Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sculptor of flesh

w jaki sposob nieatrakcyjny facet moze przekonac do siebie przepiekna panne ???

Polecane posty

21-latka. Eeee :), to normalka. Kiedy natura u kobiety budzi instynkt gniazda ? Gdy zbliża się myślenie o potomstwie, wtedy gusta się modyfikują. Za 5 lat zmieni podejście Ale 21 - wtedy kobiety mają najpiękniejszą duszyczkę (i nie tylko), :) :) :) uroczy romantyzm młodych dziewczyn

facet78 ----->>>>>>> ale takie dziewczyny juz nie dla ciebie niestety :D wole młodych i jurnych, faceci z poczatkami impotencji mnie nie interesuja :classic_cool: :D

to nie prosba to niesmaczna propozycja:-O ide sie kapac bo mam niedlugo gosci i dzisiaj bede pic:) mialam 3 dni przerwy:-o wczoraj wypilam tylko szklanke piwa wiec sie nie liczy 🖐️

Gość mi dziala
"nigdy nie polece na oblesnego dupka nawet jesli bedzie mial miliardy" nie musisz. bedzie tysiac innych ladniejszych zgrabniejszych które poleca 🖐️

a to juz ich sprawa:) dla mnie kobiety ktore leca tylko na kase sa zalosne:) bye

nagadam wam Masz ciekawe mniemanie o potencji. Dodaj mi dwa razy większy wiek, to wtedy może. Od pół roku jestem sam ale przy ostatniwj dziewczynie szło mi w łóżku lepiej niż przy pierwszej 8 lat temu. (choc i tak w zamian za 6-cyfrową pensję oddałbym połowę potencji) A czy twoje rówieśniczki nie dla mnie? w większości raczej tak. Dla mnie bardziej 24-26 latki. Ale różnie bywa. Teraz spotykam się z 5 lat młodszą ale za wcześnie by wyrokować jak to się potoczy (więc nie używam jeszcze słowa dziewczyna)

Gość FajnaDZiewczyna24
Autorze tegoz topiku, odpowiedz sobie na pytanie dlaczego zjebista laska ma spotykac sie z beznadziejnym kolesem, skoro moze miec kazdego?? Dziewczyna musi znac swoja wartosc. Im wyzej sie ceni tym ma wieksze wymagania. PZDR

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci