Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HANAWAJA

Z M A R S Z C Z K I

Polecane posty

Gość sylmika
nie zlikwidujesz tego ani kremem ani niczym innym,taka juz twoja natura ze pod oczami masz kreski mimiczne, ktore ma praktycznie kazda z nas ,nawet dzieci,kwestia w tym ze u kazdego czlowieka twarz jest nieco inna,wezsza,pelniejsza,pociagla,okragla itp.mozesz w twoim wieku poddac sie jedynie liftingowi ,podczas ktorego lekarz naciagnie ci skore tak zeby te kreski zniknely,ale to akurat jest glupi pomysl bo niewiadomo jak bedziesz wygladac za kilka lat.ja w twoim wieku mialam takie kreski i przyznaje,ze tez wydawalo mi sie,ze sie szybko zestarzeje i nikt mnie nie bedzie chcial,potem okazalo sie ,ze moja twarz jest zupelnie spoko w porownaniu z innymi,po latach wyglada zupelnie dobrze a te dawne kreski nie sa w tej chwili bruzdami,tak po prostu ukladaja sie rysy twarzy.

Gość justynka23000
ja mam 23 lata i mam zmarszczki i nie mimiczne. pod oczami mam kilka poziomych kresek, a jak sie usmiecham to widac "kurze łapki", mam tez zmarszczki kołó nosa i ust. po twarzy wyglądam dużo starzej. niektore kobiety po 30-ce takich zmarszczek nie mają jak ja, słyszałam to już nie raz. No ale ja chodziłam kiedys często na solarium, a jak sie nie opalałam to dawałam podkłady i pudry i teraz widze tego efekty.

ja tez mam takie dwie kreseczki pod oczami:D i jak sie usmiecham to wokół ust takie:D ehhhh ale to chyba taka uroda;D z racji mojego wieku nie powinnam miec jeszcze zmarszczek;D

Gość zaaax
na bruzdy dobre jest wypelnianie kwasem hialuronowym, np. u doktora Widerkiewicza (jelsi ktos jest z wawy)

Gość odnawiam ten temat
Mam 20 lat, zrobiła mi się zmarszczka pod jednym okiem, wygląda to strasznie, od razu rzuca się w oczy bo drugie skóra pod drugim okiem jest idealna. Co robić? Smaruje jakimś kremem pod oczy ziaja kozie mleko ale to nic nie daje. Powinnam iść z tym do dermatologa?