Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redrose76

terminal płatniczy

Polecane posty

Gość Mariusz

Jeśli zastanawiacie  się jeszcze nad wyborem fajnego, dobrego i niedrogiego terminala to polecam TopCard. Zdecydowanie najlepszy terminal na rynku- super wytrzymały.

Gość pekow

Tak jest - ciężko raczej działać w tych czasach bez terminalu płatniczego. Właściwie jest coraz mniej branż, w których jest to możliwe. Temat znam od środka. Wiem, ile straciliśmy, kiedy nie mieliśmy terminala. Po kilku klientów dziennie wychodziło, bo nie mieli jak zapłacić.

Gość julek

Mnie zaciekawiła oferta Topcardu, bo cena niewysoka, niska marża i program lojalnościowy dla klienta. Technicznie sprawny, a to wazne.

Gość hames

Od 3 lat mam terminal eservice - nie wyobrażam sobie działania bez terminala. Ludzie chcą mieć możliwość płacenia kartą i nie ma w tym nic dziwnego. Wygoda, brak konieczności noszenia gotówki. To konkret. Ja też już mało kiedy mamy przy sobie kasę.

Gość Mati

Dobre terminale mają w topcard- sam nie znałem tej marki, ale przetestowałem i się nie zawiodlem. Technicznie to moje ulubione terminale, śmigają najszybciej, a poza tym dobrze wyglądają 🙂