Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona15

zaufać niepotrzebnie.

Polecane posty

A więc tak... przez kilkanaście lat.. miałam \"przyjaciółke\" , której mogłam wszystko powiedzieć, wygarnąć, porozmawiać... za każdym razem gdy miałam jakiś problem pocieszała mnie.. i nawzajem. Niektóre osoby ostrzegały mnie przed Nią, jak ja żałuje, że byłam taka naiwna. ale co ja poradzę.. za każdym razem gdy sie kłóciłyśmy.. dawałam jej następną i następną szansę.. wiem, że to sie kiedyś musiało skończyć. ale wróćmy do tematu.. :] rozumiem, że jak jest sie zakochanym i ma sie 100% zaufania do partnera.. to można mu o wszystkim mówić. ale w naszym wieku, nie ma takiej miłości.. to było zwykłe zauroczenie. heh... ten jej \' partner \' wiedział wszystko o moim życiu.. i do tego nagadała takich plotek .. że sie w głowie nie mieści.. heh, dlaczego na świecie jest tak dużo \' fałszywych przyjaciółek \' ? nie rozumiem tego. Trzeba na takich ludzi uważać... a najbardziej dziwi mnie to, że .. ostatnim razem powiedziała \' zaufaj mi \' :] a dalej zrobiła to samo. I do tego mam taką zajebistą słabość do niej.. No ale co, życie dało mi w kość - kolejny raz. Wiem, że ludzie popełniają błędy.. :) i potem chcą je jakoś naprawić.. ale wydaje mi sie, że ona dostała tych \' szans \' zbyt dużo . rozumiem, że ludzie sie zmieniają .. ale w jej przypadku to chyba jest niemożliwe . Czy jest możliwe żeby zapomnieć o wszystkim i przebaczyć ? .. bo przecież była zakochana... heh i chyba jej niezle klapki spadły na oczka;]

Gość ja na szczescie nigdy nikomu
nic o prywatnych sprawach nie opowiadam. Maja mnie za wyalienowana i dobrze ;) Jak ktos mnie dobrze zna to wie i nie naciska. Ja tez nie wyputuje ;) Lepiej miec duzo dobrych kolezanek na ktorych zawsze mozna polegac niz jedna przyjaciolke, ktora zawodzi... ;)