Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SE K750i

ERA-Karta SIM nieaktywna-bez powodu

Polecane posty

Gość aterspell
Właśnie dziś ten sam problem mam, od 7 rano karta sim nieaktywna :/. Abonament płacony, wszystko ok. Wyjęłam kartę i włożyłam ponownie, jednak w moim wypadku nic to nie dało

Gość aterspell
No działa! co za dziady...

Gość u mnie tak było
jakiś tydzień temu - telefon na kartę. W Erze nie wiedzieli o co chodzi - jak zapytałam (zasugerowałam), że to może jakaś awaria, to uczepili się tego, że tak, że awaria...... Szybko minęło, ale widzę, że się powtarzają takie sytuacje....

Gość kaczaza
JA mam tak samo od rana i nic nie pomaga moze wy wiecie po ilu to znika ;/

Gość u mnie wczoraj
tak było, musiałam wieczorem wyjąć kartę i włożyć ją z powrotem i dopiero ruszyło.

Gość kaczaza
ja tak zrobilem i nic nie ruszylo ;/

Gość kaczaza
Juz dziala :P

Gość u mnie wczoraj
no widzisz :)

Gość pysssssss
moja dzis przestała dzialac. pisze mi na tel wloz karte sim. wyciagam baterie itp juz od rana i nic nie daje to..;( tez mam numer od XXXXX lat i nawet niech mnie nie denerwuja ze cos nie tak jest.

Gość Sumik Pumik
U mnie w orange tak robi od rana,tylko ze w K750 normalnie dziala a w W205 piszą ze mam włożyć SIM, o co chodzi?

Gość sdsdewqe3414124
Najlepiej udawać się do BOK osobiście. dzwonienie do konsultantów moze nie przynieść skutku.

Gość aterspell
Myślę, że najlepiej poczekać ,jak do wieczora nic się nie zmieni to warto wtedy się kontaktować z salonem. Często problem rozwiązuje się sam, bez interwencji

Gość Milenkaaa
Mi sie cos stało z kartą SIM ale z orange. Poprostu w rogu gdzie zawsze pisze 'orange' teraz tylko pojawia sie 'nie działa' Nic się nie da zrobić ani zadzwonić ani sms-a wysłać....nic POMÓŻCIE ;(

Gość Cooli
Witam, u mnie w tel . w Erze komunikat pojawił się wczoraj ok. 23. Do teraz nie naprawiło się. Wyciąganie karty, baterii i przekładanie do innego telefonu nic nie daje. Ciekawe było to, że jak się dzwoniło na mój nr to wyświetlał się komunikat błąd sieci. Zadzwoniłem do BOKu i babka najpierw próbowała mi wmówić, że karta SIM jest uszkodzona. Ale po krótkiej perswazji najpierw wylogowała mój numer ręcznie z sieci, a potem przyjęła zgłoszenie do działu technicznego. Tyle, że sobie wewnętrznie Era ustaliła, że dział techniczny ma 60 godzin na reakcję. Skandal! Myślę, że odszkodowanie się należy jak psu buda.

Gość była konsultantka orange
nie panikujcie że stracicie numery. takie rzeczy się zdarzają i bez problemu można dostać duplikat karty sim z takim samym numerem w salonie

Gość wicenty
Powód zawsze musi być. W ustawieniach "sieci komórkowe" należy wybrać GSM.(nie wybierajcie 3G) . Tak myślę(trzy razy tak ustawiałem) z pozytywnym efektem.

Gość Kadłubek
ale wy jestescie tepi. Wylaczcie telefon, wyciagnijcie karte, wlozcie za chwile i zalaczcie. W 99% pomaga ehh

Gość Elliot
Nie czytałam wszystkich postow.. ale.. co kilka lat karta może nie działać.. i wtedy idziemy do operatora ją wymienić.. w Erze, to nic nie kosztuje.. bynajmniej tak było.. W Plusie ok 100zł.. tyle wiem..

Gość aaaaaaaaalewstydddddddddddd
tak bywa podczas czestych acz niewidocznych naturalnie ladowan NOL-i