam bułgarię. na dysce dziewczyny lecą na obcokrajowców. myslą że przyjechaliśmy tam z milionami:) cztery bułgarki / 5 imprez bez problemu obciągnęły mi na plaży za dyską.jedna nawet z połykiem. co do ruchania to w ciągu tego 14-dniowego wyjazdu marzeń zaliczyłem łącznie polskie 3 siksy(ok.16 lat), pierwszą znalazłem upitą na plaży z koleżankami i krzyczała że potrzebuje faceta, więc wyruchałem, drugą na dyskę macała mnie najpierw po kutasie, potem w kiblu szybki numerek, trzecia długo by opowiadac,ale koniec końców poczuła mojego kutasa w sobie.parę razy upilismy się z kumplami i poszliśmy na bułgarskie prostytutki.nie tam jakies stare kurwy. tylko ładne, zgrabne 17tki które za 20euro za gdzone zrobiły wszystko. z reguły ruchalismy je w dupki. miały takie zgrabne, wąskie dupeczki. wszystko oczywiście w gumie i bez przypały. dwóm kolegom pekły gumy, po wyjeżdzie zrobili sobie test na HIV i wyszedł negatywnie. za rok planujemy znó dupczenie w bułgarii:P

Gość mmmmmmm.....
Bułgaria z moim cudownym mężczyną. Hotel ***, wyżywienie, pokój był cudny z widokiem na morze, łóżko małżeńskie- też fantastyczne, morze gorące, drinki tanie, cud, miód i orzeszki i uwaga! 950zł/os

Gość monika.migotka
Ja byłam z mężem i córką w tamtym roku nad morzem wŚwinoujściu, jest to bardzo rozrywkowe i fajne miasto na wyjazd z rodziną. http://www.patrona.pl/osrodek-wczasy-Swinoujscie-410-0 Wróciliśmy szczęśliwi i wypoczęci, dziecko było bardzo zadowolone, że w końcu mogła się potaplać w morzu, gdyż wcześniej jakoś nigdy nie było ku temu okazji. Jeśli chodzi o organizację całego wyjazdu to bardzo mi się podobała i nawet trochę zaczęłam uprawiać sport, co było celem tego wyjazdu żeby się w końcu trochę poruszać. Zabiegi jakie tam oferowali, naprawdę były super, więc korzystałam tyle ile się dało. Polecam, jeśli ktoś chce wyjechać żeby odpocząć i spędzić trochę wolnego czasu z rodziną. A ogólnie to morze cudowne, plaże świetna, dlatego na pewno jeszcze wrócę. Jednak polskie morze jest najlepsze.

Gość gość
pora odświeżyć wątek, mamy w końcu 2014 rok :-) ja byłam w drugiej połowie czerwca w Egipcie z alfa starem, typowy wyjazd, na którym nic nie robiłam tylko odpoczywałam w bardzo miłej scenerii, nie martwiąć się kompletnie o nic. Po całym roku harówki, należał mi się taki błogi odpoczynek. :-)

Gość gość
Ja bylam we Włoszech na seks wakacajch.Poznałam żonatego faceta i mi postawił wakaceje.Milo wspominam te 12 dni.

Gość gość
Ja byłam nad polskim morzem i spędziłam cudne wakacje z rodziną - dzieci miały mnóstwo atrakcji a ja z moim partnerem też sie świetnie bawiłąm- baseny, korty, rowery, plaża Polecam ośrodek http://www.adam.jaroslawiec.pl/ bardzo polecam