Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sculptor of flesh

w jaki sposob nieatrakcyjny facet moze przekonac do siebie przepiekna panne ???

Polecane posty

Ale ludzie. Nawet badania psychologów potwierdziły, że zamożniejszy facet od razu przystojnieje w oczach większosci kobiet. Po co temu zaprzeczać ?

>> Jeśli nieatrakcyjny i nienadziany zdobywa piękną kobietę znaczy, ze albbo ona ma takie upodobania albo ona docenia to co ona ma w środku Albo ma chuja jak Rocco Siffredi:classic_cool:

Gość sculptor of flesh
ech sadzac po waszych wypowiedziac wnioskuje ,ze raczej szanse sa niewielkie ;/

jak dlA kogo nigdy nie polece na oblesnego dupka nawet jesli bedzie mial miliardy chyba ze bedzie mial 80 lat i padnie mi na zawal w noc poslubna:P

dobra, kasa jest wam potrzebna do wyrywania co ładniejszych lasek. ale jesli kobieta leci tylko na pieniadze, to w momencie gdy wydarzy sie cos co wplynie negatywnie na wasze finanse, to taka kobieta odejdzie. wiec nie lepiej poszukac sobie normalnej kobiety, ktora was nie opusci gdy zacznie sie zle dziac?

Nie upraszczajmy. Nie chodzi o to że kobiety lecą na kasę. Tylko o to ze wiele cech jest odbieranych subiektywnie. Więc kasiasty od razu zyskuje w ocenie uroku osobistego itd (pomijam przypadki skrajne jak np ponad pokolenie różnicy wieku)

>> wiec nie lepiej poszukac sobie normalnej kobiety, ktora was nie opusci gdy zacznie sie zle dziac? Taka dopiero na starość :o I koniecznie musi być dziewicą :classic_cool: Nie wezme za żone używanej kobiety :o

>> jestem sama bo nie mam msc na trzymanie kundla tfu faceta w domu. Pierrdol pierrdol, ja posłucham :classic_cool: Jesteś sama, bo żaden desperat się na ciebie nie połakomił 🖐️

oblesny dupek? dla mnie oblesny jest ktos kto sie nie myje tygodniam skarpetki zmienia co pół roku a majtki poki w kroku nie zgnija, troche głupio jest dyskwalifikowac kogos z powodu ze Bozia mu urody poskapiła na co zupełnie nie ma wpływu. Wg mnie zadbany brzydki facet mający cos do powiedzenia pracujacy machajac łopata jest 1000 razy bardziej atrakcyjy od zadufanego w sobie bubka, ktory spedza wiecej czasu przed lustrem niz ja. no sorry ale primadonny to ja nie potrzebuje. uwazam ze tacy faceci bardziej przypominaj gei niz prawdziwego mezczyzne.

Gość dasajka
Co za zbiorowisko frustratow... Wy chyba nigdy nie mieliscie do czynienia z prawdziwa kobieta.

Gość gccfdsfdsfds
"kasa. ile? w moim mniemaniu facet powinien zarabiac tyle, by moc utrzymac rodzine" no wlasnie! A ze kobiety uwazaja, ze do utrzymania rodziny potrzebne sa trzy srednie krajowe, to juz inna sprawa :P

Zgadzam się, że zasobny portfel oprawia atrakcyjność mało przystojnego męzczyzny o jakies 90%:P

nagadam ale ja mialam na mysli osobe ktora mysli ze kasa zalatwi wszytsko poza tym przypomnial mi sie jeden majetny i wyksztalcony pan ktpory sie do mnie podwalal z wdziekiem 15 letniego dresa:-O

nieznany sprawca---------->>> wypowiadasz sie na ten temat a zapewne sam jestes tak oblesny ze zadna cie nie chce :D, nie zdziwilabym sie gdybys podstarzałym gamoniem. Przed takimi jak ty ostrzegała reklama "Dziecko w sieci" :D :D :D

E tam własnie desperaci do mnie ciągną:O z reszta taka jest prawda ze kazdy facet bogaty czy biedny,przystojny czy brzydki po paru latach bycia w związku konćzy z gazeta w ubikacji lub z piwskiem przed TV. wiec po co sie nimi zajmowac

chyba sobie zartujesz spadaj, nie zamierzam sie znowu z Toba wdawac w jakies konwersacje

>> wypowiadasz sie na ten temat a zapewne sam jestes tak oblesny ze zadna cie nie chce Dokładnie tak własnie jest 🖐️ W dodatku mam kompleksy :( >> nie zdziwilabym sie gdybys podstarzałym gamoniem. Przed takimi jak ty ostrzegała reklama "Dziecko w sieci" Zdecyduj się moze - podstarzały, czy dziecko? :o

Gość gccfdsfdsfds
chodzi o tego grubasa, ktory siedzi "po drugiej stronie kabla" :o

>. wiec po co sie nimi zajmowac Pewnie :) Lepiej po co sie nimi zajmowacpiej byc starszą panią, z dzieckiem i codziennie użalać się na swoj los na forum dla idiotek :o