Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqdewdqwd

dostałam z Angliina prezent od znajomej fajna suszarke ...ale..

Polecane posty

Gość dqdewdqwd

ale z jakas badziewna wtczyka kupiona, za 2 zeta.. bo w Angli sa inne gniazka, wiec pewnie dlatego wymieniła, czy mozna te tyczke zmienic na lepsza, a jesli tak to gdzie? a włozyłąm taka wtyczke http://www.karlik.pl/puszki4.php3 a ja chce jakas porzadna.bo ta wyglda cienko

Gość dqdewdqwd
no, ale to jest pproblem bo boje sie ze ta suszarka mnie pokopie, przez badziwna wtyczke, kiepsko wchodzi ten kabel w ogole w ta wtyke

toż kurwa nie ma u was specjalistycznych sklepów z akcesoriami elektrycznymi?:> czy sprzedają w tych sklepach takie same matoły jak ty? :-0

Gość dqdewdqwd
nie jest matołem,gdybym nim była, nie interesowałabym sie tym probleme poza tym sa przeciez sklepy internetowe, myslałam, ze ktos mnie na kieruje na jakis dobry sklep internetowy z takimi akcesoriami a jak bys skoczył to skacz;p bedzie o jednego głupka i do tego chama polaka mniej

Gość dqdewdqwd
a tak poza tym to ona włozyła te badziewna wtyczke , a nie ja przejezyczyłam sie tam do gory

Gość kiedy on ma rację....
idź do jakiegoś sklepu elektrycznego, a nie tutaj... tam Ci lepiej doradzą. I na miejscu, a nie przez neta wtyczki szukasz :O

Gość dqdewdqwd
tyle Polakow jest w Anglii myslałam , ze ktos mi doradzi

jesteś matołem, bo koszt porządnej wtyczki w sklepie internetowym to 2-3 zł, a koszt jej wysłania to 7-10 zł :-D po chuju logika :-D

Gość ot ciekawostkaaaa
najlepiej pojsc do sklepu z artykułami elektrycznymi razem z obecna wtyczka i powiedziec sprzedawcy, że chcesz "taka sama, tylko lepsza" to chyba nie trudne

Gość Polka z Angliiiiiiii
na każdym lotnisku (i może w sklepach elektronicznych) dostaniesz taki przełącznik do angielskich wtyczek - aby działały w Europie. - to coś takiego jak rozdzielacz. Nie musisz zmieniać wtyczki!!!

Gość dqdewdqwd
ale ja chce lepsza wtyczke niz za 2-3 zlote..porządna a nie gownianą..ta co jest ..jest wlasnie za 2 zeta.. moze byc nawet za 20 zeta wtyczka, a wtedy juz koszty przesyłki nie graja roli..te 3 , 4 złote

Gość dqdewdqwd
ale juz dostałam prezent z rozdzieloną wtyczka!!!!no i jest zamontowana taka badziewna za 2 zeta

Gość dqdewdqwd
kurde ta wtyczka mnie dobiła!!mogła kupic mi przełacznik, a nie po swojemu przerabiac

.....wez suszarę i zapytaj sie w sklepie , proste przelotke kupowałam w Media Markt za 12 zł, wiec moze tam ci pomogą , przeciez tutaj nikt nie widzi co do czego :P

Gość daD
sam se wez

Gość blebleee
Jak chcesz koniecznie na internecie kupic to wejdz na allegro i wybierz najdrozsza ze wszystkich (ewentualnie mozesz popytac sprzedawcow czy oprocz tych ktore wystawili nie maja jeszcze drozszych, z pewnoscia oni ci pomoga:D )