Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zassssssssmucona

Dzisiaj umarl moj pies ktory zyl 11 lat. Siedze i placze

Polecane posty

Gość Zassssssssmucona

Czemu ludzi ktorych tak kochamy szybko odchodza:-( Spedzilam z nim najwspanialsze chwile, moglam na nim polegac.

Gość 3MAJ SIEgfgdf
:(

przykro mi, chociaż to tylko słowa :( trzymaj się mocno, wierzę, że to był najwierniejszy Przyjaciel...

Gość Grom_z_Nieba
Idź na imprezkę i daj się zapiąć jakiemuś frajerowi to Ci się polepszy :>

Gość tutturuttu
:(( wiem jak to jest, moja psinka tez umarla a byla ze mna 14 lat, wiem jaki to smutek i pustka w domu, pozniej przez dlugi okres mialam jeszcze nawyk dawania jej resztki jedzonka albo wolania jej jak siedzialam sama.... a jej juz nie bylo.... ale wciaz o niej pamietam byla najlepszym pieskiem na swiecie, nikt jej niezastapi, niemam juz teraz pieska...

Gość zawszemądra
ojej, moja zyla 13, cale moje zycie to straszne ale zyje sie dalej on tearz jest w niebie dla psow i jest mu tam dobrze, je duzo czekl=olady i podrywa suczki :)

Gość fghfjj
przerob to truchlo na kie;base i zywaj jako vibratora, bedziesz miala z nim bliski kontakt :)

Gość musztarda
Czemu ludzi ktorych tak kochamy szybko odchodza Spedzilam z nim najwspanialsze chwile, moglam na nim polegac. Kiepskie to. Uwielbiam moją psinę, ale... ludziem jej nie nazwę.

Gość ajrony
Nie umarł tylko zdechł. Umierają ludzie. Kup se nowego i po sprawie.

Gość Depra Master
Mi 6 dni temu zmarł kotek.Żył ponad 8 lat.był światełkiem w świeczniku mojego życia.Została już tam tylko jedna swieczuszka,bo jego JUŻ NIE MA!!!!!!!!!!!!!!Przepraszam,ale na tą chwilę nie umiem was pocieszyć.Odliczam tylko dni do jego następnej inkarnacji...

Gość CZY KTOŚ MOŻE USUNĄĆ
TEN DURNY TOPIK I JEMU PODOBNE? TO JEST ŻAŁOSNE I NIE ŚMIESZNE :O

Gość Faficzek
Mój pies wabił sie Fafik. Miał zaledwie pół roku. LAtał sobie po podwórzu i chciał poleciec na ulice bo myslal ze ja tam jestem. szedł p[o poboczu, a samochód z bardzo duzo predkoscia walnał w niego i złamal mu kregoslup. Bardzo mi go zal. Jak sobie przypomne jak bawilismy sie razem jak gralismy w pilke to chce mi sie plakac. Fafciu spoczywaj w pokoju Na zawsze w moim sercu:***

Gość szrapnel
Jebać wszystkie zdechłe (nie umarłe) psy! One teraz śmigają po swojej krainie wiecznych łowów i byłych "posiadaczy" mają w dupie. :-)))