Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sculptor of flesh

w jaki sposob nieatrakcyjny facet moze przekonac do siebie przepiekna panne ???

Polecane posty

Gość sculptor of flesh

Nie wiem, nigdy nie byłem ineatrakcyjny :classic_cool: Może przekonać: - gadką - charakterem - sposobem bycia - i innymi tego typu pierdołami. O ile dla facetów wygkląd jest najważniejszy, to dla kobiet jest ważny, ale czasem nie najwazniejszy, wiec jest szansa, ze ujmiesz ją czymś innym niż wyglądem 🖐️

Gość indii
NIEZNANY -- MASZ RACJE!!

Statusem klasowym to tak jak z pytaniem: "Co dla kobiet jest bardziej seksi ? Grubość czy długość ?" A odpowiedź brzmi: "grubość ale portwela". W drogim aucie i ciuchach facet dla kobiet od razu przystojnieje a po gadce kobieta lepiej ocenia jego romantyczność inteligencję itd. Subiektywny odbiór zamożniejszego faceta (tak, jak faceci mają na punkcie ładniejszych i młodszych kobiet)

człowiek tylko w pierwszym momencie zwraca uwage na urode, jesli pozna blizej czlowieka, piekna osoba ktora ma zjechany charakter moze wydac sie brzydka i na odwrot :)

ja bym proponował tak.... wykupic bilet na ukraine..zaserowoac jej wycieczke do miasta Prypeć(zaopatrzyc sie w odziez antyradioaktywna)...zawiazac jej oczy ..wpuscic ja w betonowy monument...i spytac sie czy ma odziez i maske ktora chroni przed napromieniowaniem.....gwaratuje ze jak jej jeszcze pokazesz wynik skazenia gleby duza dawko izotopami cezu....to na bank juz bedzie twoja...:P

>> człowiek tylko w pierwszym momencie zwraca uwage na urode Pozwolę sobie nie zgodzić się z tym stwierdzeniem :) Kobieta ma o siebie dbać niezależnie od czasu trwania związku, ma swoim wyglądem przypominać człowieka i być dla mnie osoba atrakcyjną 🖐️

Gość gccfdsfdsfds
"w jaki sposob nieatrakcyjny facet moze przekonac do siebie przepiekna panne ???" pieniedzmi. I nie bierz na serio tych wpisow o charakterze czy byciu dzentelmenem

Gość sculptor of flesh
nie jestem przy kasie niestety :/

nieznany sprawca---------------->>>>>>>> nie o tym mówie. jednak jesli wymagasz od kobiety by regularnie golila nogi, regulowala brwi, byla zawsze pachnaca i odpicowana to nasuwa sie pytanie czy ty bedac juz jakis czas z kobieta starasz sie dla niej tak samo jak na poczatku? :classic_cool:

po 1 zalezy na czym polega ta twoja nieatrakcyjnosc i jaki ta panna ma gust i co jest dla niej wazne generalnie to zalezy od tej laski:) w kazdym razie latwo Ci nie bedzie, ale powodzenia 🖐️

Gość gccfdsfdsfds
no, jak nie masz kasy, to nie jestes tzw. zaradny (modne slowo ostatnio :D). A popatrz, ze dla kobiet to jeden z glownych cech u faceta.

sculptor of flesh - trudno pytac o zdanie w tej kwestii ludzi, którzy całymi dniami siedzą na cafe i poza monitorem kompa nie widza nic, o ktorej godzinie bym tu nie weszla niektore osoby sa ZAWSZE.

>. czy ty bedac juz jakis czas z kobieta starasz sie dla niej tak samo jak na poczatku? To jej ma zależeć, żeby mi się podobała. Może wtedy jej nie rzucę dla innej :classic_cool:

kasa. ile? w moim mniemaniu facet powinien zarabiac tyle, by moc utrzymac rodzine, a nie TYLE by spelniac kazda zachcianke swojej kobiety. troche powagi ludzie.

utrzymac? a co to znaczy? rachunki, ubrania i jedzenie?? czy moze wyjscia, wakacje za granica itd tez? kazdy ma inne wymagania od zycia

Gość Pewien_cżłowiek_w_sieci
wyszłam_z_kąpieli Nie wiem jak ten facet ale ja np zmieniłem się na wyglądzie (na minus) między 27 a 29 rokiem życia (mam 29l.). Byłem przystojniaczkiem a teraz przeciętnym szarakiem. Tyle że gust mi pozostał tamten. I nie potrafię sie przestawić. Kupiłem sprzęt do ćwiczeń siłowych, rzuciłem palenie. Za niedługo zgolenie na łyso i łagodna opalenizna. No i ćwiczyć, ćwiczyć. Ale nie zmieniać gustu 😭 😭

>> popatrz, ze dla kobiet to jeden z glownych cech u faceta. Tłumacze z babskiego na ludzki - kiedy kobieta mówi o: - potrzebie bezpieczenstwa - myśli o twojej kasie - chce zebys był zaradny - masz miec duzo forsy - chce byc kochana i docenana - masz kupowac jej ciuchy, zapraszac na kolacje i jeździc na zagraniczne wczasy. I chyba nie musze dodawac, kto za to ma zapłacic :o - żąda, zebys się nią bardziej interesował - kup jej od czasu do czasu jakąś biżuterię :o itp, itd :o mozna wymieniac dalej w nieskonczonosc. Generalnie jak nie masz grubego portfela to nic nie ugrasz 🖐️

Im bardziej pachniesz kasą tym bardziej panienek na Ciebie poleci... choć bardziej bym powiedział, że na Twoją kasę i takie laski ndają się tylko do przelecenia. Jeśli nieatrakcyjny i nienadziany zdobywa piękną kobietę znaczy, ze albbo ona ma takie upodobania albo ona docenia to co ona ma w środku. Na to masz szanse 1:1000000

Nieznany sprawca--------------->>> naszczescie nie masz takiego dylematu, bo trudno kogos poznac w realu jesli całym swiatem jest monitor i klwiatura. no i dostep do i nternetu. zapewne gdyby odlaczyc wszystkim inetrnet czesc by skoczyla z mostu bo utraciliby sens zycia, mniemam, ze ty takze :D