Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kilo

Kto chce zacząć odchudzanie. Zapraszam wszystkie dziewczyny po 20

Polecane posty

Gość *kasztanka*
ale ja powaznie mam te cholerne boki... i uda wiesz nie za bardzo:((takie baleroniczki jak ja to mowie:)) wazylam juz 49....ale moja mama zaczela paniowac i .....oj waze teraz z pewnosci a cos kolo 55:(( to powaznie dla mnie tragedia...bo ja naprawde sie meczylam tyle czasu.... a wiesz te boczki mi tak odrazu nie znikly z kg:((

Gość *kasztanka*
jak by dalo sie te boki ...nozyczkami obciac:))

Gość *kasztanka*
ale chyba tak sie nie da:P

Gość *kasztanka*
ja juz po brzuszkach zmykam spac...wstaje o 6:/ ja od jutra zaczynam dbac o siebie...bardziej niz do tej pory:))

Gość *kasztanka*
dzis to ja juz poscilam:)) nie no na serio dzis w moim menu: kubek platkow(kilka roznych zboz, rodzynki) z jogurtem i bananem, 2 jablka, kilka herbatek, kilka szklanek soku i z 4 cappucinko(slabiutkie).. od poniedzialku mam podobne menu do dzisiejszego...i o wiele lepiej sie czuje:))

Gość *kasztanka*
no i co zrezygnowalyscie tak szybko z dietki??? nikt sie nie odzywa?????????? ja zaczynam byc dumna ze swoich osiagniec:)) :))

dziewczyny ja robilam diete kopenhadzka i schudlam na niej2 kg:/ nie wiem czemu kolezanka schudla na niej 7 kg

Gość Ewka 19
Hej Wam wszystkim ja już od prawie miesiąca staram się walczyć ze swoją waga ale na razie nie widze efektów :( nie jem po 18 ćwicze codziennie i jezdze na rowerzei nic:( moze zna ktos jakies sprawdzone sposoby jak pozbyc sie tluszczyku i wyrzezbic figure?:) z gory dziekuje:)

Hej Ewka19 :) Fajnie, że odświeżyłaś ten wątek. Ja też zaczynam dietę, bo wakacje w toku a ja wstydzę się w strój kąpielowy wskoczyć. Póki co postanowiłam zrezygnować ze słodyczy i słodzenia herbaty (ehhh z ciężkim bólem serca;) - ale dam radę ) i jeść 5 ale małych posiłków dziennie. Do tego dorzucę jakieś ćwiczenia i powinno jakoś pójść. A co sądzisz o jakiś wspomagaczach odchudzania, typu tabletki, herbatki, czy żele. Słyszałam że czerwona herbata jest dobra, ale może wiesz o czymś innym wartym polecenia.

Gość Sozinha
Moje drogie Panie:)Nie jestem zadnym ekspertem w dziedzinie odchudzania,jestem podobnie jak wy szarym człowieczkiem,który chciał się wziąść za siebie i zrzucić parę kilko.Mój cel to 5kg...a jak wygląda moja przygoda.Moja przygoda to AEROBIK:)Ruch ruch i jeszcze raz ruch...do tego dieta,ale nie jakas specjalna:)Jem prawie wszystko,staram sie nie przekraczac tych 1500kcal/dzien,nie jesc po 18,pic duzo wody,herbaty zielonej i czerwonej.Jem dosc obfite sniadanie.Dzis np.zjadlam chlebek ciemny i sledzia w smietanie:)no i co:)Na obiad zjem zółtą fasolkę i jakies inne warzywa albo owoce,wieczorem uderze na aerobik;)I tak juz po mojej tyg przygodzie schudlam 2kg:)Zapiszcie sie na aero jak macie kase i cwiczcie,instruktorka dobiera takie cwiczenia,pokazuje jak jej propawnie wykonac ze na pewno zgubicie troche w talii i naszych boczkach:)JA jestem b.zadowolona:)Najwazniejszy jest ruch,a tak przy innych paniach wzrasta ochota do zabawy i motywacja,Ale jedna wazna rzecz,ktora zauwazylam.Na aero cwieczcie!tzn nie udawajcie ze cwiczycie,jak jest reka w bok to reka w bok:)a nie bez reki albo reka tak ledwo ledwo,macie tak cwiczyc zeby wyjsc mokrym,potem uzupelnic plyny i juz wiecej w ten dzien nie jesc:)To moj sposob i poki co jest ok:)schudlam troszeczke,czuje sie lepiej i czuje glod cwiczen:) POwodzenia:)

Zgadzam się z Tobą Niestety w małych i średnich miastach aerobicu w wakacje nie ma ;( Niestety ja czekam do września. Zaczęłam w marcu naprawdę warto, pogada się z babeczkami nowe kożelanki pozna i przy innych kobietkach ma się większą motywację. Ciałko jędrniejsze fajniejsze oby do września

Gość Ewka 19
tak dziewczyny zgadzm sie z Wami aerobik i ćwiczenia pomagają wystarczy poswiecic z godzine czasu dziennie i po jakims czasie powinny przyjsc efekty:) ja na przyklad nie rezygnuje z niczego jem tak jak dawniej tylko z tym ze do 18 po 18 tylko pije na razie nie widac efektow ale moje cialo zaczelo byc jakby jedrniejsze:) bo na wadze nie zrzuciłam, a i wiecie co polecam activie poprawia bardzo przemiane materii ( z ktora ja osobiscie mialam problemy heh ) jak macie cos ciekawego to piszcie najbardziej mnie interesuja ćwiczenia na 'wstretne' boki :/ trzymam za Nas wszystkie kciuki i jestem pelna nadziei ze efekty musza przyjsc pozdrawiam:)

Oj dziewczynki, jak fajnie że coraz więcej nas się tu pojawiło :) Cieszę się niezmiernie. Macie racje ruch to zdrowie, a aerobik to najlepsza forma zrzucenia zbędnych kg. Tylko tak jak pisała palusia81 w małych miasteczkach nie ma możliwości zapisania się na takie zajęcia. Też będę czekać na powrót do wielkiego miasta :) A póki co pozostaje mi rower, biegi i dieta. Znalazłam jednak coś ciekawego na necie, co wspomoże moje zabiegi. Mianowicie mam na myśli ... spodenki odchudzające ;) Wiem, wiem brzmi dość śmiesznie, bo sama nie wierze w takie "cuda" :) ale to co o nich piszą spowodowało, że strasznie się nakręciłam. Można zakładać pod dres w czasie biegania, czy nawet wykonywania prac domowych a tłuszczyk jest dodatkowo spalany. Podobne działają też na cellulit, a to chyba zmora naszych czasów :/. A co najważniejsze, jeśli się zamówi teraz, to można je zwrócić jeżeli stwierdzimy, że nie jesteśmy zadowolone z zakupu. Zresztą możecie poczytać sobie same: http://mmo.pl/spodenki-odchudzajace-neoprenowe-p-64.html