Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redrose76

terminal płatniczy

Polecane posty

Gość redrose76

czy ktoś sie orientuje jakie są koszta założenia terminalu płatniczego?

PaySquare jest firmą oferującą kompletne rozwiązania w obszarze płatności bezgotówkowych. Terminale płatnicze PaySquare to przede wszystkim wysoka jakość, szybkość oraz bezpieczeństwo. Dzięki PaySquare przedsiębiorcy mogą przyjmować i rozliczać płatności niemal wszystkimi kartami debetowymi i kredytowymi. Pay Square obsługuje rocznie ponad 262 miliony transakcji bezgotówkowych realizowanych przez ponad 120 000 konsumentów w Europie. Firma zajmuje się również dostawą i serwisem terminali do przyjmowania płatności oraz bankomatów. Dzięki terminalom PaySquare otrzymujesz: 30 dni okresu próbnego Urządzenia najwyższej jakości Specjalną ofertę z gwarancją obniżenia prowizji Link do oferty specjalnej http://perlopezo.produktyfinansowe.pl/e/lead/720/?source=lt Wyślij formularz Bezpłatnie oddzwonimy Przedstawimy najlepszą ofertę

Gość marttgg77
Jeśli szukacie bardzo dobrej jakości terminali płatniczych to osobiście mogę wam polecić https://www.eservice.pl/strona-startowa/ niesamowity portal firmy eService na którym można zamówić bardzo dobrej jakości, nowoczesne terminale płatnicze.

Gość OlgaNos
Jeżeli ktoś szuka terminalu przenośnego do firmy to polecam http://paymax.pl/ jest też opcja 30 dni testowania i ewentualny zwrot pieniędzy.

Gość RadekMaser
Moim zdaniem najlepsza forma są przenośne terminale płatnicze jak http://paymax.pl który oferuje teraz jedne z najlepszych warunkow zarowno przy niskiej prowizji jak i w przypadku kosztów urządzenia. Gwarancja bezpieczeństwa, monitoring transakcjii 24/7 także nic zlego nie ma prawa się zadziać :)

Gość goszkot
Moim zdaniem koszta bywają stosunkowo zróżnicowane. Zresztą co ja będę się tutaj rozpisywać - nie o to chodzi. Chodzi o to, że bardzo dobrym rozwiązaniem jest skorzystanie z oferty przygotowanej przez http://paymax.pl Szczegóły na temat zamawiania zostały udostępnione na stronie. Zapoznajcie się z nimi koniecznie.

Gość kazimierz35
Zdecydowanie mogę polecić terminal z http://paymax.pl . Taka inwestycja, to gwarancja jakości, produktu łatwego w obsłudze i bezpieczeństwa naszych transakcji. Jestem w 100% zadowolony :)

Gość maddzia20
Paymax dostarcza nowoczesne rozwiązania dla branży handlowo-usługowej, jest to urządzenie kieszonkowych rozmiarów, działające ze smartfonem , które pozwala przyjąć płatność od Klienta w dowolnym miejscu. http://paymax.pl/ To super rozwiązanie dla osób, które z racji charakteru swojej pracy małego dostępu do prądu w miejscu pracy, szczególnie cenią sobie urządzenia mobilne.

Gość gość
Mogę powiedzieć tylko tyle, że się opłaca. Ja korzystam już 4 lata z terminali od Topcard.. i jestem zadowolony. Dają dużo możliwości, a klienci wybierają przeważnie właśnie taką formę płatności. Polecam

Gość gość
Ja sama na początku byłam zielona w tym temacie.. Teraz mam terminale z top card i wszystko dobrze i szybko chodzi, dla początkujących jak i dla zaawansowanych - szybko można się nauczyć co i jak

Gość sprawdzoneterminale
Ja też miałam takie dylematy, ale postanowiłam zadzwonić do Top Card bo terminale od nich poleca dużo osób i faktycznie się sprawdzili. Wszystko mi wytłumaczyli co i jak. Polecam.

Gość gość
Róznież mogę polecić terminale z TOPCARDU

Gość gość
Ceny w Top Card nie są jakieś wysokie. Polecam sprawdzić ofertę.

Gość gość
Najlepsze i sprawdzone terminale z ciekawymi opcjami oczywiście z Top Card :) polecam z doświadczenia :)

Gość gość
Jeżeli szukasz sprawdzonych terminali to Top Card będzie najlepszym z możliwych rozwiązań - ciekawe opcje i udogodnienia dla klientów, jak dla mnie wszystko działa na 5+

Gość Aaaadek111

Zgadzam się z powyższymi komentarzami i również polecam terminale od Top Cardu jak dla mnie są bezkonkurencyjni- zdecydowanie najlepsi na rynku 

Gość Kondi9

Jeśli szukasz firmy której będziesz mógł zaufać, to TopCard jest właśnie nią. Oferują najwyższej klasy usługi za niską cenę. Obsługa klienta jest niezwykle pomocna, co też przekłada się na jeszcze wyższą ocenę. Polecam z całego serca.

Gość MIlka

Ja szukałam ciekawej oferty i tak trafiłam na TopCard. Współpracuję z nimi od sierpnia i jestem zadowolona. Nic nie zacina, wszystko chodzi tak jak powinno.

Gość Gabi

Też mogę polecić terminale TopCard 🙂

Gość Krzysztof

Zależy od firmy. Ja podpisałam umowę z TopCard i mogę Ci ich polecic, bo nie mają ukrytych opłat, a terminal sam w sobie jest solidny Dla mnie przy wyborze terminala najważniejsza była niska marża dla klientów, koszty i niezawodność systemu. Jestem bardzo zadowolony

Gość gość

W naszym sklepie osiedlowym zaczęliśmy stosować terminale niedawno i odzew od klientów jest wyłącznie pozytywny. Urządzenia zamawiałam przez stronę card-expert.pl. Szybkie , profesjonalne podejście, nie mam zastrzeżeń. Przez pierwszy rok żadnych kosztów, tak samo odpadają mi koszty prowizji do 100 k obrotu rocznie.

Gość gość

Płatność kartą bardzo przyśpiesza. Wiadomo że im większy ruch tym sprawna i szybka obsługa przy kasie robi się bardziej newralgiczna. Ja sobie w każdym razie bardzo chwalę taką płatność. Terminal mam za friko dzierżawiony przez pierwszy rok. Wszystko załatwiałem przez stronę card-expert.pl.

Gość kemest

Jak to jest z terminalami eservice w ramach bezgotówkowej Polski? Bo wiem, że dostaje się je za darmo, ale co dalej? Jak z kosztami? Jak z innymi tematami?

Gość Basia

Dużo zalezy od dostawcy na jakiego sie zdecydujesz. Ja postawilam na top card i umowe mamy bardzo atrakcyjna 😉

Gość Paula
Dnia 22.07.2019 o 15:47, Gość Basia napisał:

Dużo zalezy od dostawcy na jakiego sie zdecydujesz. Ja postawilam na top card i umowe mamy bardzo atrakcyjna 😉

Taaak, top card ze wszystkich raczej bedzie najlepszy. U mnie sprawdził się bezbłędnie.

Gość Dominica

Terminal mam od TopCard i jest ok, koszta nie są wielkie, szczególnie przy większej ilości terminali to się bardziej opłaca

Gość kinia86

U mnie świetnie sprawdza się terminal od TopCard. Jakosc uslugi na wysokim poziomie, klienci rowniez sa zadowoleni. Miska marża, niskie opłaty. Polecam.

Gość pekson

Nawet średnio sobie wyobrażam w tych czasach prowadzenie działalności bez wsparcia terminali. Ludzie chcą teraz możliwości płacenia kartą, nie noszą gotówki i wcale się temu nie dziwię. Co do eservice - przecież terminale macie w ramach bezgotówkowej Polski za darmo, więc po co kombinować?

Gość pekson

Nawet średnio sobie wyobrażam w tych czasach prowadzenie działalności bez wsparcia terminali. Ludzie chcą teraz możliwości płacenia kartą, nie noszą gotówki i wcale się temu nie dziwię. Co do eservice - przecież terminale macie w ramach bezgotówkowej Polski za darmo, więc po co kombinować?