Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HANAWAJA

Z M A R S Z C Z K I

Polecane posty

Gość HANAWAJA

mam zmarszczki mimiczne wokol oczu -wlasciwie to kurze lapy w zewnetrznych kacikach oczu i pod okiem . mam dopiero 23 lata!!! co robic paradziecie....:(

Gość ccc...
hanawaja mam to samo takie 3 krechy leca pionowo od oka ku policzkom denerwuje mnie to:O da sie cos z tym zrobic czy musze sie pogodzic ze juz nie znikna?

stosuj kremy nawilżające, nawet dwa razy dziennie, noś okulary przecisłoneczne i sprawdz czy nie masz wady wzroku, osoby krótkowzroczne częsciej mrużą oczy

jest też krem Vichy Myokine, ja stosowałam pół roku ale nie widziałam różnicy, ty jesteś o 10 lat młodsza, może Tobie bardziej pomoże no i zapomnij o opalaniu w solarium, stosuj kremy z filtrami na codzień, nawet zimą

Gość HANAWAJA
wiecie ile ja juz kremow stosowalam.... nic nie pomaga a przynajmniej te ktore uzywalam nic nie pomogly.... moja mama majac 53 lata nie ma takich zmarszczek jak ja!!!!

Gość HANAWAJA
nie wiem skad one sie wziely .. z solarium korzystalam raz w zyciu (przed studniowka).. i tak wogole to sie nie opalam nic a nic... obawiam sie ze one juz nie znikna...:(

Gość dziewczyny chwalą
krem Ava Mustela Mam zamiar sobie kupić

Gość izabel1
czy majac 29 lat mozna miec jeszcze nadzieje ze te kurze lapki znikna czy teraz to tylko bedzie ich coraz wiecej?

Gość HANAWAJA
CZY ktos nam pomoże??

Gość dodaja urody
HANAWAJA mam zmarszczki mimiczne wokol oczu -wlasciwie to kurze lapy w zewnetrznych kacikach oczu i pod okiem . mam dopiero 23 lata!!! co robic paradziecie.... i kobiecosci

Gość dodaja urody
ja ma 28 i zero

Gość a mi pomogl krem z apteki
Aneve - zmarszczki i kurze lapwki zmniejszyly mi sie i to dosc znacznie, napewno juz nie sa tak widoczne:) polecam

masz pyzata buzie? pyzy maja zwsze kurze lapki szybciej niz kobiety o owalnym kszalcie twarzy

Gość dotty123
To chyba prawda, bo ja mam pyzatą (mięsistą :O ) twarz i tez mam zmarszczki, ale pod oczami (kurzych łapiek nie widac). Mam jeszcze widoczne bruzdy nosowo-wargowe (jedna jest bardziej widoczna, ale na nią to chyba sama zapracowałam, bo w dzieciństwie obgryzałam wewnętrzną część policzka). Poza tym takie bruzdy tworzą się częściej u osób z tłustą, grubą skórą twarzy, a zwykłe delikatne zmarszczki u osób z cienką skórą - tak czytałam i u mnie się zgadza.

Gość dotty123
Chciałam jeszcze napisac,że moje zmarszczki pod oczami uwidaczniają się bardziej, gdy myje twarz żelem, a nie np. płynem micelarnym, więc może sprawdź, czy to nie sprawka produktu do demakijażu.

Gość HANAWAJA
heh wystrzegam sie makijazyu -wogole sie nie maluje!!! i widzicie to bez sensu bo ani sie nie opalam a mowia ze to opalanie jest przyczyna zmarszczek, ani nie maluje, nawet nie mam okraglej buzi tylko trojkatna! a czy te kremy naprawde Wam pomagaja czy tylko same siebie oszukujecie?

Gość ccc...
xasshax jestem zainteresowan tym kremem co polecasz a powiedz mi wokol jakiej ceny oscyluje ten krem i czy kupie go w aptece czy w drogerii

Gość ccc...
xasshax potwierdz czy chodzi o ten krem, czy to jest krem do twarzy czy tylko pod oczy? kurcze i jaka kosmiczna cena

Gość dziewczyny apeluję
te zmarszki które macie, w tym wieku są głównie zmarszczkami mimicznymi, nie ma co ich atakowac tak intensywną kuracją jak AlphaDerma, chyba, ze ktoś uparcie chce... W wieku 23 lat na zmarszki powinno pomóc solidne nawilżenie a przed 30 - krem z koenzymem Q Poza tym takie banały ;) jak higieniczny tryb życia, wysypianie sie, świeże powietrze, ruch, zdrowa dieta, i, nie marszcie oczu - na słońce okualry przeciwsłoneczne, albo nakrycie głowy z rondem lub daszkiem. Jeśli chcecie unkać zmarszczek na szyi i tych, które decyduja o tym, że wygląda się starzej - czyli zmianie owalu twarzy na dojrzały, noście się prosto, to naprawdę bardzo istotne. PS. Tego uczyła mnie moja mama, która ma 55 lat teraz i skórę w świetnej kondycji, ja mam 33 i naprawdę, minimalne zmarszczki, w sumie jak na mówj wiek - to moge pwoiedizedzieć że ich nie mam. Może to sprawa genetyki, a może warto trochę zastanowić sie nad swoim trybem życia

Gość dzej zi
Jasne:D Nie spotkalam jeszcze osoby po 30stce ktora przy szczerym usmiechu(czyli takim gdzie mruzy sie lekko oczy) nie miala w ogole zmarszczek. Moja propozycja to krem Active C La Roche Posay.

Gość ehhhhh
dziewczyny apeluję popieram a na zmarszczki dobry jest tez masaz twarzy, w necie jest o tym troche ale najlepiej isc do specjalisty, moja kumpela jest na kosmetologi i uczyla sie kilku masazy a ze ma starszego faceta to ten przeciwzmarszczoky wyprobowala na nim, efekt bardzo dobry:)

Gość dziewczyny apeluję
przy szczerym uśmiechu twarz marszczy się nawet dziecku :D

Gość dzej zi
Raczej nie. Moja 15letnia siostra moze sie usmiechnac od ucha do ucha, a skore ma tak gesta, ze nie powstanie zadna zmarszczka:)

Gość dziewczyny apeluję
nie śmiem porównywać kondycji mojej starczej skóry :P ze skórą nastolatek, ale naprawdę nie narzekam. więc - Głowa do góry, i plecki prosto :)

Gość aa...
a jesli zastosuje ta kuracje alpa derma to przyniesie jakies skutki uboczne? i mam prosbe czy macie jakies linki do cwiczen twarzy takie cwiczenia przeciw zmarszczkom z gory dziekuje

Gość HANAWAJA
wracam do tematu...:)

Gość HANAWAJA
nikt nie ma problemu z tymi kurzymi lapkami w tym wieku?