Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kilo

Kto chce zacząć odchudzanie. Zapraszam wszystkie dziewczyny po 20

Polecane posty

Planuję zacząć odchudzanie i szukam wsparcia, w gronie zawsze raźniej :D Zaczynam od czwartku od kopenhaskiej zapraszam . A tak na marginesie to juz raz tak zaczynałam i zwaliłam z siebie 20kg. Teraz chciałabym jaszcze 10kg ;D

Gość Karolciaaaaaaa ccc
Ja tez sie odchudzam a raczej zrzucam boczki z brzucha , mam 169 wzrostu i 55, 5 kg jak na razie to cwicze brzuszki po 100 dziennie tylko niewiem czy to cos pomoze?:( a Wy jak zrzucaliscie boczki ?

Karolciaaaaaaa ccc ja mam taki sam problem jak TY!!!!!!!!!!!!boczki i brzuch:PPP waze 59 kg i mam 164 cm.Chce schudnac ok 6-7 kg.2 miesiace temu wazylam 62-63 .Pobyt za granica sprawil ze troche schudlam (wiadomo kontrola nad tym co kupuje i co jem... a nie tak jak w domu ze mama kupi i sie nie mozna powstrzymac:P) przyznam ze zrezygnowalam w ogole z chleba, jadlam pieczywo chrupkie:)teraz wrocilam i juz przytylam kg co mnie martwi.Musze sie wziasc za siebie!!!!!

Gość *kasztanka*
ja tez bym bardzo chciala zgubic te moje boczki.... a jak wyglada ta kopenhadzka opiszecie mi??? ja tez robie brzuszki ..od poniedzialku:))

O jak sie cieszę, ze jest tyle chętnych :D Na dzień dzisiejszy ważę 55kg i wzrostu mam 155cm. Mój broblem to głównie biodra. Kupując ubrania góra to rozmiaz 36 a dół 38 i to tak na styk. Mama tego dosyć, udało m sie zwalić 20 to zwalę jeszcze 10 i będe laseczka :)

Gość Karolciaaaaaaa ccc
Kasztanka a ile brzuszkow robisz ???? ile masz w obnioznym pasie ???

A jeszcze nie napisałam ile mam lat 26 skończone w lipcu.

Gość Karolciaaaaaaa ccc
a macie jakies zdjecia swojej figury ??? ja wstawie swoje jak ktos chetny tez wstawi :)

a mam pytanie kilo ile czasu zajelo Ci schudniecie az tyle??????????20 kg to sporo.Szacuneczek:))))

Ciążko mi powiedziec ile brzuszków robie bo ja robie je w seriach i zmieniam trochę na boki trochę robie z pogłębieniem wiec nie ma pojęcia. Przeliczę przy najbliższej okazji.

Odchudzałam się długo i sama dokładnie nie wiem ile czasu to trwało ale na pewno pół roku. Takie racjonalne odchudzanie jest najlepsze do tej pory nie przytyłam więcej niz 3kg które sie wahają raz w ta raz w ta.

Gość *kasztanka*
ja robie 200 napiec 100 na wprost i po 50 na kazdy bok mam 25lat i tez te nieszczesne 50...kilka kg...ale nie wiem dokladnie

Gość *kasztanka*
aaaa i nie jem ziemniakow, pieczywa...ale jakies slodkie...ale czasami i to zadne ciacho z kremem tylko np lody....

wow 20 kg w pol roku???????????????????????hmmm to chyba troszke przesadzilas...no ale i tak gratulacje:)

Co do zdjęć to obecne był znalazła ale starych nie mam teraz przy sobie bo zostały zagrzebane głęboko w kartonie u rodzicow w piwnicy. Jak będę u nich w odwiedzinach to odgrzebie jakies i pokarze.

Waga sama tak szybko zaczeła spadac. Na kopenhaskiej przez 13 dni spadło mi 6kg wiec to był dobry początek a potem juz leciało wystarczyło się pilnować.

Wpisz sobie w google dieta kopenhaska i otwórz pierwszy link, opisana jest tam cała od a do z :)

Gość *kasztanka*
*no wlasnie czytalam o tej diecie ...to ja na niej bylam ale miala inna nazwe z tego co pamietam *nie chce Was dziewczyny straszyc ale po tych 13 dniach...super stracilam prawie 8 kg....dieta skonczyla sie w czwartek...a ja w niedziele rano juz lezalam w szpitalu *utrata przytomnosci *jezeli ktoras z Was chce ja zastosowac to naprawde z glowa!!! *oslabilam strasznie organizm...nie powinnam takich diet stosowac bo mam problemy z watroba...ale same wiecie jak to jest *ja uwielbiam soki, owoce *a tu nagle nic nawet soczku *jezeli teraz sie obrzeracie...to najpierw ograniczcie jedzonko..przygotujcie sie do niej

no troszke drastyczna i mam wrazenie ze dieta jest dla tych z duza nadwaga...

Gość *kasztanka*
a szczerze mowiac ciagle eksperymentuje ale ta dietka wymaga naprawde wyrzeczen...chetnie bym ja zastosowala..ale... ja poprostu nie jem obiadow, kolacji zamiast chleba np platki...mam chyba z 9 roznych rodzajow..mieszam je z roznymi jogurtami, owocami-tym powaznie mozna sie nasycic:)) a jak macie ochote na cos slodszego to moze jakis kisiel albo galaretka z owocami.. jest tyle mozliwosci tylko trzeba naprawde chciec

wlasnie ja tez jem np duzo owocow, miedzy posilkami jakies jablko czy cos...hmm a ta dieta niestety tego nie uwzglednia

Gość *kasztanka*
Karolciaaaaaaa ccc pytasz jeszcze ile mam w pasie powiem szczerze ze nie wiem:)) mierzenie zostawiam zawsze na koniec ale rozmiar 38,36 jak najbardziej jest dla mnie mam 166 cm, a na wage nie zagladam :))boje sie ze zobacze o ,5kg za duzo i bedzie zle:))

Gość *kasztanka*
ja Wam powiem ze jak jestem glodna a wiem ze nie powinnam juz jesc to robie sobie jakas herbatke i plus do tego np soczek no mi to wystarcza.. czuje sie po tym.. powiedzmy najedzona:))

Gość *kasztanka*
dziewczyny nie wiem jak Wy ale ja powaznie mysle o zgubieniu tych kg zobacze sie z moim facetem za 1 mc!!!! wiec same wiecie jak bym wtedy chciala wygladac???:))

Gość *kasztanka*
ale sie rozpisuje a tu nikogo nie ma!!!!!!!